Jelentkezz be Regisztrálj
Gamez - a játékok topikja
Posted 2006. June 21. - 08:24
méghozzá Arena Gran Championos módban ami, úgy néz ki, h Arénában megyek fel a ranglétrán, aztán a Grey Prince Crowhaven-ös küldetését megcsinálom, aminek köszönhetõen õt magát ellenállás nélkül le lehet gyõzni (Thiefként nem lenne egyszerû) és megkapom a cuccait, de a legjobb nem ez benne, hanem, h alvás után megjelenik a Sötét Tesók követe, (mivel ártatlan embert mészároltam le) akit lelécelése elõtt kinyírva igazi assasin ruházatot kapok (+5 minden értelmes dologra, lopakodás, íj, merchant, stb)
És egyik gyilkosságot sem nehezményezik az õrök.
A kedvenc küldetés meg az, amikor a börtönbõl tûnnek el a rabok, és kiderül, hogy egy vámpír kóstolgatja õket, és az utolsó vacsoráját még megmentjük, és ki kell szöktetni a várból....
Posted 2006. June 21. - 08:23
A Prey akkor most tényleg kijön most nyáron?
Igen, demo holnap, megjelenés 1 hónap múlva.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2006. June 21. - 08:13
Karaktereknél kicsit elvesztem a sok major meg minor skillben, meg fejlõdésben, meg szorzókban, de lassan kisimul a dolog. És tök jó, ahogy múlik az idõ. Kimentem szenyát mékelni, és amire visszementem rámesteledett, és jöttek a wolfok. 3 napja tolom, és értelemszerûen még sehol sem tartok, de már várom, hogy mikor térhetek vissza Tamrielre. (Vigyor - elfogytak a smileyk.) Majd beszippant a játék, és eltûnök IRL. (Vigyor - elfogytak a smileyk.)
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2006. June 21. - 08:02
Oblivion nagy királyság. Tegnap kinyomtattam, és átolvastam Tamriel történelmét, mondákat, legendákat, meg persze logoltam a szakfórumokra. Tetszik na. Nem az van, hogy 8-9 óra alatt legyakod az ellent, hanem igazából bármennyit tudsz játszani. És csicsereg a börd a fán, este meg a kabóca in da grass, szal tetszik na.
Közben én is megszerettem!!
Leköt... Van kis battlemage, meg assasin meg brutálharcos karakterem, és egész más minddel a játék.
A küldetések meg.... 8-D
Posted 2006. June 21. - 07:56
Posted 2006. June 21. - 07:47
Posted 2006. June 20. - 20:33
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. June 20. - 18:57
Hiánypótló topic az esõs, hideg hónapokra, nem C++ ban, mint a számítógépzseniknek szóló
Éjjen a NFSU2 !!
Mint topik értelmét adó NFSU2...
Most mentem ezeket a köröket.Az "Elkerülõ út" nevû pályáról van szó.
Posted 2006. June 16. - 18:05
el leszek ezekkel a régi gamekkal pár napig
Posted 2006. June 16. - 17:43
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. June 16. - 09:16
Posted 2006. June 16. - 08:27
Posted 2006. June 16. - 00:04
Viszont a DX10 se lehet még végleges, hiszen most vagy kell, vagy nem kell unified shader ahhoz hogy DX10-es legyen a kártya, némileg ezért vagyok szkeptikus a Crysis DX10-es mivoltával is (mármint nyilván kell hozzá DX10, csak vajon mit fog használni belõle ?!), a képek alapján SM 3.0 + HDR-rel ezek nem tünnek lehetetlennek.
Van Crysis HD múvi is, nézd meg, érdemes.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2006. June 15. - 23:21
emlékeztem erre a képre, de az kicsit gyanús. amit én linkeltem, az már nem olyan szépÉs ez hogy tetszik ?
Egyébként csak félig DX10-es, olyan hibrid féle. Egyébként mi lesz az új a DX10-ben ? Tudom, hogy lesz unified shader de ez még pletyka, fõleg mert a VGA gyártók ellentétes nézeteket vallanak róla...
unified shrader: ati csinálja, nvidia nem. majd elválik, kinek van igaza, én az atinak szavazok bizalmat.
Posted 2006. June 15. - 21:59
Egy kis izelítõ a 2007 elején megjelenõ Crysis ("Far Cry 2")-bõl.
És ez hogy tetszik ?
Egyébként csak félig DX10-es, olyan hibrid féle. Egyébként mi lesz az új a DX10-ben ? Tudom, hogy lesz unified shader de ez még pletyka, fõleg mert a VGA gyártók ellentétes nézeteket vallanak róla...
Mer' egy állat vagyok !
Posted 2006. June 15. - 21:42
meg is van: http://www.gamershel...creenshots.html
lesz*pom magam. dx10 rulez.
Posted 2006. June 15. - 20:00
Posted 2006. June 15. - 19:50
Mer' egy állat vagyok !
Posted 2006. June 15. - 19:35