Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Posted 2005. October 31. - 01:33

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. October 31. - 01:24

meg volt más is. ott se volt senki a környéken.
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Posted 2005. October 31. - 01:19

Ride everywhere.
.
Posted 2005. October 31. - 01:08

de szedrik elvtárs mögött/elõtt ott van egy kameraman, egy manager, egy szerelõ, x technikus, stb...s ha netán, odaveri magát, akkor van, aki betuszkolja a kocsiba,vagy veregesse a hátát, amint kifujja a reggelit magából.
a világ legjobbjának is jöhet egy kanyar, s milyen jó, ha nem csak Istenben bízhat.
persze, fejlõdni csak úgy lehet, ha az ember csinál olyat, amibõl nem biztos, hogy kijön mafla nélkül.
Posted 2005. October 31. - 00:58

Azt szeretemegyedül nemjó. egyedül kerültem olyan helyzetekbe olyan helyeken, hogy biztos halál lehetett volna.
mittomén néhány centi különbséggel.

Ride everywhere.
.
Posted 2005. October 31. - 00:54

mittomén néhány centi különbséggel.
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Posted 2005. October 31. - 00:40

Ride everywhere.
.
Posted 2005. October 31. - 00:24

Eleddig még hál' Istennek, csak 2. ragasztós defekt, vagy vonatlekésés miatt kellett, de azért egy partner csak jobb
Posted 2005. October 31. - 00:18

es mobilt vinni ha mar fel talaltak
akkor lehet szolni hol vagy mi van.
az alapjan keresni is tudnak
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. October 31. - 00:14

lehet, öregszem.
Egy "egyszerû" lábtöréssel is megdögölhetek a kihûléstõl stb.. pl a dédesrõl lefelé a sárgán, viszont, ha valaki iszkol utánam, az azért jó jel...csak kurva nehéz mindig mindent leszervezni..így én is szinglibe nyomom, aztán, meg huzom be néha a fejem a vállam közé.
Posted 2005. October 31. - 00:07

Én szokásom egyedül menni hegyenlefeleezerrel pont emiatt sikerült egy válszalag szakadás (ami még mindig nem mûk jól..azért, hogy lenyugodjon, s rájöjjön, van más kihívás is, mint 30mp-el hamarabb hazaérni, bivalybasznád-mittomén etapon.
..
bár, birngázni is hülyeség, vagy legalább ekkora felelõtlenség, pl. egy erdei ösvényen 50< km/h iszkolni, fõleg egyedül.
mondjuk, ott legalább kisebb a valószínûsége hogy jönnek szembe.
multkor a rötyin olvastam nõm egyik magazinját /kiskegyed, aszem,/ s abban volt egy interjú egy volt ilyen valóságsós nõvel, aki annyira "öngyi" meg "depi" lett attól, hogy minden "sztár" /bocskor böe, stb../ csak kihasználja, semmi szerelem, csak két hét orál, hogy ezt nyilatkozta:
"... annyira kétségbeesett voltam, úgy éreztem, beülök az autóba, s elrántom a kormányt a szembe sávba.."
[B]s remélem, gondoltam, édesanyád jön a szembe sávban, így legalább egyszerûbb lesz intézni a temetkezésnél az eljárást, nem kell kiírni többször a családnevet a megrendelõlapon, elég csak macskakörmözni, meg a darabszámot odaírni, te buta kurva.[B]
ON

Ride everywhere.
.
Posted 2005. October 31. - 00:05

Posted 2005. October 31. - 00:00

..
bár, birngázni is hülyeség, vagy legalább ekkora felelõtlenség, pl. egy erdei ösvényen 50< km/h iszkolni, fõleg egyedül.
mondjuk, ott legalább kisebb a valószínûsége hogy jönnek szembe.
multkor a rötyin olvastam nõm egyik magazinját /kiskegyed, aszem,/ s abban volt egy interjú egy volt ilyen valóságsós nõvel, aki annyira "öngyi" meg "depi" lett attól, hogy minden "sztár" /bocskor böe, stb../ csak kihasználja, semmi szerelem, csak két hét orál, hogy ezt nyilatkozta:
"... annyira kétségbeesett voltam, úgy éreztem, beülök az autóba, s elrántom a kormányt a szembe sávba.."
s remélem, gondoltam, édesanyád jön a szembe sávban, így legalább egyszerûbb lesz intézni a temetkezésnél az eljárást, nem kell kiírni többször a családnevet a megrendelõlapon, elég csak macskakörmözni, meg a darabszámot odaírni, te buta kurva.
ON
Posted 2005. October 30. - 23:57

Posted 2005. October 30. - 23:45

BAsszus milyen idõzónában vagyunk? Nem találok közép Eu-t meg balkánt se.
Thez: Az elhunytak eltûntek! :
GMT +1:00 hour
Posted 2005. October 30. - 23:44

Thez: Az elhunytak eltûntek! :
Ride everywhere.
.
Posted 2005. October 30. - 23:37

fizess be bratyónak egy hayes fék áráért 1 közeli masszáscenterbe 2 puncira egy félórára.
ezt nem értem.. méris?
ja.. amúgy az bátyám """dicséretének""" legyen mondva, hogy hamár "elbaszta" akkor legalább megfogta az autót. nem mindenkinek sikerült volna.
délután, ahogy pécs-bikal volt, éreztem rajta, hogy nem durvul, nem feszegeti a határokat, ésszel ment, hisz nem 100%-os a verda és õ sem érzi még úgy, mint a xantiát.. (csak egy adat: xantiával 1.9D ~26 , clioval ~27perc volt a menetidõ. tehát a gyengébb géppel gyosrabb volt anno, mert azt már ismerte.)
erre sötétben, ahogy az apja felcukkolta elis dobta magát...
Posted 2005. October 30. - 23:33

Posted 2005. October 30. - 23:30

a második variációnál meg nincsen rosszabb
még meghalni sem engedik az embert
Posted 2005. October 30. - 23:29

az õrangyalodnak meg inkább köszönd meg hogy ott volt
hogy megúsztad, és nem fekete zsák lett belõle, vagy mégrosszabb........
ha viszaolvasol..
ennek lehet jobban örülnék.

ha megnyomorodom, akkormeg eutanáziát követelek.