most értem vissza bépé. ujra szarnet
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gamez - a játékok topikja
Started by
Zap
, 2004. November 11. 16:52
Posted 2008. February 28. - 00:26
Posted 2008. February 28. - 00:24
böööö...
mentem 30:18 .....
köszi Raz.
Matt, Berki mijafa.. van?
mentem 30:18 .....
köszi Raz.
Matt, Berki mijafa.. van?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. February 27. - 23:33
belsõnézetbõl nem volt valami kellemes
CJ még az a szerencse
tudom berki, de had terjedjen így el
CJ még az a szerencse
tudom berki, de had terjedjen így el
Posted 2008. February 27. - 23:28
Dobozból lowrider járgányt csinálni, kecskejumping, sook sook pörgés kombó HOWTO :cheers:
Ezt a kecskejump-ot rajtad és rajtam kivül nem fogja senki sem érteni, mert a multkor találtam ki
Belsõ nézetbõl én behánytam volna
Posted 2008. February 27. - 23:25
Gyenge vagy rmx... Nem láttál még engem repülni...
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. February 27. - 23:18
Posted 2008. February 27. - 23:16
Posted 2008. February 27. - 23:14
Lefagyott a gépem, és már nem menek ma vissza, de jó volt.
Hogy én mekkorát buktam... Megismételni biztos nem tudom.
Kéne vmi tanács hogy állítsam be az ótót, hogy 1:35:00 körüli idõt menjek, mert már a pálya nyomvonalával nem nagyon van gond
Hogy én mekkorát buktam... Megismételni biztos nem tudom.
Kéne vmi tanács hogy állítsam be az ótót, hogy 1:35:00 körüli idõt menjek, mert már a pálya nyomvonalával nem nagyon van gond
Posted 2008. February 27. - 19:37
ma este ok
aki akar jöjjön
megpróbálom leszedni arcsiba tiltását is, de addigra szerintem le is jár.
aki akar jöjjön
megpróbálom leszedni arcsiba tiltását is, de addigra szerintem le is jár.
Posted 2008. February 27. - 19:36
Posted 2008. February 27. - 19:35
http://www.speedysha.../839930987.html
tegnap esti verseny Raz-al..
az 5-6. körömet érdemes leginkább nézni köridõk szempontjából....
tegnap esti verseny Raz-al..
az 5-6. körömet érdemes leginkább nézni köridõk szempontjából....
Posted 2008. February 27. - 19:05
micsoda, ilyen véresen komolyan veszitek ezt? mivel másodjára jáccok ezzel a vmivel, így meg kell szokni az irányítást,,, véletlen volt (azta mik vannak....)
ez nem véresen komolyan vevés.. amikor egy frankó éles versenyt megy 2 társad, te meg ott vagy legalább három kör hátránnyal, akkor az a minimum, hogy lehúzodsz.
az meg hogy másodjára játszol nem lehet kifogás.
kulitoko-t amikor legelöször láttam szerveren... tanítani való módon engedett el minket.
Posted 2008. February 27. - 19:01
Sárga zászló, valami baleset van elötted, vagy megállt egy autó ilyesmi, ilyenkor fokozott óvatosság.
Boxkiállás, egy verseny alatt egyszer kötelezõ. rendesen gurúlva mész ki a boxba, be kell álni a sárgával jelölt helyre(mindegy melyikre) és ott elvégzik a dolgokat ( azt hogy a boxban mit csináljanak f12-vel akár futam közben is be tudod állítani)
nem szoktuk véresen komolyan venni a dolgokat, csak tegnap olyan kiélezett versenyt sikerült menni amit máskor ritkán, és hát LL nem örült, hogy kilökés miatt vesztett
Arcsiba természetesen leszedem a tiltást, egy pontos lfs nevet kérek
Boxkiállás, egy verseny alatt egyszer kötelezõ. rendesen gurúlva mész ki a boxba, be kell álni a sárgával jelölt helyre(mindegy melyikre) és ott elvégzik a dolgokat ( azt hogy a boxban mit csináljanak f12-vel akár futam közben is be tudod állítani)
nem szoktuk véresen komolyan venni a dolgokat, csak tegnap olyan kiélezett versenyt sikerült menni amit máskor ritkán, és hát LL nem örült, hogy kilökés miatt vesztett
Arcsiba természetesen leszedem a tiltást, egy pontos lfs nevet kérek
Posted 2008. February 27. - 18:55
Köszi szépen, rendesek vagytok! És mégegyszer bocsi a név miatt... Teljesen jogos!
Billentyûzettel játszom, bár elõször kipróbáltam egérrel is.
Ha már a zászlókról volt szó: Biztos alap, de én mégse tudom, és inkább megkérdezem, mint hogy hülye maradjak. A sárga zászló mit jelent?
Ja, és hogy is van ez a boxkiállás? Tegnap verseny közben már nem akartam megkérdezni, mert gondoltam itt azért mégiscsak egyszerûbb.
Köszi!!
Amúgy tetszik a játék, igaz csak vasárnap töltöttem le, szóval még csak pár napja ügytlenkedek. Már bátrabban nyomom a gázt, és talán kevesebbszer találkozok a pálya szélével.
Billentyûzettel játszom, bár elõször kipróbáltam egérrel is.
Ha már a zászlókról volt szó: Biztos alap, de én mégse tudom, és inkább megkérdezem, mint hogy hülye maradjak. A sárga zászló mit jelent?
Ja, és hogy is van ez a boxkiállás? Tegnap verseny közben már nem akartam megkérdezni, mert gondoltam itt azért mégiscsak egyszerûbb.
Köszi!!
Amúgy tetszik a játék, igaz csak vasárnap töltöttem le, szóval még csak pár napja ügytlenkedek. Már bátrabban nyomom a gázt, és talán kevesebbszer találkozok a pálya szélével.
"Minél messzebbre jutok, annál kisebbek lesznek a problémáim."
Posted 2008. February 27. - 18:46
Posted 2008. February 27. - 18:46
setup az nem árt, mert huzogattam ott a dolgokat össze vissza, de 1:40:00 alá nem tudtam menni az istennek se. akko majd holnap, vagy még ma? Szóljatok má LL-nek hogy vegyen le a tiltólistáról
Posted 2008. February 27. - 18:27
fúú.. Raz-al mit toltunk... majd holnap kaptok elemezgetni való replayet, ha kell.. (rmx)
jaja, kéne
arcsi! Te is gyere gyakran!
-A legfontosabb szabály hogy a másikat nem akadályozzuk! (kék zászló = engedd el a mögötted lévõt)
-4-es gomb: ideális ívek (piros = fékezni kell , zöld = padlózni kell)
-F9 = gumik állapota
-Majd ha fent leszel, küldök set-et (setup, beállítás a kocsihoz)
Posted 2008. February 27. - 18:20
Posted 2008. February 27. - 18:20
Posted 2008. February 27. - 18:18
micsoda, ilyen véresen komolyan veszitek ezt? mivel másodjára jáccok ezzel a vmivel, így meg kell szokni az irányítást,,, véletlen volt (azta mik vannak....)