létezik deviance, indyan, hkzonda törés is!
(többek közt)
Amúgy meg azt nem értem, hogy itt a LiveForSpeed, ami ~400 mega, az autó prímán megy, a grafika szép, törik meg minden, mutatja hogy kopik a gumi stbstb, multiplayer megoldott, gyengébb net esetén sincs zavaró szaggatás (szóval kis adatforgalom). Szal teljesen zsír. Ezekben a játékokban (NFSU éra) mire megy el az a plusz ~három és fél GIGA?
nos hát én az xboxos dvdket szoktam alakítgatni DVD9 formátumról DVD5 formátumra. a DVD9 formátum az a 9gigás írható dvd lenne (ez esetben a gyári dvd) a másik pedig a normál széles körben elterjedt 4és fél gigás írható dvd formátum.
amikor egy játék megvan 6-7-8 giga akkor iso file kibont -> bizonyos angol,német,francia,olasz,spanyol nyelvû fájlok eltávolítása .. (általában ez az 5 nyelv az elterjedt) persze a kívánt az marad ... ezen kívûl a játékban levõ reklámok/elõzetesek/demok eltávolítása.... és hipp hopp máris jóval 5 giga alatt az újrakreált iso fájl ami már ráfér normál dvdre.
most az hogy a pc-s játékoknál is ezek miatt olyan hatalmasak a méretek azt nem tudom csak gyanítom hogy igen mert az xbox igen közeli rokon.
ha ugyanezt megcsináljuk a most wanted boxos verziójával akkor olyan cirka másfél giga alatt van az egész játék