Én fönt leszek. Gyertek.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gamez - a játékok topikja
Started by
Zap
, 2004. November 11. 16:52
Posted 2008. January 21. - 21:08
Posted 2008. January 21. - 19:13
Posted 2008. January 21. - 19:09
jaja.. nagy vagy charon
fél9-9 fele mennék versenyezni.. ott legyetek
most bringa.
fél9-9 fele mennék versenyezni.. ott legyetek
most bringa.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. January 21. - 19:03
Posted 2008. January 21. - 16:41
Posted 2008. January 21. - 15:38
vendég_Charon_*
Posted 2008. January 21. - 15:35
Posted 2008. January 20. - 19:41
porsce nfs tényleg jó volt. underground 2 amúgy a kedvencem, bár tegnap feltettem a prostreet-et...
nekem tetszik, FF-kormánnyal és mindenféle vezetéssegítõ nélkül elég nehéz azért pl. a driftet megtartani, illetve úgy vezetni több versenyen keresztül az élen, hogy majd szétesik a motor (nincs 6. fokozat az elsõ pár autóba, de a motor vinné tovább), rángat össze vissza, az ellenfelek tényleg gyorsabbak, és rohadtnehéz irányítani, és mindemellé nem szabad összetörni a kocsit, mert rohadtdrágán javítják meg.
sokkal realisztikusabb, és ez, hogy kiléptek az illegál utcai versenyzésbõl, és átmentek a versenypályákra, nekem jobban tetszik, mint egy n+1. éjszakai "nyomdagáztésnyersz"
bár ami idegesít, az némely versenytípus elõtt a gumipörgetés...agyára megy az embernek, amikor már 25ödszörre kell megcsinálnia a verseny helyett...illetve a kommentátor...szét van törve a kocsim, nincs $$ javításra, kicsúszok drift közben, utolsó helyen állok, de a kommentátor egyre csak nyomja:
"Oh yes, here comes Ryan Cooper (a játékban ez a csávó vagyunk mi), aaaaaaaannnnnddd.....ohhhhh, it's fantastic...Ryan Cooper in da house, yessss"
megcsinálhatták volna ,hogy ha sz*rul megyek, akkor ne sztároljon agyon, hanem oltson.
nekem tetszik, FF-kormánnyal és mindenféle vezetéssegítõ nélkül elég nehéz azért pl. a driftet megtartani, illetve úgy vezetni több versenyen keresztül az élen, hogy majd szétesik a motor (nincs 6. fokozat az elsõ pár autóba, de a motor vinné tovább), rángat össze vissza, az ellenfelek tényleg gyorsabbak, és rohadtnehéz irányítani, és mindemellé nem szabad összetörni a kocsit, mert rohadtdrágán javítják meg.
sokkal realisztikusabb, és ez, hogy kiléptek az illegál utcai versenyzésbõl, és átmentek a versenypályákra, nekem jobban tetszik, mint egy n+1. éjszakai "nyomdagáztésnyersz"
bár ami idegesít, az némely versenytípus elõtt a gumipörgetés...agyára megy az embernek, amikor már 25ödszörre kell megcsinálnia a verseny helyett...illetve a kommentátor...szét van törve a kocsim, nincs $$ javításra, kicsúszok drift közben, utolsó helyen állok, de a kommentátor egyre csak nyomja:
"Oh yes, here comes Ryan Cooper (a játékban ez a csávó vagyunk mi), aaaaaaaannnnnddd.....ohhhhh, it's fantastic...Ryan Cooper in da house, yessss"
megcsinálhatták volna ,hogy ha sz*rul megyek, akkor ne sztároljon agyon, hanem oltson.
Posted 2008. January 20. - 19:33
A régire. De akkor is ratyi a carbon. A lejobb NFS az a posche-s volt, a legutolsó jó meg az underground 1-2
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Posted 2008. January 20. - 19:27
A NFS carbon melyikre hasonlít inkább, az újra(pro street) vagy a kettõvel elõttire(asszem underground2)? Nekem az underground tetszett inkább, ahol kint az utcákon lehetett csalinkázni az autókkal, a carbon is olyan?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2008. January 20. - 18:41
Én is RC autó és kerékszett között vaciláltam. Naná, hogy kerekek!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. January 20. - 18:08
Csak 53 :-)
Posted 2008. January 20. - 18:05
mert a 60-70 ezres kormány ugye
idõ kérdése... meg ugye ki mit szeret.
Majd tavasszal, remélem.
idõ kérdése... meg ugye ki mit szeret.
Majd tavasszal, remélem.
Posted 2008. January 20. - 18:04
170e... aha... hülye vitrinbringás
Posted 2008. January 20. - 18:02
cáfolhatok?
nem csúcs, de teljesen jó ~170bõl megvan (benzines, 1:6)
nitrós jelenleg is van, az 80ból megvan RTR, + izzító és üzemanyag
összetörik: csak a 4 lengõkar törhet szinte, 2e-bõl megvan a javítás.
szakadó esõben amúgy se menne ki az ember, de legalább jóidõben kintvan Olyan mint a bringázás ilyen téren.
Tankolni: semmit nem eszik, mint ahogy a fûkasza se (~azonos motor)
persze sok pénz,de legalább szabadtéri program, de pálya, társaság, versenyek, etc
Kormányom meg van
Posted 2008. January 20. - 17:58
-Mennyi egy relatíve csúcs buggy?
-Mennyire egyszerû igen komoly anyagi kárt okozz benne, ha összetöröd?
-szakadó esõben, orkán erõsségû szélben tudsz vele játszogatni? na persze... az elõszobában bringákat kerülgetve
-Tankolni kell bele..
stb.
-Mennyire egyszerû igen komoly anyagi kárt okozz benne, ha összetöröd?
-szakadó esõben, orkán erõsségû szélben tudsz vele játszogatni? na persze... az elõszobában bringákat kerülgetve
-Tankolni kell bele..
stb.
Posted 2008. January 20. - 17:56
naja, csak én bennevagyok egy picit ebben már.. nem csak úgy otthonra egyet
fõleg tavasztól.. :love:
fõleg tavasztól.. :love:
Posted 2008. January 20. - 17:55
Ha benzines RC modell és e között kéne választanom, akkor egyértelmû... (hogy nem a buggy)
pedig régóta vágyam egy olyan (is)
Berki, van mikrofonod?
pedig régóta vágyam egy olyan (is)
Berki, van mikrofonod?
Posted 2008. January 20. - 17:55
enyémre is két év van, menni kéne játszani valahova
Judit: Természetesen
Judit: Természetesen
"Minden hülyeség" by Tomidny