végülis ja.
amugy birom milyen kiváncsiak az emberek:) meg kenyeret tényleg miért nem "beszerzési" áron, nagykeráron vesznek?

nem feltétlen....pl mint fentebb levezettük a kenyérnek nem igazából van nagyker áraa beszerzési/bekerülési ár megint egy új téma, egy 3ik ár..
kisekrár nagykerár a helyes megfogalmazás
fél éven át semmi...: kala: nyáron essen?
fakk. mindig csak akkor esik amikor meg kéne csinálnom a kocsit, és épp nem tudok rallizni vele a hóban.
fakkfakk.
ez a kolega eszkimó, vagy pedig az orosz sztyeppékrõl jött?Egy tanult kollégám ezt még csak deresedésnek nevezi.
Én eddig csak a buszjegynek, bélyegnek, telefonkártyának vezettem le vevõnek az árakat. (hisz azokat nem olcsóbban veszi a kereskedõ, hanem százalékot kap.
(ráadásul elég filléres százalékot..)
de nemtudom...
nekem eszem ágába nem jutna odamenni egy boltoshoz, hogy hé te szia, annak ott mennyi a beszerzési ára?
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"