Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
19790 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Lassan kezd érdekelni, hogy kihova is jár(t) gimibe.. :)
De komolyan melyikötök melyikbe?

508.as számú szakközép (Informatika)
Zippernowsky Károly Ipari szakközép (Elektronika)
Pécsi Kereskedelmi, Idegenforgalmi, Vendéglátói szakközép (Közgáz-Marketing)

hjahogy Pécs az neked messze van? ;)

lor: kifagyott a FF a linkedtõl vazze
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Thez ne dumálj félre hanem csekk korábbi két HSZ és mindenféle különösebb torzítás nélkül tessék válaszolni mert nálunk is yön le a tapéta:D

a "sznob" mint olyan pont nagyon szemet szúró megfogalmazás volt mert nem nálunk volt aza góré aki meg tudta venni a különféle márkás cumókat,dzsekit,farmert,felsõt
sõt igazából nálunk a tudást értékelték

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Akkor elmondom en, hogy van ez. Penzre meno picsak minden korosztalyban vannak. Viszont a 20+-2 korosztalyban meno vagy ha van kocsid, ha hetente ketszer elviszed valami "kafa" helyre, stb. Egy erett no pedig azt tudja ertekelni, amikor ferfikent viselkedsz, akar az eletben, akar a szexben. Es nem azert nez fel rad, mert neked van a legmenobb devergo ruhad es buffalo cipod, hanem mert melletted nonek erzi magat. Es ami a legfontosabb, hogy ebben a korban mar nok es nem lanyok. Es ezt nem nagoyn lehet maskepp megfogalmazni. Persze lehet mondogatni sok okossagot, de majd megkerdezem a fiatalabb urakat 4-5 ev mulva, hogy vajon mennyire beszeltunk mi butasagokat. :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Mondhatom azt, hogy jó néhány ember és kala között megtörhetetlen ellentét van?

amikor elkezdi szajkózni a berögzült dolgait, akkor a falat tom kaparni az igazat megvallva.
amúgy meg nem tom.

Kala: a buzisat úgy amblokk a vallásos iskolákra írtad
pedig ott lehet a vallástól eltántorítják a diákokat(sõt biztos) de erkölcsileg sokkal jobbat nevelnek, mint egy normál állami gimiben.

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts

Van azert egy lenyeges dolog. Lehet altalanositani, de azert eleg sok kivetel van.
Ismerek azert par olyan csajt, aki fiatal, jol nez ki viszont nem hulye. Azt alairom hogy egyre kevesebb van beloluk, es abbol a kevesbol is egyre tobb a qrva, de ezt az orszag szamlajara irom, mert nincs mas eselyuk. Sajnos ez van. Ki kell fogni egy igazan jot, es akkor nincs baj.

Ezt úgy lehet összefoglalni, hogy Mo-n vannak a tarisznyások, a kurvák, meg a kivételek, akikre "vadászunk"! ;)
When the day is through, all I want to do is slow down...

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
VV: ezt most mibõl veszed? :D

Ha valaki más téma után nézne, akkor itt egy érdekes..
http://index.hu/sport/ajan1020/

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
csekk kérdés odafenn
amúgy milyen minden nap mással?!?
nemtom észrevetted-e h csak az uccsó két kapcsolatom mennyire volt éppenséggel rövid v komolytalan v gyerekes (3 év/fél év és csak több lesz:) )

korábbiakat nyilván nem ismer7ted,csak ezt a kettõt,azért...

a buzisat a pannonhalmára írtam,nem gondoltam volna,h a sulidra veszed:-) :-)
buliztam amúgy már yópárszor odayáró Mberkékkel,szal vmennyire hidd L,ismerem:-)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Mondhatom azt, hogy jó néhány ember és kala között megtörhetetlen ellentét van?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Van azert egy lenyeges dolog. Lehet altalanositani, de azert eleg sok kivetel van.
Ismerek azert par olyan csajt, aki fiatal, jol nez ki viszont nem hulye. Azt alairom hogy egyre kevesebb van beloluk, es abbol a kevesbol is egyre tobb a qrva, de ezt az orszag szamlajara irom, mert nincs mas eselyuk. Sajnos ez van. Ki kell fogni egy igazan jot, es akkor nincs baj.

15. ker Dozsa Gyorgy Gimi. Noname, de nagyon jo kis suli. 6 osztalyosba jartam, mi voltunk az elso evfolyam, es ha jol emlekszem egy vagy ket felevtol eltekintve mindig nekunk volt a legjobb az osztalyatlag.
Amit mindig rendesen lehuztam :D :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

en az andrassy gyula muszaki szakkozepbe jartam
regi gepipari technikum
majd zalka mate
majd miskolci gepipari szakkozep

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Dig: nemtom milyen Mbertipust vázoltál,nem arra írtam
Thez: az istenit,se sarkíts már állandóan
ha azt írom,h nem 20 az alsó korhatár csajoknál ,erre te azt írod,h 11 éves így-úgy
ha azt írom,h normálisak a párkapcsolatok gimnáziumban,erre te azt írod,h minden második este mással kufirc
biztos van ilyen is,de nem errõl beszélünk!!!! :-/
legalábbis nálunk ilyen nem volt mea culpa néha tényleg fiúk jártak lányokkal de mi kérünk Lnézést:)

mert itt azt írod hogy normális párkapcsolat..
élõbenmeg hogy minden másnap mással.

amúgy stimm
a normális párkapcsolatot meg felejtsd már el.. mintha olyan sokat tudnál pl a régi sulimról. csak folyton azon görcsölsz hogy buzik vannak csak benne...
ami LOL.

mint ahgy most is
ennek valóságalapja 0

sztem erkölcsileg pont nem a vallásosban lesznek a ferdehajlamuak...
de ez csak a te mániád. mindent elkönyvelsz magadban, és nem tudsz elszakadni tõle. csak szajkózni. meg másokat lenézni mert nem 14 évesen kezdték a nemi életüket, meg mert...
tehát az ilyen már nem is egészséges dolog
lol.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Dig: nemtom milyen Mbertipust vázoltál,nem arra írtam
Thez: az istenit,se sarkíts már állandóan
ha azt írom,h nem 20 az alsó korhatár csajoknál ,erre te azt írod,h 11 éves így-úgy
ha azt írom,h normálisak a párkapcsolatok gimnáziumban,erre te azt írod,h minden második este mással kufirc
biztos van ilyen is,de nem errõl beszélünk!!!! :-/
legalábbis nálunk ilyen nem volt mea culpa néha tényleg fiúk jártak lányokkal de mi kérünk Lnézést:)

és melyik sznob suli?!? az api,vagy az ELTE? (bár az elsõ is ELTE)
amúgy kb itt vál(t/ik) személyeskedéssé:P
és mitõl is?!?

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Es nem csak a kapcsolat szempontjabol, hanem egyszeruen no. Nem lany. Egy 20 eves meg boven lany. Es erre majd rajonnek a sraccok is par ev mulva. :) Akkor majd tudjak ertekelni a not.

Nekem már a te korosztályod is fiatalka..
Én szeretem mikor teljes értékû nõvel vagyok, aki úgy is viselkedik egy kapcsolatban ahogy kell.
És ezt egy tizenéves faszon pörgõ kispina sem adja meg;)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Kala, én szerintem nem személyeskedtem, de ha te annak veszed az általam vázolt embertípust..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Dig, nem jársz messze
kala csak ezért hiszi ezt, mert eddig csak 14-17 éves nõje volt.

akik változóan voltak a 11 és a 17 év közötti értelmi szinten(egy ilyen koru lány hol legyen? manapság:( )

Kala:
te nem vagy normális

itt nem errõl van szó, tabu sem volt
csak nem volt divat összefeküdni minden második este egy ujabb csajjal
mert itt nem ezzel lett a másik nagyobb a többiek között

ellenben pl ahova te jártál

erkölcsileg SOKKAL többet adott ez a suli, mint egy átlag gimi(ami az api is, elmeséléseid alapján)

és ha lett volna akár egy buzi is, azt hidd el sírva vitték volna el a szülei
egy se volt
és nicns is

biztos a TT-s barátnõd anyja mesélte ezt is neked.
és csakazért válhat személyeskedõvé, mert .. nem folytatom, mert az is az lenne

ÉS hányszor mondtam hogy gond ahova jársz?

én azt írtam hogy egy sznob suli. és az.
elkényeztetett, fényesrenyaltseggû kölykökkel és csajokkal... bár az nem a te korosztályod.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
nyilván Mbere válogatja ami meg függ a környezettõl és az egyéni értelmi szinttõl
minket anno megpróbáltak azért felkészíteni erre...és itt ezalatt nem a nyilvánvaló,"technikai" részét értem a dologra,hanem Mberileg,
röhögni fox,de pl. a Czeizel (ha ismered a nevét) tartott elõadást sexualpszichológiából

és mondjuk 1 1házi suliban,ahol ez az egész dolog tabu...nos,az más
csoptársnõm anyja pl. pannonhalmán is tanít,mondta,h ha csak "ferde" 1 gyerek ott,az még a legjobb eset...ez lenne az egészséges?

Dig az Audi TT-t Al-tól vettem aki épp nemrég mesélte

de abbafejezem mert úgy érzem furcsán személyeskedõsbe megy át mindig minden vita amit velem folytattok

(miért fontos Theznek és Zollenak,h hova járok?!? :-/ PROGRAMOZÓÓÓ WANNABEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE úgy érzem,addig nem le7 normális teljes értékû életem amíg nem leszek Kandós v ilyesmi:P )

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Kala ez a te mániád egyedül hogy az idõsebb lányok egyedüli igénye az Audi TT és a zsé.
Ha én is ilyen beszûkülten általánosítanék akkor azt mondanám hogy a kislányoknak meg csak egy pöcs tarisznyás nagymegmondó kell meg egy pár üveg pia..és nem is járok messze az igazságtól.;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

rossz napotok van?:-)
nem kéne kiforgatni a szavakat,a 12-13-14 éveseket fingom nincs honnan szeditek elõ,ezek a tudatalattiban megbúvó ovis/ált. iskolás Mlékek le7nek:-)
csupán arra gondoltam h nem yó az sem h Lvégzik az Mberek a gimit és lövésük sincs h létezik az életnek 1 ilyen oldala és tök tapasztalatlanok,felkészületlenek
ebbõl vannak a hibák és hmm balesetek:D

ezt szeretem benned:)

hogy szted a gimi egy dugási maraton
ki tud több nõt összeszedni, majd húzni a strigulákat.

sztem nem errõl szólt, de ahogy gondolod

utána meg jön az hogy "felkészületlenek, tapasztalatlanok"
nehari, de ez pont a csipogó csak dugni tudó gyereklányoknál számít valamit... de ezekkel az ember nem is hosszútávra tervez, kihasználja õket, és meglesz a tapasztalat. és olyan sincs hogy aki 18 éves koráig nem csinálja ezt az....
majd felnõssz, és megkomolyodsz... bár ahhoz kicsit sznob suliba mentél.
én egyszerüen nem ilyen vagyok, bocsánat.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

csupán arra gondoltam h nem yó az sem h Lvégzik az Mberek a gimit és lövésük sincs h létezik az életnek 1 ilyen oldala és tök tapasztalatlanok,felkészületlenek
ebbõl vannak a hibák és hmm balesetek

nah ez pont forditva van. A sok kis hulyenek meg nincs annyi esze, hogy oda is figyeljen arra amit csinal.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!