Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
macs ez hol volt?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
nem ilyen szitura gondoltam. inkább vmi olyanra, hogy bükk, erdõ közepe, madár se. én mek lefele, sunyúlok lefelé, fék ezerrel, alig lassúlok (meredekség) vmi súrolja a sisakot. mikor végre megálltam, visszamentem. egy acéldrót volt kifeszítve -vmi régi faiskola kerítésének maradványa, észre sem lehetett venni. ha épp nem lapulok a biciklire pont nyaknál kap el. és nem is mentem lassan. megy le az ösvény, lejt az út és merõlegesen le kell fordúlni. akkor jártam ott elõször, nem tudtam még pontosan merre kell menni, csak térkép után mentem, nem ismertem a helyet. tudtam, hogy vhol le kell fordúlni, talán azt is figyeltem. jah rögtön utána kegyetlenûl átestem a bringán -ott még meredekebb, kõ, fa, levél. meg azóta jobban is biciklizek.

meg volt más is. ott se volt senki a környéken.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Mondjuk az igaz, hogy nem lennék a biztosítója helyében, minden egyes mozdulata éppenhogycsak -legalábbis annak tûnik- de az "ingyen adrenalinért" meg kell dolgozni ;) adrenalin meg csak akkor jön ha van benne félelem, ha már az sincs akkor halsz meg mert könnyen túl vállalhatod magad. (És alacsonyabb a reakcióidõd is de az már más tészta..)

Ride everywhere.

.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nem is arról van szó.

de szedrik elvtárs mögött/elõtt ott van egy kameraman, egy manager, egy szerelõ, x technikus, stb...s ha netán, odaveri magát, akkor van, aki betuszkolja a kocsiba,vagy veregesse a hátát, amint kifujja a reggelit magából.
a világ legjobbjának is jöhet egy kanyar, s milyen jó, ha nem csak Istenben bízhat.
persze, fejlõdni csak úgy lehet, ha az ember csinál olyat, amibõl nem biztos, hogy kijön mafla nélkül.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

egyedül nemjó. egyedül kerültem olyan helyzetekbe olyan helyeken, hogy biztos halál lehetett volna.

mittomén néhány centi különbséggel.

Azt szeretem :) az az igazi adrenalinbomba ;) HA megnézed akár egy filmben is Cedric Garciát hogy megy, pont úgy mintha minden másodpercben éppen meghalni készülne, talán pont ezért az egyik legjobb és legyorsabb.

Ride everywhere.

.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
egyedül nemjó. egyedül kerültem olyan helyzetekbe olyan helyeken, hogy biztos halál lehetett volna.

mittomén néhány centi különbséggel.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Dominik barátom mostanában mindig velem jön. (vagyis én megyek utána :) ) De mással nem megyek szinte sosem. Telefon meg vagyon a zsákba. Így gyorsabban is fejlõdöm, rávesz olyanra amit a sérülés miatt nem mernék, ez meg pozitív.

Ride everywhere.

.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
az mindig van, mondjuk.
Eleddig még hál' Istennek, csak 2. ragasztós defekt, vagy vonatlekésés miatt kellett, de azért egy partner csak jobb

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ha egyedul mesz akkor szolni otthon hova mesz
es mobilt vinni ha mar fel talaltak
akkor lehet szolni hol vagy mi van.

az alapjan keresni is tudnak

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ja, az a baj, bicózás túlnyomó részét én is egyedül nyomom, de vhogy kezdem látni, hogy mutternak igaza van ezzel kapcsolatban.
lehet, öregszem.
Egy "egyszerû" lábtöréssel is megdögölhetek a kihûléstõl stb.. pl a dédesrõl lefelé a sárgán, viszont, ha valaki iszkol utánam, az azért jó jel...csak kurva nehéz mindig mindent leszervezni..így én is szinglibe nyomom, aztán, meg huzom be néha a fejem a vállam közé.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

..azért, hogy lenyugodjon, s rájöjjön, van más kihívás is, mint 30mp-el hamarabb hazaérni, bivalybasznád-mittomén etapon.
..

bár, birngázni is hülyeség, vagy legalább ekkora felelõtlenség, pl. egy erdei ösvényen 50< km/h iszkolni, fõleg egyedül.

mondjuk, ott legalább kisebb a valószínûsége hogy jönnek szembe.

multkor a rötyin olvastam nõm egyik magazinját /kiskegyed, aszem,/ s abban volt egy interjú egy volt ilyen valóságsós nõvel, aki annyira "öngyi" meg "depi" lett attól, hogy minden "sztár" /bocskor böe, stb../ csak kihasználja, semmi szerelem, csak két hét orál, hogy ezt nyilatkozta:
"... annyira kétségbeesett voltam, úgy éreztem, beülök az autóba, s elrántom a kormányt a szembe sávba.."

