Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gamez - a játékok topikja
Started by
Zap
, 2004. November 11. 16:52
Posted 2010. December 14. - 11:19
Márcsak egy jobb játék kéne alá
Mondjuk ha tényleg ennyit késik a játék a kormánymozdulatokhoz képest, az elég vacak lehet.
Mondjuk ha tényleg ennyit késik a játék a kormánymozdulatokhoz képest, az elég vacak lehet.
Posted 2010. November 15. - 15:16
Nemtom, azt nem használom. Manuálisan addonolok, nem használok túl sokat, fõleg nem Combined Opshoz.
Aktuális civil
Posted 2010. November 15. - 14:46
ugecc ne is mond...
segithenél , felraktam az addon sync et, de a szervert beirva, download addon ra azt irja ki nem adtam meg az elérési utat az arma 2 nek...
ilyenkor mi van?
amugy nem lehet abbahagyni
segithenél , felraktam az addon sync et, de a szervert beirva, download addon ra azt irja ki nem adtam meg az elérési utat az arma 2 nek...
ilyenkor mi van?
amugy nem lehet abbahagyni
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. November 15. - 14:43
FPS map design 1993 - 2010
Hehh, ez jó... Ezek az új CoD-ok ezek viccnek is rosszak.
Még jó, hogy van ArmA....
Aktuális civil
Posted 2010. November 13. - 22:43
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2010. November 11. - 08:49
Tudnátok valami biztonságos oldalt ajánlani, ahonnan lehet letölteni játékokat? Nem kell, hogy a legújabb legyen. Nagyon régen nem játszottam, olyan játék érdekelne, mint az Eye of the Beholder volt.
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Posted 2010. November 10. - 22:12
tamaskanak címezném a következõt:
" 2012-ben jön a Race Driver: Grid 2
A Codemasters vezérigazgatója, Rod Cousens fedte fel nagy vonalakban a kiadó következõ éveire vonatkozó menetrendjét: úgy néz ki, az angolok alaposan rágyúrnak a folytatásokra, egyik sikercímüket sem szeretnék sokáig pihentetni - 2012-ben például máris jön a nemrégen bejelentett Grid 2! "
Ha jól számolom kb. 500 napot kell még aludni
" 2012-ben jön a Race Driver: Grid 2
A Codemasters vezérigazgatója, Rod Cousens fedte fel nagy vonalakban a kiadó következõ éveire vonatkozó menetrendjét: úgy néz ki, az angolok alaposan rágyúrnak a folytatásokra, egyik sikercímüket sem szeretnék sokáig pihentetni - 2012-ben például máris jön a nemrégen bejelentett Grid 2! "
Ha jól számolom kb. 500 napot kell még aludni
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2010. November 01. - 19:38
osx rendszerre írt játékokat ismertek!?
van egy hét kényszerpihenõm, ajánlhatnátok valamit...lehet akár gta szintû de valaim jó rpg is
Fallout3? nem teljesen rpg, nemis fps.. posztapok, barkácsolós-hentelõs jóság, én nagyon szeretem.
Posted 2010. November 01. - 14:28
http://www.dailymotion.com/video/xfgo4n_call-of-duty-black-ops-single-player-gameplay-2_videogames
http://www.dailymoti...play_videogames
Posted 2010. October 31. - 23:36
osx rendszerre írt játékokat ismertek!?
van egy hét kényszerpihenõm, ajánlhatnátok valamit...lehet akár gta szintû de valaim jó rpg is
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2010. October 25. - 23:47
combos: The Light Temple
ezjó móka volt!
Asszonnyal végigtoltuk felállás nélkül...
Kicsit jójó a szemem, de csapatjáték rúlz
Aktuális civil
Posted 2010. October 25. - 11:01
Posted 2010. October 21. - 19:14
RPG fanoknak kötelezõ darab: Oblivion Nehrim. Végre valami, ami elszórakoztat unalmas perceimben: szóval valahol ezen a szinten kéne kezdõdni a game kreálásnak szvsz. És mindez egy magán fejlesztés, teljesen ingyen.
Aktuális civil
Posted 2010. October 21. - 14:29
Nagy nehezen megtaláltam már le is töltöttem igaz egyelõre csak a kiegészítõ része jött le elméletben fut a gépemen.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. October 21. - 12:59
Posted 2010. October 21. - 10:52
Sala mi az a játék amit mutattál?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Posted 2010. October 18. - 21:34
Egy faszi építette.
A3-21 Plasma Rifle - a set on Flickr
váo. ez eléggé jól sikerült. meg is nézem mi a helyzet a Wasteland-en:)