én 512 megával és egy geforce fx5200-as kártyával nyomom.800x600ban full grafikán nem akadozik...van benne egy sport Clio...jókocsi a Clio anyámnak is ilyen van........amugy már 73%nál tartok:P
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gamez - a játékok topikja
Started by
Zap
, 2004. November 11. 16:52
Posted 2006. November 05. - 21:19
Posted 2006. November 05. - 21:13
púpos klijó van benne?
nincs, akko' nemis jó
nincs, akko' nemis jó
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. November 05. - 21:11
ti milyen gépeken toljátok az nfs: carbont és milyen felbontásban/beállításokkal? csak úgy érdekelne, mielõtt "megveszem" ezt a játékot, hogy van e értelme egyáltalán a "megvételnek"...
Posted 2006. November 05. - 21:02
ezt a crew-s cuccot nem kell használni és akkor nem könnyíti annyira meg...amúgy jócska. nézni jobban szeretem mint játszani vele
Posted 2006. November 05. - 20:39
Van benne polisz, kevesebb mint MWben, de okosabbak és nem is a poliszra megy ki a dolog.
Több tuning és kocsi és játékidõ meg jobb grafika mint MW, de az engine u.a.
Ha lenne most rá fölös $em, meg ha nem lennék megrögzött nemmegvevõ (csak Steames jáccódásokat veszek meg mert az nem jó krekkelve)megvenném.
Több tuning és kocsi és játékidõ meg jobb grafika mint MW, de az engine u.a.
Ha lenne most rá fölös $em, meg ha nem lennék megrögzött nemmegvevõ (csak Steames jáccódásokat veszek meg mert az nem jó krekkelve)megvenném.
Meguntam az aláírásom....
Posted 2006. November 05. - 19:09
Posted 2006. November 05. - 18:30
megeri megvenni ezt a jatekot? nincsenek nagy illuzioim, de ugy altalaban szerettem az nfs-eket, meg ha boven volt is mit kritizalni az utoslo paron...
de inkabb veszek jatekot mostanaban mint szivozzak letoltesekkel crackekkel, meg starforce killerekkel.
van benne polisz?
de inkabb veszek jatekot mostanaban mint szivozzak letoltesekkel crackekkel, meg starforce killerekkel.
van benne polisz?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. November 05. - 13:58
Posted 2006. November 05. - 12:44
ok, melózom rajta, de jövõ héten ZHk is lesznek, uh nemtom mikorra lesznek meg
Posted 2006. November 05. - 12:19
Annak a mentésnek többen örülnének.
;-)
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Posted 2006. November 05. - 10:59
hát ez az. az a baj hogy évente szórják ki az nfs-eket. sztem bõven várhattak volna a carbonnal fél vagy egy évet. :S
tegyél fel rapidshare-ra vagy valahova 100%os mentést!!! minnél hamarabb.
tegyél fel rapidshare-ra vagy valahova 100%os mentést!!! minnél hamarabb.
Posted 2006. November 05. - 05:31
nah hát sztem jó lett. Annyira h utoljára péntek 12 körül jártam itt. Azóta vagy alszom vagy gépezek (najó, nem csak jáccottam, feltettem egy új tûzfalat is)....pedig nem vagyok egy monitorfejû....
Sztem crew nem rossz, csak kellõ lebecsüléssel kell használni: csak akkor vesd be, ha tényleg nem megy harmadszorra sem az illetõ etap.
Majd teszek fel mentéseket a végén. Sõt, sztem Tuner, Muscle és Exotic kategóriában is végignyomom, uh lehet választani (eddig minden NFSt végigtoltam, és büszke vagyok rá )
Autosculpt nagyon bejött. Csak a frány crew-member igény bizonyos dolgokhoz...
Picit zavar a grafikában h a pixelshader részletességnél meg mondjuk dinamikus fényeknél nincs különbség a medium és a high között, mert mindkettõ medium. Igaz, nem is szaggat. Jah a dinamikus fények meg néha nem renderelõdnek ha úgy van kedvük 1-1 másodpercre. Amúgy szép engine(tuningolt MW, de mit akarjak 1 év alatt).
összességében királyságosságos lett
Sztem crew nem rossz, csak kellõ lebecsüléssel kell használni: csak akkor vesd be, ha tényleg nem megy harmadszorra sem az illetõ etap.
Majd teszek fel mentéseket a végén. Sõt, sztem Tuner, Muscle és Exotic kategóriában is végignyomom, uh lehet választani (eddig minden NFSt végigtoltam, és büszke vagyok rá )
Autosculpt nagyon bejött. Csak a frány crew-member igény bizonyos dolgokhoz...
Picit zavar a grafikában h a pixelshader részletességnél meg mondjuk dinamikus fényeknél nincs különbség a medium és a high között, mert mindkettõ medium. Igaz, nem is szaggat. Jah a dinamikus fények meg néha nem renderelõdnek ha úgy van kedvük 1-1 másodpercre. Amúgy szép engine(tuningolt MW, de mit akarjak 1 év alatt).
összességében királyságosságos lett
Posted 2006. November 04. - 15:04
persze a játék bolt elõtt sátoroztam hogy az ellsõk között legyek reggel.
csak akkor tudsz autosluptolni ha van a Crew-od ba egy olyan csávó aki tud ilyneket. Fabricer vagy mi. amugy jó játék sztem
csak akkor tudsz autosluptolni ha van a Crew-od ba egy olyan csávó aki tud ilyneket. Fabricer vagy mi. amugy jó játék sztem
Posted 2006. November 04. - 13:06
Az elején még nem lehet alakítani a cuccokat?
Egyébként elég jó lett szerintem, de az a Crew nem tetszik. Fölösleges.
Huh, mindenki gyorsan megvette eredetiben?
Egyébként elég jó lett szerintem, de az a Crew nem tetszik. Fölösleges.
Huh, mindenki gyorsan megvette eredetiben?
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2006. November 04. - 12:12
vagy egy jófajta vázanyag...Hát ez a Carbon vicces játék lett
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Posted 2006. November 04. - 11:40
Posted 2006. November 03. - 18:09
mész cirkuitba és jobb kontroll.. na feltettem a kormányt és inkább csak vezetgetek a városba a mazdámmal szabályosan, úgy a jó
ammugy nem egy sík város az biztos de legalább van bõven egyenes, aholx max sebesslget lehet probálgatni,és a navi nem akanyar elõtt 3 méterrel tudatja hogy jobra kell menni nem egyenesen
ammugy nem egy sík város az biztos de legalább van bõven egyenes, aholx max sebesslget lehet probálgatni,és a navi nem akanyar elõtt 3 méterrel tudatja hogy jobra kell menni nem egyenesen
Posted 2006. November 03. - 18:07
Posted 2006. November 03. - 18:04
asszem az hogy milyen szerepe van a csapatban. nyomok egy Crew acitvatort és elûnnek mögülem az autók.. ehh, elveszik a lényeg.. remélem valaki éjjelnappaj ezzel játszik és fel rak egy 100-/- os mentést, mert az underground 1-et végig szenvedtem de ezt nem fogom az biztos..
Posted 2006. November 03. - 17:55
naja.
de a kocsik felett az a célkereszt néha az micsoda? :confused:
de a kocsik felett az a célkereszt néha az micsoda? :confused: