Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gamez - a játékok topikja

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5622 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Kis video a látványjavító modokkal. Ne feledjük, 2006-os játékról beszélünk! :)

ez azért igy elég durva :o

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Kis video a látványjavító modokkal. Ne feledjük, 2006-os játékról beszélünk! :)

Oblivionhoz meg vannak jó modok... Igaz, hogy egy hét összerakni, de lehet csinálni Oblivion 2-t.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
http://skichallenge.orf.at/
nagyon komoly síelõs játék, netes versenyekkel :D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Na.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
aha köszi grande :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Oblivionhoz meg vannak jó modok... Igaz, hogy egy hét összerakni, de lehet csinálni Oblivion 2-t.

Aktuális civil

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Burnout pár héten belül megjelenik, arra kell várni! ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Ez nem túlzás, hanem Nfs (nagy rakás fos) érzés. Sose volt másképp. Az nfs- nek vége, várom a TEST DRIVE UNLIMITED 2-t na majd ez!!!!!

NFS-ben van "catchup". Azaz az ellenfelek sebességét dinamikusan hozzád igazítja. Ez iszonyat idegesítõ, mert így - bár nem is tudsz iszonyatmód lemaradni, lerázni se tudsz senkit. Körökre legalábbis nem, akármennyivel mész. De ugyanez a baj az Oblivionnal is, meg minden "levelled" játékkal, mivel végig hozzád igazítja a nehézséget, sosem leszel "túl erõs"...pedig nehommá' a fõmágus-fõgonosz-fõübercsászárnak paráznia kelljen attól, hogy bemegy az erdõbe. :D Bezzeg a Morrowind, ott voltak olyan helyek, h "hú, ez nem nekem való, majd visszajövök késõbb".
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Indításkor a Home billentyû lenyomásával hozz létre offline Live profilt, fogsz tudni menteni.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Felraktam a GTA-t..
Mér iylen buzi a kamera nézet, hogyha kanyarodok, akkor oldalról látom az autót?!
Meg nemtudok menteni. :(

egyik kezed a kormanyon [WASD] a masik az egeren. amikor kanyarodsz az autoval, akkor az egerrel kovetni kell a mozgasat. a GTA ilyen

el tudod menteni a jatekot ha bemesz a hazadba es lefekszel aludni. de minden sikeres kuldetes utan automatikuan is ment. ami elorelepes, mert regen nem igy volt. na az volt igazan idegesito. megcsinaltal 3-4 kuldetest egymas utan, aztan egyet elszurtal, es mivel kozben nem mentettel, csinalhattad mindet ujra.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Felraktam a GTA-t..
Mér iylen buzi a kamera nézet, hogyha kanyarodok, akkor oldalról látom az autót?!
Meg nemtudok menteni. :(
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az Airborne raadasul egesz jol sikerult. nem egy Call of Duty, de azert jo
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

melyik a legujabb medal of honor?
ismerösömnek kéne; én egyet se ismerek..

A legutolsó verzió a 2007-ben megjelent Medal of Honor Airborne.
http://www.ea.com/moh/airborne/

Az elsõ Medal of Honort (MoH) 2001 tájékán adták ki. Ehhez két kiegészítõ készült késõbb MoH Spearhead (pl. olaszországi küldetések) és MoH Breaktrouht (pl. afrikai küldetések). Majd jött a MoH Pacific Assault, mely a csendes-óceáni hadszíntéren játszódik (Guadalcanal, Tarawa ésatöbbi...). Konzolra is jelent meg ezeken kívül egyéb címeken.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
melyik a legujabb medal of honor?
ismerösömnek kéne; én egyet se ismerek..

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
mindnight club nekem ment emulatorral....de meg regebben

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a midnight club az PS/Xbox, nem? nekem PC-re kell.

kozben csinalgatom az al-kuldeteseket pl ha latok ilyen kisember-ikont a terkepen akkor odamegyek es megcsinalom, meg ha ugratofeleseget latok, akkor siman rafordulok. a san andreasban is megcsinaltam az osszes tuzoltosat is pl.

RAUH-Welt
B E G R I F F

nandurka

nandurka

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Én még az elején járok, most lett pisztolyom, kezdek rákapni.
Taxit elkötve hogyan lehet aktiválni a taxis küldetéseket?

Tudomásom szerint nincs taxis küldetés, de mivel Roman-nak taxicége van tõle kapsz ilyen melót. Hívd fel és válaszd ki a megfelelõ menüpontot. Amúgy sztem a csalás sem rontja az élményt sõt...

Az FIB buffalo-val rendõrségi küldetéseket teljesíthetsz de itt a pisztoly kevés.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Én még az elején járok, most lett pisztolyom, kezdek rákapni.
Taxit elkötve hogyan lehet aktiválni a taxis küldetéseket?

Mer' egy állat vagyok !

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

most mondja haverom, hogy 60%-nal jar es veget ert a fo kuldetes a GTA-ban. ez azert kiabrandito, mert a NFS-t se fejeztem be, pedig meg vannak versenyek. szerintem az emberek nagy resze abbahagyja jatszani a jatekot amikor a fo sztorilajn befejezodik.

poen meg utanna rohangalni az utcan embereket lovoldozni es elszedni a penzuket, csak kisse celtalan...

ja igen, 57%-nal vagyok :P

Erre kiváncsi vagyok... :)
de a www.gta4.net pl jól felsorolja a küldetéseket, látod mikor lockolódik ki a következõ pálya, stb (már rég, tudom )

ellenben van egy tök szép hangú, cserébe alig menõ turbós Lexus Is200 az utoljára megnyert városrész tetején.... gáz, fék, gáz, fék... :D

nandurka

nandurka

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

most mondja haverom, hogy 60%-nal jar es veget ert a fo kuldetes a GTA-ban. ez azert kiabrandito, mert a NFS-t se fejeztem be, pedig meg vannak versenyek. szerintem az emberek nagy resze abbahagyja jatszani a jatekot amikor a fo sztorilajn befejezodik.

poen meg utanna rohangalni az utcan embereket lovoldozni es elszedni a penzuket, csak kisse celtalan...

ja igen, 57%-nal vagyok :P

Ha be tudod szerezni a Midnight club Los Angelest, akkor állítólag egy nehéz játékhoz jutsz. El leszel vele egy darabig, és jobb, mint az NFS. A GTA-ból meg ki lehet csalogatni rejtett tuningjárgányokat. Sõt motoros trükköket lehet csinálni egy skate parkban, meg ilyesmi. Vagy csináld végig a rendõrségi küldetéseket. Azzal is lehet próbálkozni, hogy elhagyd a barátnõd. Nekem még nem sikerült de vicces ahogy vizisízik a motorcsónak után. Na még egy ötlet. Csináld végig a stunt jumpokat és a helikopteres trükköket ( ebbõl nem sok van ).