Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gamez - a játékok topikja

- - - - -

• Please log in to reply
5622 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem a csajomtol azt kapok karacsonyra, ugyhogy megvennem se kell :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
aha
ebbõl a fizubol kizárt, tiédbõl már inkább :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en amiota lattam a G25-ot eloben azota ugy vagyok vele, hogy vagy az vagy semmi.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
nekem is az van, jo kis kormány. :)

tamaska :D:D:D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
most nézek kormányt
logitech formula force ex?

ne gyertek a g25el , annyim nincs

fuck me, i'm famous!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Undercovernél elsõ elindításkor kéri mg1x a reg kódot
beírom és ujra feljön uyganaz az ablak
mit lehet ezzel csinálni? aki már felrakta annak nincs ilyen tapasztalata?

lepj kapcsolatba a bolttal ahol vetted.

ha illegalis forrasbol szerezted akkor pedig ne itt probalj segitseget keresni, mi nem foglalkozunk warez temakkal

RAUH-Welt
B E G R I F F

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
köszi, kipróbálom :)

pont az a gondom, amit Tam írt, hogy nincs olyan, hogy ívtartás.
én az lfs miatt megszoktam az egeret (meglepõen finoman lehet vele), de ott meg az hiányzott (kormány/pedál hiányában), hogy nincs kis gáz kis fék... a formaautónál jól jött volna

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 posts
Undercovernél elsõ elindításkor kéri mg1x a reg kódot
beírom és ujra feljön uyganaz az ablak
mit lehet ezzel csinálni? aki már felrakta annak nincs ilyen tapasztalata?
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
lehet billentyûvel is irányítani ;) lasabbra veszed a kormány visszaforgatás sebességét (pl 0.35) és akkor nem rángatja a kormányt..
egérrel állítólag finomabban lehet kormányozni, de én sose tudtam megszokni szóval maradt a bill.. .)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem csak az lfs ilyen perverz hogy egerrel iranyitod az autot :) de azert mert az szimulator. ha gombokkal kanyarodsz akkor ugye nem lehet tartani a kanyar ivet. ami szimulatornal muszj, arcade-nel meg sokadlagos, mert ugyis 200zal veszel minden kanyart :D

es nem vagyok autobuzi, de szeretem az autokat meg az autos jatekokat. meg mindig sokkal tobbet jatszok az ezer eves source-szal mint barmi massal, pedig fent van par jatek.

RAUH-Welt
B E G R I F F

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
most a tdu-t nyomom. tetszik, meg le is köt elég sokáig, mert van egy-két igazán nehéz idõmérõ, de irányításban csalódás az lfs után

pl nem tudom miért nem lehet egérrel irányítani benne... (ugye nem lehet? :))

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
kérdés

asus p4p800 lap, p4 2.6 prociba érdemes hd3650et venni vagy elég a hd2600 is?

fuck me, i'm famous!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Hát az a bajotok, hogy autóbuzik vagytok.
Fallout3 és nincs gond tavaszig.
Vagy Jorus és Oblivion és sosincs többet gond. :)

Aktuális civil

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Minden részbõl eladnak x milliót, és ennyi légy nem tévedhet.

Az NFS szériát azért értékelik 50%-ra, mert évek óta ugyanazt adják el más dobozban, vagy esetleg egy még rosszabb epizódot. Az eddigi epizódoknál mindig voltak akiknek tetszett, de a mostani Undercover-nél (köszi Tam :D) nem lehet ilyen véleményeket olvasni. Amúgy a játék .ini-jében mostwanted2 szerepel...

Én a TDU után tettem fel a Carbont és egy attttyaistennel töröltem is. Miért? Mert ronda, mint a bûn, rossz a fizika, elaggott az egész.

Miért nem csinálnak egy olyan NFS-t ahol szuper autókkal lehet 10 féle tájon 30 féle pályán menni 5 féle idõjárásban? Ja mert az nem lenne kész 9 hónap alatt és a pénzügyi tervet így is hozza, hiszen x millió légy nem tévedhet.

Na majd januárban a Burnout, az az utolsó reménységem, persze az EA adja ki azt is, úgyhogy lehet izgulni. :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
én úgy vettem észre, hogy az nfs sorozatot már elvbõl lefikázzák. lehet, hogy vannak hiányosságai, de csak nem 50% os játék ...

nekem egy richard burns rally 2 még elférne a gépen. biztos sikere lenne.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
akarod mondani undercovert.

de mar az elozo kettorol is azt mondta minden kritikus hogy SZAR en meg megis eljatszogattam veluk, szoval tulzottan nem erdekel mit mondanak masok. csak azt nem szeretem amikor nagyon rovid ido alat vegig lehet jatszani. asszem a carbon volt olyan hogy tovabb tartott feltelepiteni mint vegignyomni :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
TDU és a GRiD mellett azért pofa kell kiadni az NFS Underground-ot...

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
a Grid-el játszottunk tennap xbox 360-on...jó nagyon....

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
TDU-hoz jött valami car pack féleség (elég sok + kocsi), de már én is várom a folytatást.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
kiprobaltam gyorsan. erdekes dolog igy egerrel iranyitani autot. a gta-ban volt utoljara ilyen elmenyem :)

csak nekem az a baj a szimulatorokkal, hogy tul sok aprosaggal el kell szuttyogni ahhoz hogy kompetitiv legyel, es nekem az nem fexik. az arcade jatekok "instant fun" mert csak kivalasztod az autot meg a palyat es mar mehetsz is

majd meglatom mennyit jatszok vele

kellene uj test drive meg rd:grid 2

RAUH-Welt
B E G R I F F