..ja, meg meg lehet venni is

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Dunbar:THX!
Sajnos nekem csak AGP-s slot van az alaplapon és az a fajta drágább.
:-(
De gondolom "tudásra" ugyanazt tudja.
Itt a Quake 4 és nem tudok "élvezkedni".
Üdv:Ralph
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
512mb RAM,amd athlon,2200mhz,geforce fx 5600xt,dircet x9
IGy tudjatok mi lkehet a hiba?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
na ezt bõvebben, fotókkal illusztrálva. a kerethet tuti nem ér hozzá, most szedtem ki/szét és ujrapasztáztam, meg megolajoztam a venticsapágyat.vagy pedig ami a tápot állítja elõ neki ott keletkezik zaj, ha átberheled molexre akkor ez megszünik.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Dunbar:mennyiért szerezted a 6600GT-t?
Persze csak ha publikus.
Üdv:Ralph
bár neked P4 3gigás sok kess, hyper threading, 2 giga ram, szal kicsit jobb a vasad:D
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
']Milyen konfig,milyen videókártya, milyen videokártya driver? Mert így nem sokat lehet mondani. Nekem is elõsször olyan volt hogy amint betöltõdött a game akkor csontrafagyott a játék. Cseréltem drivert, azóta se fagyott le egyszer se. Pedig már az utolsó embernél vagyok carrier módban. 82%
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.