Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gamez - a játékok topikja

- - - - -

• Please log in to reply
5622 replies to this topic

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Nekem kedvenc a Thief,
méghozzá Arena Gran Championos módban ami, úgy néz ki, h Arénában megyek fel a ranglétrán, aztán a Grey Prince Crowhaven-ös küldetését megcsinálom, aminek köszönhetõen õt magát ellenállás nélkül le lehet gyõzni (Thiefként nem lenne egyszerû) és megkapom a cuccait, de a legjobb nem ez benne, hanem, h alvás után megjelenik a Sötét Tesók követe, (mivel ártatlan embert mészároltam le) akit lelécelése elõtt kinyírva igazi assasin ruházatot kapok (+5 minden értelmes dologra, lopakodás, íj, merchant, stb)
És egyik gyilkosságot sem nehezményezik az õrök.
A kedvenc küldetés meg az, amikor a börtönbõl tûnnek el a rabok, és kiderül, hogy egy vámpír kóstolgatja õket, és az utolsó vacsoráját még megmentjük, és ki kell szöktetni a várból....

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

A Prey akkor most tényleg kijön most nyáron?

Igen, demo holnap, megjelenés 1 hónap múlva.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Jaja, nekem Dark Elf Battle Mage-om van, nem vmi szép gyerek, meg egyelõre nem tudtam neki szerezni faca bõrszerkót, viszont betámadtam vmi alkimista kommunát, leszedtem róluk a ruhákat, amik adnak méreg elleni védelmet. Kicsit cserkész fíling, de jól jön még. :) Ja, meg voltak a nekromanta gádzsik (a Fox Innben kapsz egy questet, hogy vmi gádzsit likvidálj, és úgy jutsz el hozzájuk), az tök lol, hogy leszeded róla a csuhát, és ott a pöpec peppa bikiniben. :D Azt mondjuk már nem lehet róluk leszedni - picsába. (Vigyor - elfogytak a smileyk.)

Karaktereknél kicsit elvesztem a sok major meg minor skillben, meg fejlõdésben, meg szorzókban, de lassan kisimul a dolog. És tök jó, ahogy múlik az idõ. Kimentem szenyát mékelni, és amire visszementem rámesteledett, és jöttek a wolfok. :D 3 napja tolom, és értelemszerûen még sehol sem tartok, de már várom, hogy mikor térhetek vissza Tamrielre. (Vigyor - elfogytak a smileyk.) Majd beszippant a játék, és eltûnök IRL. (Vigyor - elfogytak a smileyk.)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Oblivion nagy királyság. Tegnap kinyomtattam, és átolvastam Tamriel történelmét, mondákat, legendákat, meg persze logoltam a szakfórumokra. Tetszik na. Nem az van, hogy 8-9 óra alatt legyakod az ellent, hanem igazából bármennyit tudsz játszani. És csicsereg a börd a fán, este meg a kabóca in da grass, szal tetszik na. :)

Közben én is megszerettem!!
Leköt... Van kis battlemage, meg assasin meg brutálharcos karakterem, és egész más minddel a játék.
A küldetések meg.... 8-D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
A Prey akkor most tényleg kijön most nyáron?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Oblivion nagy királyság. Tegnap kinyomtattam, és átolvastam Tamriel történelmét, mondákat, legendákat, meg persze logoltam a szakfórumokra. Tetszik na. Nem az van, hogy 8-9 óra alatt legyakod az ellent, hanem igazából bármennyit tudsz játszani. És csicsereg a börd a fán, este meg a kabóca in da grass, szal tetszik na. :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
>> jahogy crysis << :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

Hiánypótló topic az esõs, hideg hónapokra, nem C++ ban, mint a számítógépzseniknek szóló ;)

Éjjen a NFSU2 !!

Mint topik értelmét adó NFSU2...
Most mentem ezeket a köröket.Az "Elkerülõ út" nevû pályáról van szó.
Feltöltött kép
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
volt és közben megtudtam mi a címe: bop 'n rumble
el leszek ezekkel a régi gamekkal pár napig

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
volt ilyen játék és nekem nem volt meg? :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
C64-en mi volt annak a játéknak a címe amiben egy szõke izmos fickóval kellett gorillákat+vakokat+öregnéniket megverni?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Nem rossz, nem rossz, de így már nem olyan álleejtõs. :) Ja szentem HL2 szebb, mint az Oblivion.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
NV nem tudni mit csinál, csak annyit hogy 500M tranzisztorból áll a chip és a legnagyobb ugrás a cég történetében, sumákok ezek. :D

Viszont a DX10 se lehet még végleges, hiszen most vagy kell, vagy nem kell unified shader ahhoz hogy DX10-es legyen a kártya, némileg ezért vagyok szkeptikus a Crysis DX10-es mivoltával is (mármint nyilván kell hozzá DX10, csak vajon mit fog használni belõle ?!), a képek alapján SM 3.0 + HDR-rel ezek nem tünnek lehetetlennek.

Van Crysis HD múvi is, nézd meg, érdemes. ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

És ez hogy tetszik ? ;)

Egyébként csak félig DX10-es, olyan hibrid féle. Egyébként mi lesz az új a DX10-ben ? Tudom, hogy lesz unified shader de ez még pletyka, fõleg mert a VGA gyártók ellentétes nézeteket vallanak róla...

emlékeztem erre a képre, de az kicsit gyanús. amit én linkeltem, az már nem olyan szép ;)
unified shrader: ati csinálja, nvidia nem. majd elválik, kinek van igaza, én az atinak szavazok bizalmat.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Egy kis izelítõ a 2007 elején megjelenõ Crysis ("Far Cry 2")-bõl.

És ez hogy tetszik ? ;)

Egyébként csak félig DX10-es, olyan hibrid féle. Egyébként mi lesz az új a DX10-ben ? Tudom, hogy lesz unified shader de ez még pletyka, fõleg mert a VGA gyártók ellentétes nézeteket vallanak róla...

Mer' egy állat vagyok !

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
valaki linkelt nekem a multkor egy képet a crysisbõl. hmmm..... :D
meg is van: http://www.gamershel...creenshots.html
lesz*pom magam. dx10 rulez.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Egyelõre csak végigfutottam a barlangos pályákon, volt kb. EZER beállítás, meg skill, meg fícsör, meg karakteralkotás, de én a nagy HDR-es tájat akartam látni. :) Ja, vagy HDR vagy AA, egyelõre HDR. 1024*768 minden on/high, a distance-eket maxra húzva már nem komálja, ha betámad egy pincsi, és közben szaladgálok, szal azt lejjebb húztam egy cseppet, olyan 80%-ra (Ez persze kint van a dzsindzsában, helyiségen belül nincs semmi). Szentem zsírul megy, és télleg nagyon szép, bár máshogy szép, mint az eddigi gámák. Az egész olyan, mintha a Mother Nature-ben mászkálnál, csak nincs teki. :) Amúgy meg egy kalap hurkalé mondjuk a harc, meg ahogy megy, szal télleg inkább RPG, mint FPS, de szentem tetszeni fog, régen imádtam Mágusozni, ez meg kb. ugyanaz, csak nem kell K10-zel dobálózni, chipset adni a KM-nek, meg radírozni az FP-ket. :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Futni hogy fut ? Lusta dög vagyok kipróbálni...

Mer' egy állat vagyok !

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Szép ez az Oblivion. :)

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég