Most éppen 9.11tudja valaki, mennyi az idõ? mert se a telefonom, se a gépem nem szólt, hogy átállt volna, és tök mást mutatnak...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Started by
b
, 2002. February 15. 11:47
Posted 2005. October 30. - 10:11

Posted 2005. October 30. - 10:10

nálam kilenc óra tíz perc van.tudja valaki, mennyi az idõ? mert se a telefonom, se a gépem nem szólt, hogy átállt volna, és tök mást mutatnak...
Posted 2005. October 30. - 10:07

tudja valaki, mennyi az idõ? mert se a telefonom, se a gépem nem szólt, hogy átállt volna, és tök mást mutatnak...
Aktuális civil
Posted 2005. October 30. - 09:58

hmmmm
meglássuk délután
elkezdtem leszedni a boxxerem felsõ válláról a feketét, merhogy csúnya volt
aztán nem jön le nagyon, gondolom gyenge a kromofág amim van
de úgy néz ki hogy fekete->piros->alapozó szürke-> alu
széééép
sztem ez sima red volt, akkormeg 2001es
az electric red bordósabb és metálfényû
bár így kromofágon át..
meglássuk délután
elkezdtem leszedni a boxxerem felsõ válláról a feketét, merhogy csúnya volt
aztán nem jön le nagyon, gondolom gyenge a kromofág amim van
de úgy néz ki hogy fekete->piros->alapozó szürke-> alu
széééép

sztem ez sima red volt, akkormeg 2001es
az electric red bordósabb és metálfényû
bár így kromofágon át..

Posted 2005. October 30. - 09:56

Posted 2005. October 30. - 09:55

üzenem a vasárnapnak hogy kapja be mert elfogyott a kromofágom és nem tudok venni most..
Posted 2005. October 30. - 05:48

en eleg gyakran latok ilyet.
sajnos...
sajnos...
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. October 30. - 04:28

Ne már öngyit...
Azzal csak újabb fájdalmat szülsz... Semmire nem jó...
Iljics, ha nem leszek ott, akkor nem keltem fel!
Ilyet meg még nem láttam...
"Egy, csak egy legény van talpon a vidéken..."

Iljics, ha nem leszek ott, akkor nem keltem fel!

Ilyet meg még nem láttam...

When the day is through, all I want to do is slow down...
Posted 2005. October 29. - 23:05

LL:
Próbálj meg optimista lenni...amikor együtt van mindenki,és kezdene durvulni a helyzet nyugtass le mindenkit próbálj épész érvekkel érvelni...ált.ez meggyõzõ tud lenni..
Próbálj meg optimista lenni...amikor együtt van mindenki,és kezdene durvulni a helyzet nyugtass le mindenkit próbálj épész érvekkel érvelni...ált.ez meggyõzõ tud lenni..
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Posted 2005. October 29. - 22:45

van egy masik otletem ami igencsak hatasos tud lenni...ha mesz valahova kicsit hosszabb idore - 3+ nap vagy anykad valahova, irhatnal egy hosszu levelet hogy mi zavar es hogy min kene valtoztatni
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...
Posted 2005. October 29. - 22:42

talan azt megprobalhatnad megegyszer ha van energiad...most en ezt ugy mondom hogy fogalmam sincs az egeszrol de ez altalaban szokott segiteni
akkoris bátyám ötlete volt és én már akkoris borúlátó voltam az üggyel kapcsolatban, szóval nemhiszem....

