Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gamez - a játékok topikja

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5622 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
azaza 2142?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
új Battlefielddel játszik valaki?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
aha szerintem is. :wtf:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
félig off

edit: ha kérdés van, szólj

nem HDRre gondolok. A HDR az....áhh...hosszú...ha vkit érdekel szóljon leírom (ha vki asziszi h a HDR-t a Half-Life 2 csapata találta fel az téved).

Amire én utaltam az az, hogy a másodrendû nem-interaktív részei a világnak (hegyeken fák, tehenek, távoli NEM épületek, a nem interaktív épületek elsõrendûek) high dynamicnak minõsülnek, ha valós idõben, valós fizikai hatás szerint renderelõdnek: így azt látod, amit "van". Az MWben ez volt. A Carbonban megfigyelhetõ, hogy a fák/stb. "szimplán" dinamikusak (mint polygon léteznek, nem reagálnak a külvilágra vagy a látómezõ helyzetére) , illetve egy-egy körzetbõl egy másik, távoli (megadott %ának a területével megadott távolságon kívül esõ) körzetet mint animált, de statikus háttér látod. Míg az MWben megoldották egy renderelési határral és haze-el (nemtom mi ez magyarul, távoliköd vagy mi), a Carbon a Half-Life-ok szünetmentes töltési stratégiáját használja, nem tölti be az egész világot és rendereli a láthatót, hanem folyamatosan tölti és rendereli az adott távon belüli dolgokat, (értelemszerûen két külön távolság, a töltést meszebb kezdi). Ez elvileg asszondanánk hogy lassab kellene h legyen, de nem az, mert nem memóriát, hanem processzoridõt eszik, és abból van tartalák a játékoknál.

Amúgy az MWben egyszerûen bemodellezték fényforrásnak a napot, és real-time látomezõ módosító filtert alkalmaztak. Mindenki asziszi h ez a HDR lényege, hogy elvakulsz a naptól meg nem látsz a sötétben egy ideig, pedig nem igazán.

A Carbon még mindig a Hot Pursuit 2 (vagy mi volt annak a résznek a neve) grafikus engine-t használja, ezért ilyen ronda és ezért fut gyorsan, persze kinek mi a gyors.

jesszus!!! :D komolyan gondolod. játssz egymnás után a kettõvel :) Ég és föld. Az Carbon a fentiek miatt (is) gyorsabb mint az MW, de ugyanaz az engine. A HP2 még alap vektoros vázmeghatározást használt (pl a mikor a rendõr utánad fordult, a csórikám a tengelye körül fordult meg. De mivel úgyis mögötted van, nem túl fetûnõ), és bumpmapek sem voltak.

nah, magyarázás vége.
Meguntam az aláírásom....

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás

na az eredeti linket már nem akarom megkereseni ezért inkább feltöltöm :)

nesze : http://www.speedysha.../815446172.html ;)

Köszi!
Már próbálom is,hogy mûködik-e?
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
na az eredeti linket már nem akarom megkereseni ezért inkább feltöltöm :)

nesze : http://www.speedysha.../815446172.html ;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A Carbon még mindig a Hot Pursuit 2 (vagy mi volt annak a résznek a neve) grafikus engine-t használja, ezért ilyen ronda és ezért fut gyorsan, persze kinek mi a gyors.

Amióta játszottam PS2-n a Burnout-tal a NFS-re csak legyintek, PC-n azért megy jól az NFS szekere mert nincs semmi más arcade autós játék, így évente kiadhatják majdnem ugyanazt, úgyis elkel milliós példányszámban.

@the_d: ha high-dinamikus háttér alatt HDR-re gondolsz az nem volt a MW-ben sem, csak utánzat.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Na ne csigázzzzzzzzzzzzzz itt minket,IDE a linket!
:-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
nah aki nem akar a játékelõtt ülni 10órát ához hogy mindent unlockolhasson, és nem akar 2órát a neten keresgélni ahoz hogy hozzájusson a végre rilízelt trénerhez. annak itt a tréner mert hosszas keresgélés után megtaláltam :D és mûködik és nagyonjóóóóóóóó :D ha van rá igyén megadom a linket
;)

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Autós játék után egy motoroshoz osztanék meg mentett állást (100%)
Hátha majd valakinek jól jön.
;-)
Motoracer-es hangulat,szép grafika.
Nekem tetszik.
http://www.speedysha.../402452249.html

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

akkor nekem a videókártya a szûk keresztmetszet...a francba. venni kéne egy újat. mit ajánlotok videókariból, olcsón, t, és agp-s legyen! a megy az mennyire megy amúgy egy ilyen konfigon? hasít vagy éppenhogy? (konkrét fps érték is érdekel:D)

gép maradék része mi?
7600gs jó lehet, csak ne asus és ne oylan inno/mtek/egyéb, aminek a ddr2 memója 667 mhz-en jár.
vannak jobbak, a galaxy-nak van gddr3 ramos 7600gs-e is.

nálam 2940mhz a64, 2 giga ddr500, x1800xt 512mb és gondolom elmenne a játék, ha nem lennék lusta feltenni :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
MW azért szaggatott mert high-dinamikus háttér volt (ott is csak a "nyílt" autópályán szaggatott), ebben csak dinamikus (ha láccik egyáltalán), rájöttek h élményben-látványban nincs sok különbség.

Én Barton 3200+, 512, 9600XT, 800x600, 2xAA, és simán megy. Lehet bírna még többet is de minek ha így tuti nem szaggat.
Meguntam az aláírásom....

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

akkor nekem a videókártya a szûk keresztmetszet...a francba. venni kéne egy újat. mit ajánlotok videókariból, olcsón, t, és agp-s legyen! a megy az mennyire megy amúgy egy ilyen konfigon? hasít vagy éppenhogy? (konkrét fps érték is érdekel:D)

más: ptamás, csekk privi mindjárt.

szamitogep zsenik topik

de amugy 6600gt. vagy okosan valasztott 7600gs. atikat annyira nem vagom. talan x800gto.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Nekem elég tisztességesen megy, FPS-sel sajna nem tudok szolgálni. És egyébként majdnem minden max-on, de a medium a minimum.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Én 512 MB RAM, 2.8 P4, Radeon 9600XT 128 MB kártya és 1280 * 1024, 2x élsimítás ÉS megy!

más: ptamás, csekk privi mindjárt.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
én 1200valhányas felbontáson tolom egy ócska 1800mzh-s 1giga ramos, Geforce TI4200-as géppel.HASÍT :D és nem szaggat. gépigénybe sztm alacsonyabb a mw-nél.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
én meg a CM3-at jádzom hehhe meg csé :) kell

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

ti milyen gépeken toljátok az nfs: carbont és milyen felbontásban/beállításokkal? csak úgy érdekelne, mielõtt "megveszem" ezt a játékot, hogy van e értelme egyáltalán a "megvételnek"...

Én 512 MB RAM, 2.8 P4, Radeon 9600XT 128 MB kártya és 1280 * 1024, 2x élsimítás ÉS megy!
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en nem szeretek azzal szarakodni. inkabb megveszem. ha valamiert nem fizettel, akkor azzal szemben nem is lehet elvarasod. szal ha nem jo, akkor nem viheted vissza senkinek pl.

meg szeretem az eredeti lemezeket. en az adok ilyenre. en bajom :)

hivatalos minimum konfig

SYSTEM REQUIREMENT
Processor : 1.4 GHz or faster
Memory : 256 MB RAM or more
Hard Drive : 4.7 - 6.0 GB or more free space to download and install
CD/DVD Drive : 8X SPEED
Video Card : DirectX 9.0c Compatible
Video Card with 64 MB or more memory and one of these chipset required
- NVIDIA GeForce 3 / Nvidia GeForce 4 ( Ti series only ) or Higher
- ATI Radeon 8500 or Higher
Sound Card : DirectX 9.0c compatible
DirectX : Version 9.0c

azon kivul nem tamogatjuk itt a bikemagon a warez-kulturat, szal az ilyen jellegu velemenyek nyilvanitasatol se artana tartozkodni ;)

RAUH-Welt
B E G R I F F

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hehe ebay a baratom. 8ezer huf koruli aron postaval vadi ujan az realis, nem? :)

nekem 2500mhz-n az Athlon, meg geforce 7600GT meg 1 giga ram, szal jo leszek talan meg 1280*1024ben is :) mivel a monitor ugyis 19"es.

RAUH-Welt
B E G R I F F