Kis video a látványjavító modokkal. Ne feledjük, 2006-os játékról beszélünk!
ez azért igy elég durva
Oblivionhoz meg vannak jó modok... Igaz, hogy egy hét összerakni, de lehet csinálni Oblivion 2-t.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Aktuális civil
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Ez nem túlzás, hanem Nfs (nagy rakás fos) érzés. Sose volt másképp. Az nfs- nek vége, várom a TEST DRIVE UNLIMITED 2-t na majd ez!!!!!
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Felraktam a GTA-t..
Mér iylen buzi a kamera nézet, hogyha kanyarodok, akkor oldalról látom az autót?!
Meg nemtudok menteni.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
melyik a legujabb medal of honor?
ismerösömnek kéne; én egyet se ismerek..
RAUH-Welt
B E G R I F F
Én még az elején járok, most lett pisztolyom, kezdek rákapni.
Taxit elkötve hogyan lehet aktiválni a taxis küldetéseket?
Mer' egy állat vagyok !
Erre kiváncsi vagyok...most mondja haverom, hogy 60%-nal jar es veget ert a fo kuldetes a GTA-ban. ez azert kiabrandito, mert a NFS-t se fejeztem be, pedig meg vannak versenyek. szerintem az emberek nagy resze abbahagyja jatszani a jatekot amikor a fo sztorilajn befejezodik.
poen meg utanna rohangalni az utcan embereket lovoldozni es elszedni a penzuket, csak kisse celtalan...
ja igen, 57%-nal vagyok
Ha be tudod szerezni a Midnight club Los Angelest, akkor állítólag egy nehéz játékhoz jutsz. El leszel vele egy darabig, és jobb, mint az NFS. A GTA-ból meg ki lehet csalogatni rejtett tuningjárgányokat. Sõt motoros trükköket lehet csinálni egy skate parkban, meg ilyesmi. Vagy csináld végig a rendõrségi küldetéseket. Azzal is lehet próbálkozni, hogy elhagyd a barátnõd. Nekem még nem sikerült de vicces ahogy vizisízik a motorcsónak után. Na még egy ötlet. Csináld végig a stunt jumpokat és a helikopteres trükköket ( ebbõl nem sok van ).most mondja haverom, hogy 60%-nal jar es veget ert a fo kuldetes a GTA-ban. ez azert kiabrandito, mert a NFS-t se fejeztem be, pedig meg vannak versenyek. szerintem az emberek nagy resze abbahagyja jatszani a jatekot amikor a fo sztorilajn befejezodik.
poen meg utanna rohangalni az utcan embereket lovoldozni es elszedni a penzuket, csak kisse celtalan...
ja igen, 57%-nal vagyok