Posted 2005. October 29. - 22:38

talan azt megprobalhatnad megegyszer ha van energiad...most en ezt ugy mondom hogy fogalmam sincs az egeszrol de ez altalaban szokott segiteni
Posted 2005. October 29. - 22:38

LL:
ahogy éncsinálom(bár megjegyzem ez nálam adottság):
Optimizmus és örök jókedv;
valahogy lehet az velem a baj hogy kissé naív vagyok és jóhiszemû és minden reggel azzal kezdem a napot hogy:'na majd ez a nap jó lesz' mindig elõre gondolkodom és nem vissza...
Ha az elmult dolgokon gondolkodnék attól még nem változna meg...szal ami a lényeg
mindig legyél optimista és azt nézd mikor reggel tükörbe nézel mit tudod tenni azon a napon hogy jókedved legyen...
Itt a balkánon csak így lehet elviselni a mindennapokat...
ahogy éncsinálom(bár megjegyzem ez nálam adottság):
Optimizmus és örök jókedv;
valahogy lehet az velem a baj hogy kissé naív vagyok és jóhiszemû és minden reggel azzal kezdem a napot hogy:'na majd ez a nap jó lesz' mindig elõre gondolkodom és nem vissza...
Ha az elmult dolgokon gondolkodnék attól még nem változna meg...szal ami a lényeg
mindig legyél optimista és azt nézd mikor reggel tükörbe nézel mit tudod tenni azon a napon hogy jókedved legyen...
Itt a balkánon csak így lehet elviselni a mindennapokat...
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Posted 2005. October 29. - 22:32

ossze lehet szedni a csaladot es egyutt leulni anelkul hogy veszekedes lenne belole?
volt egy ilyen tervezet ~1éve, nem lett belõle semmi.
amúgy szerintem nem lehetne.
Posted 2005. October 29. - 22:29

ossze lehet szedni a csaladot es egyutt leulni anelkul hogy veszekedes lenne belole?
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
wannabe...
wannabe...
Posted 2005. October 29. - 22:23

