Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gamez - a játékok topikja

- - - - -

• Please log in to reply
5622 replies to this topic

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
igérik nagyon azt a patch-et, ami majd orvosolja a dolgokat csak gyõzzük kivárni ;)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
enyémnek is kell, úgyhogy most elkezdem újra a san andreast, gyalázatosan pixeles és szaggat a IV a gépemen...öcsémé erõsebb, de ott is alig van 20-25 fps 1024*768-on mediumon, kb azokkal a beállításokkal (view distance, stb..), mint ami tamaska mutatott. (8800GTX, E6600, 2 GB 800-as ram..)

ez can you run it? meg jó dolog, kár, hogy az én erõsebbik gépem elvileg recommendedben is csak a memórián (hiányzik fél giga), meg a winyón (ezt már orvosoltam, rendbetettem ma a gépem) bukott meg, aztán...:D

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
hát az original árát inkább a bringára költöm, de a 5200+, 8600GT, 4GB ram-oson csak elindul majd, valami élvezhetõ felbontásban, remélem...muszáj lesz neki mert nincs lé fejleszteni, GTA meg kell a szervezetemnek :D

edit
thez!

nyomj egy ilyet, ez megmondja! (legtöbb esetben mondjuk csak elszomorítja a user-t :()

http://www.systemreq...referrer/srtest

a bringaszállító

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ez a vas kérdés.. mi kellene hozzá?
mert mint rájöttem, az intel videókarik SEMMIRE nem jók. igaz nem is játékre lett csinálva.

mi kéne ezeknek? pl memo, videokari, proci... egy 2600as AMD még jó valamire? :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

csak szivatlak ;)

kozbe rajottem :D

hát én ma nagyon rákészültem, de csak elnapolom még ezt a GTA dolgot, mert ahogy fórumokon olvasgatom igen csak sz*pik vele a nép :(

az original verzioval nincsen gond. nekem semmi hiba nem volt eddig. az szivas csak az hogy kell ala a vas nagyon.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
hát én ma nagyon rákészültem, de csak elnapolom még ezt a GTA dolgot, mert ahogy fórumokon olvasgatom igen csak sz*pik vele a nép :(

a bringaszállító

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

lol ezt nem vagtam :)

csak szivatlak ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
lol ezt nem vagtam :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
nyomj S billentyût!
Seatbells

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
DX-et nyilvan nekem se rakott fel, de kellett ms live-ot meg regisztralni, meg social clubba regisztralni meg kiskutyafule. de a konkret telepites maga este 6kor kezdodott, es boven 9 utan ert veget.

relative uj, jo karban levo sata vinyora

es en is imadom az apro kis reszleteket, par kuldetes kozott elmaszkalok valamerre [gyakran korhazi latogatas lesz a vege :D] lehet galambokat lovoldozni, embereket osszerugdosni, autokkal meg motorokkal ugratokat keresni, stb :)

pozitiv hogy korhaz utan nem veszi el a fegyvereidet, es hogy nem csak a motorrol tud lezakozni frontal utkozesnel, hanem autobol is kiesik :D

RAUH-Welt
B E G R I F F

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Oké, hazudtam. 1 DVDt 10 perc 10 másodperc alatt rakott fel. Mondjuk nem kellette Dxet, meg MsLivet, meg ilyeneket installálnom már, úgyhogy olyan 18-20 percre módosítom a korábbi 10-15 perces állításom. De akkoris: 4 óra?!

Aktuális civil

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

aztan eldurran a gumi :D

Nekem ezektõl az apróságoktól tetszik úgy igazándenagyon.

iljics, lemérem neked... :)

Aktuális civil

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
RMX: nagyon koszi, ez lesz az...

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts

tud nekem valaki síelõs játékot mondani?

emlékszem egyre csak a nevére nem és nem tudok rákeresni

Alpine Ski Racing 2007 vagy 2007. Jó nagyon!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Gumiégetésnél viszont tetszik h nem terem a füst hanem olyan életszerûen jön a kerékjáratokból

probald ki a motorral is. nyomod feket+gazt+ egy iranyt, es csinalja a madmax kort. aztan eldurran a gumi :D

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
tud nekem valaki síelõs játékot mondani?

emlékszem egyre csak a nevére nem és nem tudok rákeresni

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

nekem az irányítás is elég szokatlan volt még, de ha megszoknám akkor biztos jó lenne. Gumiégetésnél viszont tetszik h nem terem a füst hanem olyan életszerûen jön a kerékjáratokból. Amúgy hogy kell menteni?:D nemigazán tom hogylehet

nekem nem szokatlan, eleg sok idomet b.sztam el anno a GTA3-mal, meg a Vice City-vel, meg a San Andreassal :D

menteni ugy kell [de ezt mondjak az elejen] hogy felmesz a lakasodba, es lefekszel aludni. ettol elmulik 6 ora, visszamegy fullra az eleted, es elmenti a jatekot. valamint ha a kocsidat a haz elott levo sarga kockaban parkoltad le [ketto fer oda] akkor az is ott fog varni.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
muszáj lesz majd kicsit átszabni a skineket, evo kell bele :)

a bringaszállító

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

ja, pofozkodasbol az elozo epizodok jobbak voltak. de mar van pisztolyom, meg shotgunom, szal nem kell verekedni :D

tetszik hogy nagyon ki van dolgozva a varos, rengeteg fele kocsi van [bar mindegyiknek ugyanolyan GTA-san sz.r az iranyitasa :D] meg bejovos a hangulata is.

nekem az irányítás is elég szokatlan volt még, de ha megszoknám akkor biztos jó lenne. Gumiégetésnél viszont tetszik h nem terem a füst hanem olyan életszerûen jön a kerékjáratokból. Amúgy hogy kell menteni?:D nemigazán tom hogylehet

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ja, pofozkodasbol az elozo epizodok jobbak voltak. de mar van pisztolyom, meg shotgunom, szal nem kell verekedni :D

tetszik hogy nagyon ki van dolgozva a varos, rengeteg fele kocsi van [bar mindegyiknek ugyanolyan GTA-san sz.r az iranyitasa :D] meg bejovos a hangulata is.

RAUH-Welt
B E G R I F F