Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gamez - a játékok topikja

- - - - -

• Please log in to reply
5622 replies to this topic

Hardy91

Hardy91

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
én 512 megával és egy geforce fx5200-as kártyával nyomom.800x600ban full grafikán nem akadozik...van benne egy sport Clio...jókocsi a Clio anyámnak is ilyen van....:D....amugy már 73%nál tartok:P

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
púpos klijó van benne?
nincs, akko' nemis jó ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
ti milyen gépeken toljátok az nfs: carbont és milyen felbontásban/beállításokkal? csak úgy érdekelne, mielõtt "megveszem" ezt a játékot, hogy van e értelme egyáltalán a "megvételnek"...

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
ezt a crew-s cuccot nem kell használni és akkor nem könnyíti annyira meg...amúgy jócska. nézni jobban szeretem mint játszani vele :)

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
Van benne polisz, kevesebb mint MWben, de okosabbak és nem is a poliszra megy ki a dolog.

Több tuning és kocsi és játékidõ meg jobb grafika mint MW, de az engine u.a.

Ha lenne most rá fölös $em, meg ha nem lennék megrögzött nemmegvevõ (csak Steames jáccódásokat veszek meg mert az nem jó krekkelve)megvenném.
Meguntam az aláírásom....

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
sztem sokkal jobb mint az mw. csak este van.. :D te tudod

van benne polisz. de ritka.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
megeri megvenni ezt a jatekot? nincsenek nagy illuzioim, de ugy altalaban szerettem az nfs-eket, meg ha boven volt is mit kritizalni az utoslo paron...

de inkabb veszek jatekot mostanaban mint szivozzak letoltesekkel crackekkel, meg starforce killerekkel.

van benne polisz?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
akkor inkább tanulj ;)

az én kocsim egy
Feltöltött kép

ott jobbalul jó le van zúzva :D

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
ok, melózom rajta, de jövõ héten ZHk is lesznek, uh nemtom mikorra lesznek meg

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Annak a mentésnek többen örülnének.
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
hát ez az. az a baj hogy évente szórják ki az nfs-eket. sztem bõven várhattak volna a carbonnal fél vagy egy évet. :S

tegyél fel rapidshare-ra vagy valahova 100%os mentést!!! minnél hamarabb. :)

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
nah hát sztem jó lett. Annyira h utoljára péntek 12 körül jártam itt. Azóta vagy alszom vagy gépezek (najó, nem csak jáccottam, feltettem egy új tûzfalat is)....pedig nem vagyok egy monitorfejû....:D

Sztem crew nem rossz, csak kellõ lebecsüléssel kell használni: csak akkor vesd be, ha tényleg nem megy harmadszorra sem az illetõ etap.

Majd teszek fel mentéseket a végén. Sõt, sztem Tuner, Muscle és Exotic kategóriában is végignyomom, uh lehet választani (eddig minden NFSt végigtoltam, és büszke vagyok rá ;) )

Autosculpt nagyon bejött. Csak a frány crew-member igény bizonyos dolgokhoz...:(

Picit zavar a grafikában h a pixelshader részletességnél meg mondjuk dinamikus fényeknél nincs különbség a medium és a high között, mert mindkettõ medium. Igaz, nem is szaggat. Jah a dinamikus fények meg néha nem renderelõdnek ha úgy van kedvük 1-1 másodpercre. Amúgy szép engine(tuningolt MW, de mit akarjak 1 év alatt).

összességében királyságosságos lett

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
persze a játék bolt elõtt sátoroztam hogy az ellsõk között legyek reggel. :D

csak akkor tudsz autosluptolni ha van a Crew-od ba egy olyan csávó aki tud ilyneket. Fabricer vagy mi. amugy jó játék sztem

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Az elején még nem lehet alakítani a cuccokat?
Egyébként elég jó lett szerintem, de az a Crew nem tetszik. Fölösleges.
Huh, mindenki gyorsan megvette eredetiben? :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

Hát ez a Carbon vicces játék lett :P :)

vagy egy jófajta vázanyag...
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
na ezzel nyomulok 32%-nál :D

Feltöltött kép

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
mész cirkuitba és jobb kontroll.. na feltettem a kormányt és inkább csak vezetgetek a városba a mazdámmal :D szabályosan, úgy a jó

ammugy nem egy sík város az biztos de legalább van bõven egyenes, aholx max sebesslget lehet probálgatni,és a navi nem akanyar elõtt 3 méterrel tudatja hogy jobra kell menni nem egyenesen

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
:).
ezt a krú aktivátor cuccot még nem léttam.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
asszem az hogy milyen szerepe van a csapatban. nyomok egy Crew acitvatort és elûnnek mögülem az autók.. ehh, elveszik a lényeg.. remélem valaki éjjelnappaj ezzel játszik és fel rak egy 100-/- os mentést, mert az underground 1-et végig szenvedtem de ezt nem fogom az biztos.. :D

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
naja.
de a kocsik felett az a célkereszt néha az micsoda? :confused: