Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gamez - a játékok topikja
Started by
Zap
, 2004. November 11. 16:52
Posted 2008. October 28. - 17:37
Posted 2008. October 28. - 16:34
nekem a pro streetel az a bajom,hogy egyrészt átláthatatlan,meg ha kiírja hogy teljesítettem a pályát,akkor mért nem enged tovább pl...meg hogy ugye tudsz venni autót, meg tuningolni rajta,de minek, hogy ha nem is mehetsz vele, csak azokkal, amiket a különbözõ kategóriákhoz ki enged választani...meg az hogy tulajdonképpen pályaverseny,és ebben a kategóriában a minimális szintet se éri el,szinte mindegyik pályaversenyes játék elveri...
pozitívum, hogy törik a kocsi,meg valamivel élehûbb az irányítás...
feelingre NFSU2 a nyerõ nálam,már megint feltettem:D
pozitívum, hogy törik a kocsi,meg valamivel élehûbb az irányítás...
feelingre NFSU2 a nyerõ nálam,már megint feltettem:D
Posted 2008. October 28. - 12:56
Én a Test Drive Unlimited után néztem meg a Carbon-t, egy hangos jujjal le is töröltem 10 perc után és valahogy így voltam a Pro Street-el is. Ezek után az Underground már nem nagyon érdekel.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2008. October 28. - 12:39
Sokan szidják a Pro Street-et, mert nem pár óra alatt játszható végig, mint az elõzõ 4 rész...szerintem egyáltalán nem olyan rossz. A Porsche Unleashed volt a legjobb, bár a legtöbbet a 2. (knock out ketten) és 3. résszel játszottam.
Egy Toca 2-höz hasonló, de modernebb túraautós játékot hiányolok A Race08 (vagy valami hasonló cím) demójával játszottam, de nem jött be. Lehet vele ketten játszani?
Egy Toca 2-höz hasonló, de modernebb túraautós játékot hiányolok A Race08 (vagy valami hasonló cím) demójával játszottam, de nem jött be. Lehet vele ketten játszani?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2008. October 28. - 12:26
en csak a colin macrae? 2ot, meg a 3at ismerem, de szeretem elegge.foleg a kettot.
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2008. October 28. - 12:18
Posted 2008. October 28. - 12:16
A Need For Speed Undereground 1 az en nagy kedvencem...de jo a NFSU 2 is
Most Wanted meg eppen elmegy, a Carbon is jatszhato szerintem.4X vittem ki:D
NFSU 1et meg mar tizedjere:D
de ahogy hallottam, a Pro Street az egy retek, igaz nem probaltam, nem is futna a gepemen:D
Masik kedvencem meg a Colin 2:)Jatszott/jatszik vele valaki?
Most Wanted meg eppen elmegy, a Carbon is jatszhato szerintem.4X vittem ki:D
NFSU 1et meg mar tizedjere:D
de ahogy hallottam, a Pro Street az egy retek, igaz nem probaltam, nem is futna a gepemen:D
Masik kedvencem meg a Colin 2:)Jatszott/jatszik vele valaki?
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2008. October 28. - 12:08
a pro street-et ki sem próbáltam... kb. ilyen véleményeket hallottam róla:D
nekem a Most Wanted, meg az Underground 2 tetszett a legjobban... meg a Carbon... bár az eléggé össze volt csapva
nekem a Most Wanted, meg az Underground 2 tetszett a legjobban... meg a Carbon... bár az eléggé össze volt csapva
Posted 2008. October 28. - 11:20
Posted 2008. October 27. - 20:26
Én azért az introra eléggé beflesseltem.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. October 27. - 20:18
hat nemtom, mar a reklamja se az igazi. az MW-nek olyan trelere volt, hogy rohanni akartam megvenni.
nezzetek meg a mostanit... gagyi a legkevesebb amit el lehet mondani rola.
nezzetek meg a mostanit... gagyi a legkevesebb amit el lehet mondani rola.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. October 27. - 18:22
NE reménykedj a négyes óta csak darabszámra van gyártva, (na jó a következõ kettõ is élvezhetõ volt) Ha igényes autós progit akarsz akkor találsz bõven (lásd börnót..), ezt csak a tv reklám miatt veszik annyian évek óta..
Ride everywhere.
.
Posted 2008. October 27. - 18:00
én azért reménykedek benne,mert nem akarok egy játék miatt külön konzolt venni...meg pénzemse nagyon lenne rá,inkább a bicóra költeném a pénzt:P
az új NFS re is kíváncsi vok, hogy azt is elcsesszintik mint a pro streetet, vagy ezt már sikerül értelmesre megcsinálni...
az új NFS re is kíváncsi vok, hogy azt is elcsesszintik mint a pro streetet, vagy ezt már sikerül értelmesre megcsinálni...
Posted 2008. October 20. - 09:50
Rosszul hallottad.
A Burnout - Paradise fog kijönni végre PC-re is, jövõ januárban.
A Burnout - Paradise fog kijönni végre PC-re is, jövõ januárban.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2008. October 20. - 09:24
nekem meg gran turismo kell pc-re!Ha jól hallottam lehet hogy a következõ már pc-re is fog készülni:)
Posted 2008. October 18. - 20:19
Posted 2008. October 18. - 19:32
az kell nekem, hogy megjelenjen, megint b**zhatom a szakdogaírást akkor
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2008. October 18. - 19:21
ez az a GTA ami ikszbokszra meg plejsztesonre mar nyar ota megveheto PC-re pedig november 18-an jon.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. October 18. - 19:19
Posted 2008. October 18. - 19:17
ez a sega rally valami vegtelenul buta dolog.
uj nfs-t akarok meg GTA4-et. most
uj nfs-t akarok meg GTA4-et. most
RAUH-Welt
B E G R I F F