[B]s remélem, gondoltam, édesanyád jön a szembe sávban, így legalább egyszerûbb lesz intézni a temetkezésnél az eljárást, nem kell kiírni többször a családnevet a megrendelõlapon, elég csak macskakörmözni, meg a darabszámot odaírni, te buta kurva.[B]

ON

Én szokásom egyedül menni hegyenlefeleezerrel pont emiatt sikerült egy válszalag szakadás (ami még mindig nem mûk jól :( ) de inkább mint a nacskakörmözendõ butakuva :D (Tetszik ez a szöveg ;) )

Ride everywhere.

.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

tankjú
Megnyugodtál már egy kicsit?

szívesen.

nyugodt vagyok, csak kiábrándult.. :-/

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
..azért, hogy lenyugodjon, s rájöjjön, van más kihívás is, mint 30mp-el hamarabb hazaérni, bivalybasznád-mittomén etapon.
..

bár, birngázni is hülyeség, vagy legalább ekkora felelõtlenség, pl. egy erdei ösvényen 50< km/h iszkolni, fõleg egyedül.

mondjuk, ott legalább kisebb a valószínûsége hogy jönnek szembe.

multkor a rötyin olvastam nõm egyik magazinját /kiskegyed, aszem,/ s abban volt egy interjú egy volt ilyen valóságsós nõvel, aki annyira "öngyi" meg "depi" lett attól, hogy minden "sztár" /bocskor böe, stb../ csak kihasználja, semmi szerelem, csak két hét orál, hogy ezt nyilatkozta:
"... annyira kétségbeesett voltam, úgy éreztem, beülök az autóba, s elrántom a kormányt a szembe sávba.."

s remélem, gondoltam, édesanyád jön a szembe sávban, így legalább egyszerûbb lesz intézni a temetkezésnél az eljárást, nem kell kiírni többször a családnevet a megrendelõlapon, elég csak macskakörmözni, meg a darabszámot odaírni, te buta kurva.

ON

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
tankjú
Megnyugodtál már egy kicsit?

Ride everywhere.

.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

BAsszus milyen idõzónában vagyunk? Nem találok közép Eu-t meg balkánt se.
Thez: Az elhunytak eltûntek! :

GMT +1:00 hour

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
BAsszus milyen idõzónában vagyunk? Nem találok közép Eu-t meg balkánt se.
Thez: Az elhunytak eltûntek! :

Ride everywhere.

.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

fizess be bratyónak egy hayes fék áráért 1 közeli masszáscenterbe 2 puncira egy félórára.

ezt nem értem.. méris?

ja.. amúgy az bátyám """dicséretének""" legyen mondva, hogy hamár "elbaszta" akkor legalább megfogta az autót. nem mindenkinek sikerült volna.
délután, ahogy pécs-bikal volt, éreztem rajta, hogy nem durvul, nem feszegeti a határokat, ésszel ment, hisz nem 100%-os a verda és õ sem érzi még úgy, mint a xantiát.. (csak egy adat: xantiával 1.9D ~26 , clioval ~27perc volt a menetidõ. tehát a gyengébb géppel gyosrabb volt anno, mert azt már ismerte.)
erre sötétben, ahogy az apja felcukkolta elis dobta magát...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
fizess be bratyónak egy hayes fék áráért 1 közeli masszáscenterbe 2 puncira egy félórára.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
tudom, olvastam:(

a második variációnál meg nincsen rosszabb
még meghalni sem engedik az embert
Autist Team:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

az õrangyalodnak meg inkább köszönd meg hogy ott volt
hogy megúsztad, és nem fekete zsák lett belõle, vagy mégrosszabb........

ha viszaolvasol..
ennek lehet jobban örülnék. :(
ha megnyomorodom, akkormeg eutanáziát követelek.