Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gamez - a játékok topikja
Started by
Zap
, 2004. November 11. 16:52
Posted 2009. February 21. - 15:49
Posted 2009. February 14. - 01:01
en megvettem a dobozos verziot. es mukodik
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. February 13. - 22:38
Help!
Mi lehet a gond COD 5 Solo-val (crack verzsön) ? Telepítés megvolt, minimum konfig megvan (P4 3GHZ, 1Gb Ram, 6600GT + XP SP3 HU). Játék elindul. Beállítások után, ha új játékot akarok kezdeni, akkor a nehézségi szint választása után semmi nem történik. Visszaugrik a "New Game" és "Mission select" menüpontokra és kész. Lövöldöznék kicsit, de már unom a menüpontok b**sztatását...
Eddig egyetlen COD-al sem volt problémám...
Mi lehet a gond COD 5 Solo-val (crack verzsön) ? Telepítés megvolt, minimum konfig megvan (P4 3GHZ, 1Gb Ram, 6600GT + XP SP3 HU). Játék elindul. Beállítások után, ha új játékot akarok kezdeni, akkor a nehézségi szint választása után semmi nem történik. Visszaugrik a "New Game" és "Mission select" menüpontokra és kész. Lövöldöznék kicsit, de már unom a menüpontok b**sztatását...
Eddig egyetlen COD-al sem volt problémám...
Posted 2009. February 08. - 15:53
én ne is tudtam hogy már 4 is van....
töltöm is lefelé .d
SH 4 csendes óceáni hadszintér.. azt hiszem, de készül már az SH 5 is
Posted 2009. February 08. - 15:48
én ne is tudtam hogy már 4 is van....
töltöm is lefelé .d
töltöm is lefelé .d
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2009. February 08. - 15:44
nagy rendrakásban elõkerült a Silent HUnter 2 cd-m
nyomok is vele kcisit
Merülés, merülés!! Torpedók betöltve! Célpont bemérve! Tûz!! Talált, süllyedt!
Elõ kéne keresnem a SH 3-at
Posted 2009. February 08. - 15:36
nagy rendrakásban elõkerült a Silent HUnter 2 cd-m
nyomok is vele kcisit
nyomok is vele kcisit
fuck me, i'm famous!
vendég_Charon_*
Posted 2009. February 07. - 15:45
Posted 2009. February 04. - 19:51
Sajnos a DIRT az csak ennyit tartalmaz, a karrier során legfeljebb bónusz autókat lehet nyerni, de ezek megvásárolhatók. Mondjuk én X360-on tolom:
Posted 2009. February 04. - 12:35
Állítólag még idén a boltokba kerül a Colin Mcrae Dirt 2 Már elõre dörzsölöm a tenyerem.
Apropó Dirt, az elsõ részben még az elején járok a career-nek, csak a 6 ország (angol, német, spanyol, olasz, japán, ausztrál) pályái elérhetõek a játékban, vagy ha elérek egy bizonyos %-ot, akkor ad más pályákat is?
Apropó Dirt, az elsõ részben még az elején járok a career-nek, csak a 6 ország (angol, német, spanyol, olasz, japán, ausztrál) pályái elérhetõek a játékban, vagy ha elérek egy bizonyos %-ot, akkor ad más pályákat is?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2009. February 02. - 15:21
Azért a második részre kiváncsi lennék
AGA,thez: 152MB
(?)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Posted 2009. February 02. - 14:51
az elsõt megnéztem, és léptem is tovább gyorsan.
A rémgagyi fura fizikás kockadarab megy körbe kategóriás.
Illetve a ma már hanyagolandó zártpályás verseny megy, ami asszem a 96 körül vett rally championship játékban is volt
(értsd: felmész a falra, és körbemegy az autó a pályán kormányzás nélkül)
A rémgagyi fura fizikás kockadarab megy körbe kategóriás.
Illetve a ma már hanyagolandó zártpályás verseny megy, ami asszem a 96 körül vett rally championship játékban is volt
(értsd: felmész a falra, és körbemegy az autó a pályán kormányzás nélkül)
Posted 2009. February 02. - 14:26
Gógellel alig találtam róla valamit, legtöbbszöra az elsõ részrõl, és arról is azt, hogy hanyagolandó. Illetve van egy orosz oldalon róla 3 kép, ami nagyjából ugyanott van (csernobil)Izgalmas és szórakoztató játékmenet, korhû autógrafika, ....
A karrier módban az elsõ pálya Csernobil.
Odab@sz!
Ride everywhere.
.
Posted 2009. February 01. - 20:40
Nagyot csalódtam az NFS Undercoverben. Talán az egyetlen pozitívum a grafika. Játékélmény 0. Talán a következõ, azt szimulátorosobbnak írják.
Fõleg a Colin Dirt után volt jelentõs visszaesés (ezt próbáltam elõtte). A Toyota Celica verhetetlen
Fõleg a Colin Dirt után volt jelentõs visszaesés (ezt próbáltam elõtte). A Toyota Celica verhetetlen
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2009. January 30. - 19:35
Izgalmas és szórakoztató játékmenet, korhû autógrafika, különleges audio és vizuális élmény garantálva.
Tulajdonságok:
11 kalandos pálya
10 orosz autó a '70-es és '80-as évekbõl
karrier mód
valós hangzás
valósághû grafika
Most jelent meg a második része!
Jedna sa o rusku napodobeninu hry Need for Speed. Jazdi sa tu
na naozajstnych ruskych autach. Oplati sa vyhrat vsechna kola
11 zaujimavych trati..10 ruskych aut so 70' a 80'.Career mode
36 epizod .. realne zvuky...realisticka fyzika
Nejen toto ale i mnohe dalsi nabizi druhe pokracovanie
Odab@sz!
Tulajdonságok:
11 kalandos pálya
10 orosz autó a '70-es és '80-as évekbõl
karrier mód
valós hangzás
valósághû grafika
Most jelent meg a második része!
Jedna sa o rusku napodobeninu hry Need for Speed. Jazdi sa tu
na naozajstnych ruskych autach. Oplati sa vyhrat vsechna kola
11 zaujimavych trati..10 ruskych aut so 70' a 80'.Career mode
36 epizod .. realne zvuky...realisticka fyzika
Nejen toto ale i mnohe dalsi nabizi druhe pokracovanie
Odab@sz!
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Posted 2009. January 30. - 09:18
<C:\Documents and Settings\[installáló user]\dokumentumok\GTA San Andreas User Files> a path nekije, GTASAsf1.b a save filenameja. Csekkoljátok, hogy mi lehet a problem vele. Mittomén nem õ installálta és másik user alatt van a folder és nincs jogosultság, vagy ilyenek. Írjak olyan mondatot amelyikben csak magyar szó van?
Aktuális civil
Posted 2009. January 30. - 00:05
Sziasztok!
olyan gondom volna,ismerõsnek a GTA San Andreas a "D"-re van telepítve.csakhogy a játékot nem tudja menteni,mert problémát ír ki a könyvátr hibás elérési útjára hivatkozva.Miként orvosolható?(Gta san andreas user mappa a "C"-n van a felhasználó dokumentumjai között.)
olyan gondom volna,ismerõsnek a GTA San Andreas a "D"-re van telepítve.csakhogy a játékot nem tudja menteni,mert problémát ír ki a könyvátr hibás elérési útjára hivatkozva.Miként orvosolható?(Gta san andreas user mappa a "C"-n van a felhasználó dokumentumjai között.)
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2009. January 25. - 23:48
jahajj
kiderült, hogy fut a gépemen... (épp csak eldöcög, van, hogy 10 percig se kép, se hang, de egy körökre osztott játéknál mind1)
http://www.youtube.com/watch?v=AlwVsUHahPw
Hajnali fél négykor... Just...one... more...turn!!
kiderült, hogy fut a gépemen... (épp csak eldöcög, van, hogy 10 percig se kép, se hang, de egy körökre osztott játéknál mind1)
http://www.youtube.com/watch?v=AlwVsUHahPw
Hajnali fél négykor... Just...one... more...turn!!
Posted 2009. January 25. - 22:40
ha aszimulácio a fontos akkor Microsoft flight simulator
fuck me, i'm famous!
Posted 2009. January 25. - 19:40
Tudna nekem valaki modnani egy jó repülõgép szimulátort pc-re, amiben vannak új gépek. egy játék van, de az II világháborús.
thx!
thx!