Jelentkezz be Regisztrálj
Felhasználói beállítások
Posted 2013. July 06. - 15:53
Posted 2013. July 06. - 14:46
Posted 2013. April 10. - 14:32
Posted 2013. April 10. - 13:52
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2013. April 10. - 13:44
Igazándiból a segítségetekre lenne szükségem!
Régóta biciklizem hobbi szinten, de eddig jobbára csak bicikli utakon, beton úton, stb., de most szeretném kipróbálni az erdõk által kínált leheteõségeket is. =)
a bicóm már megvan hozzá, már csak egy védõfelszerelés kell, a tanácsotokat kérném, hogy sisakban szerintetek melyik a megfelelõ márka, típus?
nem szeretnék esni, de valószínûsítem, hogy fogok, nem is kicsit, s nem lenne hártány , ha a koponyám egyben megúszná =)
Segítségeteket elõre is Köszönöm!
Posted 2013. March 31. - 11:13
Posted 2013. March 31. - 11:02
Koszonom.
Posted 2013. March 15. - 19:30
Már közel egy hete nem lépett be moderátor (andris), nem tudom mi van vele, lehet edzõtáborozik, de ahogy belép szerintem átmásolja a topikod tartalmát a keréképítés topikba és utána törli a topikodat.
Rendben Köszönöm!
Posted 2013. March 15. - 18:42
Hello
Remélem jó helyre írok.
Sajnos mivel rég jártam itt ezért elkövettem egy pici hibát.
Volt egy kérdésem agyal kapcsolatban és új témát indítottam neki aztán mondták ,hogy a keréképítõs fórumba kellet volna azt szeretném kérni ,hogy ha lehet töröljétek azt a témát.
Köszönöm!
Már közel egy hete nem lépett be moderátor (andris), nem tudom mi van vele, lehet edzõtáborozik, de ahogy belép szerintem átmásolja a topikod tartalmát a keréképítés topikba és utána törli a topikodat.
A sebesség mindent megold.
Posted 2013. March 15. - 16:30
Remélem jó helyre írok.
Sajnos mivel rég jártam itt ezért elkövettem egy pici hibát.
Volt egy kérdésem agyal kapcsolatban és új témát indítottam neki aztán mondták ,hogy a keréképítõs fórumba kellet volna azt szeretném kérni ,hogy ha lehet töröljétek azt a témát.
Köszönöm!
Posted 2011. January 01. - 10:21
Nick név változtatással kapcsolatban kihez lehet fordulni? Írtam az admin@bikemag.hu-ra, de semmi reakció.
Köszi!
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Posted 2010. September 30. - 21:23
Posted 2010. September 30. - 20:52
Posted 2010. September 30. - 19:45
Írj zOrgnak!
"zOrg has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her."
eheh..
Valami más ötlet esetleg?
Posted 2010. September 30. - 19:05
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2010. September 30. - 17:26
Felhasználónév módosítására van lehetõség?
Nem szeretnék kétszer/újra regisztrálni.
Köszi!
Posted 2010. May 14. - 23:49
hogy egyertek a kettovel ezelotti postod elozmenyei kozul a masodikkal, negyedikkel es minden mas paros sorszamu korabbival.
en azt gondolom hogy tulbonyolitod a dolgot. ez a pelda is total nem eletszeru.
a turistautas forumot nem olvastam vegig, mert nem erdekel a tema, es tulsagosan szakmai ahoz hogy szamomra emesztheto legyen, de az latszik hogy parbeszed zajlik. egy felvetesre jon a masik. hogy a ketto kozott egy ora vagy masfel honap telt el, utolag az tok mindegy. ha erdekel a dolog ugyis vegigolvasod az egeszet, szoval ertheto lesz.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. May 14. - 22:35
ha idézettel válaszolsz látszik az elQzmény. egy fórumbeszélgetésben meg szerintem teljesen irreleváns hogy az elQzmény tegnapi vagy egy hetes.
ha valakit a dátum is érdekel akkor is csak egy kattintás.
ha egy oldalon folytatódik a beszélgetés akár csak egy @név: is elég. vagy egy page down és egybQl világos minden.
rosszul gondolom?
Skaccok, vettetek reszt olyan parbeszedben, ahol nemcsak az utolso elozmeny szamitott, s ahol nemcsak az, hogy a masik kb mit gondol, hanem mondjuk egy par napos szakmai egyuttgondolkodas neha vita utan par hettel egy fel ujra bedob valamit, amire rajott mondjuk valamilyen teszteles utan? Na egy ilyen post elott en megnezem, hogy pontosan ki mit mondott anno, hogy nehogy felremenjen a dolog.
Nem a forma a lenyeg, marmint ilyenkor, hanem a szituacio maga. Gondolom az egyik legnagyobb forum szolgaltato, az index is ezert hasonlit ilen szempontbol a prohardverre vagy a turistautak.hu-ra.
Ha trefalkozni szeretnek, akkor azt mondanam Neked, hogy egyertek a kettovel ezelotti postod elozmenyei kozul a masodikkal, negyedikkel es minden mas paros sorszamu korabbival. Na, nezd meg gyorsan, hogy mit is gondolok akkor! ;-)
Posted 2010. May 14. - 19:28
ha valakit a dátum is érdekel akkor is csak egy kattintás.
ha egy oldalon folytatódik a beszélgetés akár csak egy @név: is elég. vagy egy page down és egybõl világos minden.
rosszul gondolom?
Posted 2010. May 14. - 19:15
egymas alatt vannak a hozzaszolasok... [vagy folott, beallitastol fuggoen]
nyilvan ha csak ugy irsz valamit, akkor az az eppen szoban forgo temahoz kapcsolodik. szerintem nem kell hozza szuperkepesseg hogy kovetheto legyen a beszelgetes fonala. ha valami korabban irt hozzaszolashoz akarsz valamit hozzafuzni, akkor meg ott van a "valasz idezettel" funkcio.
ertem hogy mit mondotok, de nekem meg az elozmenyes rendszer a zavaros
a turistautak.hu-s link meg pont rossz pelda, hiszen ket ember hozzaszolasai valtakoznak. nem tul nehez rajonni hogy mi mire reakcio.
pont mint itt is. 3-an beszelgetunk, most en nem raktam be idezetet, megis tok vilagos hogy mire reagalok. akinek nem, es ezt olvasva most azt gondolja hogy en egy 6honappal ezelotti dologra irok, nos az szerintem idiota.
Mivel a turistautak.hu-n az egyik ember egy abbahagyott beszélgetést folytatott több mint másfél hónap kihagyás után, s ez egyrészt az elõzmények nélkül másképp bajos lenne, másfelõl meg ez a tény szépen látszik, azt gondolom, hogy hagyjuk a fenébe a témát. A Bikemag fórumai nem pénzes szolgáltatás, hanem ingyenes, így innentõl már nincs más érvem :-)