Jelentkezz be Regisztrálj
Felhasználói beállítások
Írta 2010. május 14. - 08:21
valoszinuleg ugy van ez hogy ki mit szokott meg. aki elozmenyes forumon "nevelodott" az utana mindenhol azt akarja hogy legyen, aki meg nem annak meg nem tunik fel a hiany.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. május 14. - 06:01
nyilvan ha csak ugy irsz valamit, akkor az az eppen szoban forgo temahoz kapcsolodik. szerintem nem kell hozza szuperkepesseg hogy kovetheto legyen
Esetleg nézz be a prohardver fórumára! Talán érthetõbb lesz számodra is. Nem lehetetlen visszakövetni, de nagyon megnehezíti egy társalgás visszaolvasását, hogy nincs nyoma annak, hogy ki, mire válaszolt. Arról nem beszélve, hogy mi értelme a "válasz" gombnak, ha pontosan ugyanúgy mûködik, mint az új hozzászólásé?
(tudtommal a motor berakja az adatbázisba, hogy ha a "Válasz"-t nyomod, akkor mire válaszoltál, csak valahogy bele kéne varázsolni a megjelenített hozzászólásba is)
Írta 2010. május 13. - 20:33
nyilvan ha csak ugy irsz valamit, akkor az az eppen szoban forgo temahoz kapcsolodik. szerintem nem kell hozza szuperkepesseg hogy kovetheto legyen a beszelgetes fonala. ha valami korabban irt hozzaszolashoz akarsz valamit hozzafuzni, akkor meg ott van a "valasz idezettel" funkcio.
ertem hogy mit mondotok, de nekem meg az elozmenyes rendszer a zavaros
a turistautak.hu-s link meg pont rossz pelda, hiszen ket ember hozzaszolasai valtakoznak. nem tul nehez rajonni hogy mi mire reakcio.
pont mint itt is. 3-an beszelgetunk, most en nem raktam be idezetet, megis tok vilagos hogy mire reagalok. akinek nem, es ezt olvasva most azt gondolja hogy en egy 6honappal ezelotti dologra irok, nos az szerintem idiota.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. május 13. - 14:29
na ja, de ha valaki annyira idiota hogy egy ket hetes hozzaszolasra idezet nelkul akar reagalni ugy hogy kozben volt 3 oldalnyi beszelgetes, az megerdemli hogy senki nem tudja mirol beszel.
Nem feltétlenül idióta, hiszen erre való az elõzmény funkció. Kerestem Neked egy ilyet, ahol az idióták nem tûnnek idiótának:
turistautak.hu
Ahhoz hogy ez bejöjjön, csak kell egy elõzmény link minden hsz-hoz.
A gyors válasz éppen ezért rossz funkció, mert ha jól értem, ahhoz nem kapcsolódik elõzmény. Legalábbis pl a T-Home csak fórumain úgy van.
Írta 2010. május 13. - 12:03
na ja, de ha valaki annyira idiota hogy egy ket hetes hozzaszolasra idezet nelkul akar reagalni ugy hogy kozben volt 3 oldalnyi beszelgetes, az megerdemli hogy senki nem tudja mirol beszel.
Remélem, nem egy három oldallal ezelõtti hozzászólásra válaszoltál. Viszont így sem tudhatjuk, hogy kinek szól a reakciód.
(engem nagyon zavar, hogy nincs nyoma az elõzménynek)
Írta 2010. május 13. - 11:37
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. május 13. - 06:38
A kérdésemet legegyszerûbben így lehet feltenni: honnan látod kattintgatások nélkül, hogy egy post melyik elõzményre (tehát hányas számú és mikor született postra) válasz?
Adott topikon belül hogyan lehet egy konkrét thread-et megjeleníteni?
kösz a törõdést!
Ui: lehet, hogy nálam tilt le valamit a browser és/vagy a tûzfal?
Nekem úgy tûnik, hogy sehonnan. Ha valaki idézettel válaszol, akkor az idézet felett van egy pici ikon, amivel rá lehet ugrani az eredeti hozzászólásra. Ha nincs idézet, akkor úgy látom, egyáltalán nem lehet megállapítani, kinek válaszolt a hozzászóló.
Írta 2010. május 13. - 01:22
Adott topikon belül hogyan lehet egy konkrét thread-et megjeleníteni?
kösz a törõdést!