van egy apám, akire nem vagyok kiváncsi, a múltrbéli tettei miatt.
van egy anyám, akivel gyakran összekapok,de bárcsak az lene a legnagyobb probléma (õ egyébként mindig azzal fenyegetõzik, hogy egyszer jól elmegy és vissza se jön)
van egy bátyám, akivel gyerekkoromban állandóan öltük egymást (de hát melyik testvérpár nem?). aztán alkott az apjánál pár évig, ezidõtájt nemigen volt jó viszony. Pár éve kifejezetten jónak tartanám a köztünk lévõ viszonyt.
hja meg van egy mostohaanyám, aki azt se érdemelné meg, hogy leköpjem.
4éves koromban váltak el a szüleim, because: apám verte anyámat, kurvázott, meg a szokásos dolgok.
4-12éves koromig minden héten balhé volt a láthatásból, emrhogy az anyád nem akar elengedni, meg mér nevel ellenem meg minden. azt nem lehetett elhinni, hogy ÉN nem akarok menni... mérnem? mer az az apa ne verje a láthatásra a nyálát, aki csak levisz a nagyszülökhöz, lepasszol, majd hazahoz.
Aztán bátyám "apapárti", én meg "értelemszerûen" anyám oldalán állok, hisz õ nevelt fel, apám meg....
na mindegy, az utóbbi idõszak úgy néz ki, hogy apámmal szóba se állok, bátyám annyira elvan foglalva az apjáékkal és az alkalmi csajokkal, hogy még aztse mondja, sziasztok magyarországon vagyok. ha kell valami, akkor persze egybõl idetalál. ha nem kap, akkor persze egybõl bedurcizik. és ilyenkoris ki szopja be? hát én. én avgyok az anyánkkal 7-bõl 7 napot, nem õ.
ööö hol is lakik? erre is, arra is. (kamion, apjáék, alkalmi barátné)
amíg stabil kapcsolata votl érdekes rendszeresen feljárt hozzánk is..
szeretnék a bátyámmal (is) lenni, veszekedés mentesen, de anyámmal elõbb utóbb úgyis összevesznek. és ezt mocskosmód nem bírom már.. mégha leírva csak legyintetek is rá...
amikor bátyámmal probálok beszélni a dologról õ mindig csak oda tud kilyukadni, hogy: majd a clioval felcsavarom magam egy fára és akkor jó lesz, de elötted még ott az élet, sokkal jobb helyzetbe vagy nálam.
és ugye ez csak egy problémakör kivonata, a "családé".
na megoldás javaslat?
szóval, tökjó a helyzet...
meg amúgyis eddig akármibe belekezdtem nem értem el azt amit szeretnék.
nyugodtan tessék kiröhögni, lejáratni, leszarni... lehet énis ezt tenném, de..
picsába az egésszel.
van egy anyám, akivel gyakran összekapok,de bárcsak az lene a legnagyobb probléma (õ egyébként mindig azzal fenyegetõzik, hogy egyszer jól elmegy és vissza se jön)
van egy bátyám, akivel gyerekkoromban állandóan öltük egymást (de hát melyik testvérpár nem?). aztán alkott az apjánál pár évig, ezidõtájt nemigen volt jó viszony. Pár éve kifejezetten jónak tartanám a köztünk lévõ viszonyt.
hja meg van egy mostohaanyám, aki azt se érdemelné meg, hogy leköpjem.
4éves koromban váltak el a szüleim, because: apám verte anyámat, kurvázott, meg a szokásos dolgok.
4-12éves koromig minden héten balhé volt a láthatásból, emrhogy az anyád nem akar elengedni, meg mér nevel ellenem meg minden. azt nem lehetett elhinni, hogy ÉN nem akarok menni... mérnem? mer az az apa ne verje a láthatásra a nyálát, aki csak levisz a nagyszülökhöz, lepasszol, majd hazahoz.
Aztán bátyám "apapárti", én meg "értelemszerûen" anyám oldalán állok, hisz õ nevelt fel, apám meg....
na mindegy, az utóbbi idõszak úgy néz ki, hogy apámmal szóba se állok, bátyám annyira elvan foglalva az apjáékkal és az alkalmi csajokkal, hogy még aztse mondja, sziasztok magyarországon vagyok. ha kell valami, akkor persze egybõl idetalál. ha nem kap, akkor persze egybõl bedurcizik. és ilyenkoris ki szopja be? hát én. én avgyok az anyánkkal 7-bõl 7 napot, nem õ.
ööö hol is lakik? erre is, arra is. (kamion, apjáék, alkalmi barátné)
amíg stabil kapcsolata votl érdekes rendszeresen feljárt hozzánk is..
szeretnék a bátyámmal (is) lenni, veszekedés mentesen, de anyámmal elõbb utóbb úgyis összevesznek. és ezt mocskosmód nem bírom már.. mégha leírva csak legyintetek is rá...
amikor bátyámmal probálok beszélni a dologról õ mindig csak oda tud kilyukadni, hogy: majd a clioval felcsavarom magam egy fára és akkor jó lesz, de elötted még ott az élet, sokkal jobb helyzetbe vagy nálam.
és ugye ez csak egy problémakör kivonata, a "családé".
na megoldás javaslat?
szóval, tökjó a helyzet...
meg amúgyis eddig akármibe belekezdtem nem értem el azt amit szeretnék.
nyugodtan tessék kiröhögni, lejáratni, leszarni... lehet énis ezt tenném, de..
picsába az egésszel.
Posted 2005. October 29. - 22:11

ez magasroptu 
de igaz.

de igaz.
wannabe...
wannabe...
Posted 2005. October 29. - 22:10

irónia akart lenni;)
ha zavar, változtass!azt csinálsz amit akarsz, minden rajtad múlik az egész életben.
ha zavar, változtass!azt csinálsz amit akarsz, minden rajtad múlik az egész életben.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Posted 2005. October 29. - 22:09

ha öngyilkos lestek, akkor tényleg fehér virágok nõnek majd a síromon?
ha azok a viragok feherek amiket a sirodra ultetnek akkor igen...
wannabe...
wannabe...
Posted 2005. October 29. - 22:09

sokallj be!!!csináljnehezebb mint bevenni egy levél c-vitamint és ráinni egy pohár sört.
azisjó? jó tudni...
a meglépéssel meg mire mész? bátyám is meglépett anno.. kurva sokra ment vele...