Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gamez - a játékok topikja

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5622 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
baleset meg piroslámpa nálam is gyakori, de kaptam már azért is, mert a távolsági fényszórót indokolatlanul használtam (konkrétan nem ismertem még az utat, és nem jött senki égen-földön..).

nekem az elsõ szintbõl még az 1 ország kell, ez 2 darab München-Berlin fuvarból megvan...:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
torrenten én le tudtam szedni ets-t. ja és csak át kellett másolnom gépre és egy fájlt kell kibontani mindig.
én csak piroslámpáért szoktam fizetni, meg a baleset okozásért.
mentem már 80nal városban és mégsem :( ((második szint: 70000 euro, 11 km, 3 ország, 3x veszélyes anyag, nem kis meló lesz (fõleg, hogy a veszélyes anyag fizetõs, országok dettó.))
Berki! ha adsz valami címet, ráírom egy lemezre és elpostázom. (200valahány mega)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás
valaki ismeri az 1nsane fejlesztõinek másik játékát, a steet legal racing redline-t?
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Kölcsön tudja adni valaki a Euro track simulátort? vagy ingyenesen letölthetõ verzió? ilyesmi nem találom sehol.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Ha már terep, meg insane meg screamer 4x4: Cross Racing Championship (CRC) ez elsõ verziója még nem volt az igazi, de 2005-ös frissítéssel maga a tökély. (itthon nem jelent meg, de a frissítés letölthetõ tõlük. Az ára meg már ezt vedd meg kategória, igaz mindig is korrekt 3000 volt..)

A ezeknek a fejlesztõi magyrészt megegyeznek, és a motort is folyamatosan csiszolják tovább-tovább így egyre jobb. MOst is készül néluk valami hasonló.

A crc kicsit megelõzte korát, fejmozgás követõt is használahtsz vele, (sajna nem terjedt el) Három pedálos (kuplungos) kontrollert is használhattál, (momo-é még csak tervben volt) ki tudtad használni a 360 fokos kormányt szanaszét konfigolható az irányítás...
Kedvencem.

Ride everywhere.

.

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
eurotrack simulator jelenleg is fennt van nekem,csak vistán, és arra mióta újratettem az xp-t nem nagyon tudok sehogy se visszalépni, mert a bootból eltûnt,és akárhogy próbálkozok, nem sikerül bebootolnom:(
egyébként nem annyira unalmas, ha nem sajnálod a gyorshajtási bûntetéseket fizetni:D

grid is nagyon jó,az a régi xp-n volt fennt nekem,még erre nem került fel.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
hú, hát az 1nsane is jó, azzal is szét játszottam magam
már nem is emlékszem milyen, de újra be kell szereznem, érzem:D

Ami jó még sztem, a Moto GP 2, meg a Sniper Elite:)

Izomtéridõninja-geológus!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
screamer 4x4 mellett a másik kedvenc az 1nsane..:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Euro truck simulatort ki akarom pörgetni, kicsit szaggat a gépemen így még unalmasabb.
már a második szinten vagyok :D még egy év és kész is :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

Screamer 4x4-re emlékszik még valaki? Brutál fizika volt benne, nagyon élvezetes volt a vezetés, terpezés. És persze Tatra powa! :cool:

Nekem magyarul van meg:D
Amikor a navigátor magyaráz, hogy "Nem tanultál vezetni" meg hasonlók az nagyon tetszik:D
Jó kis játék az is.
A fizikája tényleg nagyon jó , kedvencem a jeep cheeroke(asszem így hívják) volt.Meg grafikára sem a legrosszabb.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Screamer 4x4-re emlékszik még valaki? Brutál fizika volt benne, nagyon élvezetes volt a vezetés, terpezés. És persze Tatra powa! :cool:

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
az se rossz:)
haverral a Corában játszottunk a 3-mmal egymás ellen, nem volt rossz.
ez azé' nem jó, hogy pc-re nem adják ki.akinek kellene, az vegyen külön konzolt?vagy hogy van az ilyesmi?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az a gaz, hogy a Midnight Club-ot nem adjak ki mar PC-re.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

Terep2 az igazííí!:D

Ja, mikor felmegy a koma a sivatagba. :)

Mi napközibe mennyit toltuk multiba, de jó volt.

XP-re fel lehet tenni?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás

nekem a pro street nem tetszett, carbon meg mostwanted kimaradt, az nfsu2 a favorit, meg a GRID.

próbáljátok ki az euro truck simulatort, egész vicces kis játék - viszont valami zenét rakjatok be, elég unalmas egy berlin-bécs kamionutat lenyomni háttérzene nélkül.:D

Szeretem kamionos játékokat, igy megnézem ezt is :D

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
A Juicednek csak az elsõ részével játszottam.Az tetszett, de viszonylag hamar meguntam.Szerintem nagyon sablonos, ettõl függetlenül jó az is.

Terep2 az igazííí!:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a Juiced2 is jo, meg a GRID. meg persze a TDU. az osszes NFS-t vegigjatszottam, kiveve a Pro Street-et, mert a vegere mar nagyon unalmassa valik. amikor egymas utan kell tolni 6-8 tok egyforma versenyt, abba beleorul az ember. foleg az a versenymod amikor rohadt nagy hosszu egyenesek vannak, 300-zal kell menni jo 5 percen keresztul, es a legkisebb kormanymozdulatra elszall a kocsi. na akkor kiteptem a hajamat. ujrahuztam az XP-t, es veletlenul nem telepitettem vissza ra azt a jatekot :)

ez a GTR Evolution is nagyon kaka.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Nekem szimulátorok közül a Microsoft Train Simulator tetszik a legjobban:)
Az a kamionos is biztos naggyon jó:DValami hasonló a King of the roads is, nem?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nekem a pro street nem tetszett, carbon meg mostwanted kimaradt, az nfsu2 a favorit, meg a GRID.

próbáljátok ki az euro truck simulatort, egész vicces kis játék - viszont valami zenét rakjatok be, elég unalmas egy berlin-bécs kamionutat lenyomni háttérzene nélkül.:D

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
NFSU 2 a legjobb.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960