Jelentkezz be Regisztrálj
Felhasználói beállítások
Írta 2007. február 21. - 23:23
igen, ez fontos, tudd meg...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. február 21. - 23:18
Írta 2007. február 21. - 23:09
???
Írta 2007. február 21. - 23:01
Írta 2007. február 21. - 22:57
A fórum default a 'fórum' részben, hogy csak az aznapi üzenetes topicokat mutatja.Nem teljesen világos amit kérsz, de szerintem kutakodj itt:
http://forum.bikemag...?do=editoptions
Nem tudtam, hogy mi userek felül tudjuk írni, de a link, melyet adtál, az "sirály", így át is állítottam magam a fórum default-ról Kezdetektõl-re.
Nah hát ennyi volt a bajom, köszönjük a dunántúli Áfész összes dolgozója nevében.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. február 21. - 22:54
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. február 21. - 22:50
Nem teljesen világos amit kérsz, de szerintem kutakodj itt:Zorg, lehetne kérni, hogy ebben a részben is a kezdetektõl listázza a topicokat? Mert most asszem az aznapi van, így ha nem aznap jövök, akkor ugye üres....
Kösssz.
http://forum.bikemag...?do=editoptions
Írta 2007. február 21. - 22:48
Tamás! Hiszen te annyira vágod asz ámítástechnikát! (via Számtech-topik)
Akkor legyek kocka?
A vBulletin ezen funkcióihoz AJAX-ot használ. Ha nincs vagy nem megfelelõ JVM van a gépeden (a mikroszoftos XP-hez "adott" nem jó) akkor dazntwörk.
nah
igy mar jobb. nem ertem, mert ennyire nem vagyok kocka [wannabe freak]
de legalabb van mit keresnem a googleban
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. február 21. - 22:47
Kösssz.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. február 21. - 22:47
hamarabb kellett volna mondanod.A vBulletin ezen funkcióihoz AJAX-ot használ. Ha nincs vagy nem megfelelõ JVM van a gépeden (a mikroszoftos XP-hez "adott" nem jó) akkor dazntwörk.
most próbálom legfrissebb java runtime enviroment van fenn amugy.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. február 21. - 22:41
Készül - talán pénteken meglesz. Holnap 0 percet fogok tudni foglalkozni vele.ez a multiquote jó ötlet. van amúgy valami lista az új dolgokról?
Írta 2007. február 21. - 22:40
Tamás! Hiszen te annyira vágod asz ámítástechnikát! (via Számtech-topik)neked csokos geped van.
mijaza gyors hozzaszolas gomba? :wtf:
felcsukni tutira nem lehet, pedig voltam mar par netkafeban a temzetol eszakra.
iexplorerben igen. szokjak at? [nem]
ha lor lennek azt mondanam gyaaa
megvan a gyorsgomba.
felcsukni nem lehet, de a hozzaszolasokat meg igen. miert?
collapse thread
Akkor legyek kocka?
A vBulletin ezen funkcióihoz AJAX-ot használ. Ha nincs vagy nem megfelelõ JVM van a gépeden (a mikroszoftos XP-hez "adott" nem jó) akkor dazntwörk.
Írta 2007. február 21. - 22:37
akkor ötlet? vélemény?
tekintve, hogy egy tök szûz windows-ra tettem fel egy tök friss firefoxot, se nem skineztem, se semmi. csak beléptem, és nem látszik a sarokban a kis minusz jel sem, és szürke a szövegbox.
lor is panazkodott ilyesmire nem is olyan rég...
szerk: csak felcsukni nem lehet, a szövegboksz mûködik. csak ugy nem, hogy "kattints ide"
Kettõn biztos - ráadásul itt a gépemen. És Operán is jáccik.
negativ, egyetlen firefoxon sem mûködik, énis sok helyen próbáltam már. ráadásul nem lehet "felcsukni" sem
ez a multiquote jó ötlet. van amúgy valami lista az új dolgokról?
Írta 2007. február 21. - 22:33
mijaza gyors hozzaszolas gomba? :wtf:
felcsukni tutira nem lehet, pedig voltam mar par netkafeban a temzetol eszakra.
iexplorerben igen. szokjak at? :chin: [nem]
ha lor lennek azt mondanam gyaaa
megvan a gyorsgomba.
felcsukni nem lehet, de a hozzaszolasokat meg igen. miert?
collapse thread
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. február 21. - 22:32
tekintve, hogy egy tök szûz windows-ra tettem fel egy tök friss firefoxot, se nem skineztem, se semmi. csak beléptem, és nem látszik a sarokban a kis minusz jel sem, és szürke a szövegbox.
lor is panazkodott ilyesmire nem is olyan rég...
szerk: csak felcsukni nem lehet, a szövegboksz mûködik. csak ugy nem, hogy "kattints ide"
Írta 2007. február 21. - 22:28
Kettõn biztos - ráadásul itt a gépemen. És Operán is jáccik.negativ, egyetlen firefoxon sem mûködik, énis sok helyen próbáltam már. ráadásul nem lehet "felcsukni" sem
Írta 2007. február 21. - 22:23
Írta 2007. február 21. - 22:17
Írta 2007. február 21. - 22:12
firefoxi
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. február 21. - 22:06