Jelentkezz be Regisztrálj
Gamez - a játékok topikja
Írta 2005. január 20. - 18:04
fõleg hogy a game is lesz vagy kerek 10rugó. tiszta kiadásba vagyok.
Iljics: mezem akko nem lesz?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. január 20. - 17:39
arczok:
hl2 csak dvd formában jelent meg hivatalosan, vagy van cd-s is? mert nem van dvd olvasó a gépemben.... (de csak meg kéne venni.... )
szóval? ha kérek kölcsön egy dvd olvasót, felteszem, akkor menni fog dvd lemez nélkül?
Azt hiszem van cd-s is, ha minden igaz 5 cd-n adták ki. Miller Dh arc és sajnál 5 ezret egy dvd olvasóra.
Írta 2005. január 20. - 16:31
el vagyok keseredve.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. január 20. - 16:22
mintha haver azt mondta volna...de nem 100%...
off: ennyire reménytelen a helyzet?:-/
Írta 2005. január 20. - 16:10
hl2 csak dvd formában jelent meg hivatalosan, vagy van cd-s is? mert nem van dvd olvasó a gépemben.... (de csak meg kéne venni.... )
szóval? ha kérek kölcsön egy dvd olvasót, felteszem, akkor menni fog dvd lemez nélkül?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
vendég_Charon_*
Írta 2005. január 20. - 14:01
Feketeség -> táp, vagy áramszünet :air:Szétesés -> túlmelegszik
Csík -> VGA RAM hiba
Fehérség -> ezek együtt és/vagy driverbug
Sucks.
Írta 2005. január 20. - 13:00
Írta 2005. január 20. - 12:56
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. január 20. - 12:18
Írta 2005. január 20. - 12:14
hibák:HL2-csak a kontúrok vannak, szétesik a kép, csíkos a kép, a pálya egyik fele konkrétan totál fehér:D
A dirvert csak safe mode-ban szeretem feltenni egyedül a driver cleaner opicót nem vettem igénybe..de megpróbálom most aztán írok..
A tépot nem tudom milyen de elvileg minden okés meg érdekes módon ez az egész kb egy hete jött elõ, addig meg a gép ment 5-6 órát játék/internet film közben lag nélkül..
Szóval nem értem..
a kék halál azt írja cseréljem a kártyát:D
Szétesés -> túlmelegszik
Csík -> VGA RAM hiba
Fehérség -> ezek együtt és/vagy driverbug
Sucks.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. január 20. - 12:14
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. január 20. - 12:01
sírok.
meg kellene vennem nekem is....
ááááááá
Írta 2005. január 20. - 11:35
Aztán volt az, amikor HL2-ben tükrös volt a víz, ez meg azért volt, mert a 9200-es kártya drivere maradt fenn - új driver (gyári) telepít. (Aztán ezt persze leszed, és Omega felrak, és Softmod és blablabla.)
Tegnap fent voltam nyeten CS:S-zni, mát jobban ment, a csapatokban 2-3. helyekre szedtem fel magam, ha nem voltak pro-k.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. január 20. - 11:30
A dirvert csak safe mode-ban szeretem feltenni egyedül a driver cleaner opicót nem vettem igénybe..de megpróbálom most aztán írok..
A tépot nem tudom milyen de elvileg minden okés meg érdekes módon ez az egész kb egy hete jött elõ, addig meg a gép ment 5-6 órát játék/internet film közben lag nélkül..
Szóval nem értem..
a kék halál azt írja cseréljem a kártyát:D
Írta 2005. január 20. - 11:22
1. mostani driver leszed a Programok eltávolítása ablakban
2. újraindítás, de F8-t nyomsz és "Safe mode"-ba bootolsz be
3. driver cleaner (google) futtatás
4. reboot normálisan
5. a legfrisebb 5.1 Catalyst (ati.com) telepítése
6. reboot
Mer' egy állat vagyok !
Írta 2005. január 20. - 09:48
Új drivert próbáltam semmi hatás ugyanez..
Nem tudom mi lehet..lehet hogy valami szar kis probram basztatja és azért melegszik?Vagy a driver hiba miatt?(a win is újra lett rakva már párszor;) )
Szóval tanácstalan vagyok.
A kártyára azt hiszem meg vevõ lennék de ezt majd élõben;)
Írta 2005. január 19. - 16:53
Ez fura, mert attól még, hogy 512*256 memcsi volt benne menniük kellett volna 400-on, csak a Dual ki lett volna kapcsolva. Bár végülis 8, most van sok RAM-od, DC-ed és 400-on is mennek !Ja, 3DMark03-ban egy rakás pöttyöt hozott az órajel tuning. Melexik is rendesen. AtiToolban csináltam 3 profilt, azt ha nagyon kehhesedik, akkor egyel visszaveheti magát, de nem szokott gondja lenni. A RAMokon mondjuk csodálkozom, de mindegy.
Idõközben rájöttem, hogy az alaplap mér csak 333-on futtatja a 400-as RAM-okat, ezért 768 helyett most 1024 lett benne, és Dualban nyomják. Érezhetõ a különbség.
Ató? Cseh. Émmár csak ien vagyok, ha bringa, ha ató, akkor cseh.
Én is szívesen vennék amcsi autót a bringa mellé, csakhát...
J feljebb mondta, hogy megtartja a kártyát, mert inkább autóra költ !
Mer' egy állat vagyok !
Írta 2005. január 19. - 16:53
ramdac,memoria,órajel mekkora!?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
vendég_Charon_*
Írta 2005. január 19. - 16:50
Írta 2005. január 19. - 16:41
Így nyomhatjuk élbõl ha az kell nektek.ztán majd frissitjük ha kell.