Ui: lehet, hogy nálam tilt le valamit a browser és/vagy a tûzfal?
Írta 2010. május 12. - 20:03
Nem akarom fikázni a fórumot, hiszen csak most kezdtem használni, de mire jó van a cím(téma) megjelölése, ha minden válasznál ki kellene tölteni?
ha odaviszed a kurzort, akkor kiirja, hogy opcionalis a mezo kitoltese. senki nem is szokta kitolteni altalaban.
Meg az elõzmény is csak az idézettel látszik, de mi van ha az elõzmény 1-2 hetes...?
az miert baj hogy az elozmeny 1-2 hetes? ezt nagyon nem ertem.
Nekem van ilyen lebutított jogom mint kezdõnek vagy ilyen gyengusz a fórum struktúrája?
Ezt persze a feliratkozás lehetõsége sokban enyhíti
nincs lebutitott jogod, es igazabol azt sem ertem hogy mire erted a "gyengusz" strukturat. fejtsd ki bovebben mire gondolsz, es hatha tudunk segiteni.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. április 29. - 07:36
Írta 2010. március 07. - 16:50
A lap aljáról miért lett kiírtva a legördülõ-menüvel történõ fórumrészek közti navigáció lehetõsége? Iszonyat idegesítõ, hogy fel kell görgetni, aztán a fõlapról lehet továbbnavigálni. (tudom, van oldal tetejére link, még lejjebb, különben is, minek ugrálni...)
Írta 2009. október 24. - 09:52
Írta 2009. október 06. - 15:47
úgy látom, sokaknak nehézséget okoz átállítani.
Írta 2009. szeptember 28. - 22:58
Aham köszi. Ez így jól is van. Egyébként sem akartam alfahím lenni vagy isten ostora.szamokat nem tudom pontosan, azt leginkabb zOrg, mivel o allitotta be a limiteket. asszem igy van hogy
ujonc 10-ig
10+ vendeg
250+ torzsvendeg
1500+ forumfuggo
5000+ bentlako
10000+ maximus
akinel barmi mast latsz, az admin vagy moderator vagy hazigazda, es mi azt irunk oda amit akarunk.
Írta 2009. szeptember 28. - 22:47
ujonc 10-ig
10+ vendeg
250+ torzsvendeg
1500+ forumfuggo
5000+ bentlako
10000+ maximus
akinel barmi mast latsz, az admin vagy moderator vagy hazigazda, es mi azt irunk oda amit akarunk.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. szeptember 28. - 20:54
Írta 2008. január 27. - 16:13
Nem okoskodnék én itten, csak leírom a Builderben (C++) hogy megy ez.
Az adott gombhoz ("Új üzenet") tartozik egy eseménytábla, ahol -ha ez Builder lenne- most a "click" mezõben van egy meghívandõ fvny neve.
(ami fvny nyilván figyeli a 15 seces limitet)
Ha ugyanez a név be lenne írva a "double click" eseményhez is, nem romlana el semmi.
De megértem, hogy ez nem fontos. Pláne ha lesz új motor.
sztem a "double click" nincs értelmezve, azért történik, ami történik. Egyszerûen 2 "single click" esemény van, ezért akad fent a keresési limiten.
Írta 2008. január 27. - 15:28
Nem mondom, hogy új "general update"-nek nevezik.Nem okoskodnék én itten, csak leírom a Builderben (C++) hogy megy ez.
Az adott gombhoz ("Új üzenet") tartozik egy eseménytábla, ahol -ha ez Builder lenne- most a "click" mezõben van egy meghívandõ fvny neve.
Ha ugyanez a név be lenne írva a "double click" eseményhez is, nem romlana el semmi.
A fõbb új funkciókról már tudok, de hogy apróságok szintjén mennyi változás lesz azt csak a végleges változatban derül ki.
Írta 2008. január 27. - 14:57
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2008. január 27. - 14:47
mármint, h F5 és a getnew uaz?
mert így kívülrõl nem annak néz ki. Ugyanis F5 megy a 15s-en belül akárhányszor (és nem frissül az új üzenetek oldal), az új üzenet gomb viszont nem. F5nél nem változik a searchid értéke, új üzenetnél igen, gondom a egy összehasonlítás után/miatt.
Esetleg egy olyan megoldás majd, h a keresési limiten belül, egyszerûen uazt az oldalt jelenítse meg újra? (elvi síkon, a prioritásoktól függetlenül;))