Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gamez - a játékok topikja

- - - - -

• Please log in to reply
5622 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

megjegyzem, öcsém csak xp alá tudta feltenni a high stakest szerintem....
én is szerettem a porsche-t, bár itthon sose tettem fel, de az egyik lakótársam gépén fenn volt debrecenben :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
én annak is tekintem :-)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Hú, az nagyon ütött, szinte szimulátor volt!
Hmm, a régi szép idõk!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ó je, a porschés a mai napig kicsomagolva figyel a vinyón...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Számomra a Porsche-s különkiadás volt az utolsó, amit láttam, a Hot Pursuit volt az utolsó, amit szerettem is :) (illetve ott volt a kettõ is, ami kaki volt, de mind1)
- a III, meg a IV alig különbözött btw - III-ban is benne volt már a rendõrautó, és ott is volt sok kocsi meg sok pálya

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
Ááááááhhhh....a negyedik.... A High Stakes olyan volt amikor megjelent mint egy futurisztikus álom. Jó zene, 20-25 kocsi, 10-15 pálya, stb...ez akkoriban nagy szám volt.

más: jééééé.......az NFS régebben is évente (majdnem) jött ki???? WTF? én máshogy emlékeztem.

1 The Need for Speed (1994)
2 Need for Speed II (1997)
3 Need for Speed III: Hot Pursuit (1998)
4 Need for Speed: High Stakes / Road Challenge (1999)
5 Need for Speed: Porsche Unleashed (2000)
6 Need for Speed: Hot Pursuit 2 (2002)
7 Need for Speed: Underground (2003)
8 Need for Speed: Underground 2 (2004)
9 Need for Speed: Most Wanted (2005)
10 Need for Speed: Carbon (2006)

csak PS kiadások:
x Need for Speed: V-Rally (1997)
x Need for Speed: V-Rally 2 (1999)
Meguntam az aláírásom....

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Az melyik rész, az 1es?

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts

Annyi jó autós játék van (pl. Flatout2), meg egyéb. Miért pont errõl bírtok 4 oldalt beszélgetni? :D

Mert kultusz (és rmlm az is marad) :) ;)
Amúgy mondjuk Juiced 3-al is jókat jáccom. Vagy Ridge Racer is teccett PSPn. Vagy stbstbstb...

feltettem a NFS high stakes-t valamelyik nap. legszebb C64-es emlekeimet juttatta eszembe

ooooh.....régóta akaromk már jáccani vele, régi király az a játék.....csak az a baj, hogy nem megy XP alatt. Meg DOSbox alatt sem. 98as gépem meg nincs.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ezert vettem ebayrol bonus dvd-s thaifoldi kiadast 8ezerert :) csak kar hogy 10-16 nap mire ideer :D

nekem nem baj, csak neha ha agyonlonek cs-be majd jaccogatok vele. meg csajszim szerette az elozo reszt is, neki pont jo lesz.

nalam az ilyen jatekok, hogy NFS meg GTA honapokig tartanak, mert kb heti 2 orat jatszok veluk :) igy megeri.

a flatoutnak mar az elozo resze se tetszett, szal az nem erdekes. ami jo lehet meg, az valami rallis tema. olyanbol nincs valami, ami jo? nem kell, hogy a legujabb legyen, de azert ne a colin4-et hozzatok elo.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Annyi jó autós játék van (pl. Flatout2), meg egyéb. Miért pont errõl bírtok 4 oldalt beszélgetni? :D

Aktuális civil

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

Sajnálom azokat, akik megvették 11 rongyért.

.

A fenébe!
Ezért spóroltam hetekig?
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

prof8

prof8

vendég

• fórumtag
  • 181 posts
Az idei év leggagyibb játéka lett a Carbon. 12 óra alatt ki lehetett pörgetni. Semmi új, gagyi grafika, uncsi minden. Gagyi történet, befejezetlen és érthetetlen. akkor azt mondom játszunk! Az meg baromdág lett teljesen. van vagy 40 verseny, és állandóan új autókkat kell venni, hogy legyél valahol, mert egy pontnál tovább nem lehet tuningolni. Még a rendõröket sem szivathatom, mert tökhülyék lettek. Egy óvodás is lerázza õket 8-as szinten is. A másik meg, megjegyezhetetlen utcaalakzatok. Épp eszû ember ilyen utcákat még Magyarországon sem tervez, mindegyik, mint az ökörhugyozás, és hülyemódon keresztezik egymást. Lehetetlen megjegyezni, hogy melyik hova megy és honnan. Szóval az egész úgy ahogy van egy nagy selejt játék. Sajnálom azokat, akik megvették 11 rongyért.

Az egyetlen pozitívumok az amcsi autók, amik meg nem bírják felvenni a versenyt a többiekkel a kanyarokban, szal totál impotensek a versenyekre. De legalább szépek.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Autós játékok pfff... :D

És kõkorszaki grafika rulZ :) http://index.hu/tech...tver/bully1106/

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
feltettem a NFS high stakes-t valamelyik nap. legszebb C64-es emlekeimet juttatta eszembe :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
azt hogy toldozott-foldozott aláírom (edit: ezzel csak azt akarom mondani hogy leglegalapjaiban régi, de amúgy tök új dolgokat aggatnak rá). De elég jól toldoznak-foldoznak, és elég sokat, az sztem egyértelmû. Ez a baj télleg az NFSekkel, h nem jut idõ nagyot fejleszteni 1 év alatt. Bezzeg a Half-Life 2re 6 évet vártunk :D...de megérte. A Havok engine felülmúlhatatlan. (egyelõre ;) )

"Õsi" az engine, mert nagyonnagyon alapjaiban a Underground 1. De nem HP2, ez télleg más volt.

De legalább a kocsik vezetési élményén sokat fejlesztenek mindig.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Dettó.

@the_d: nem mondtam, hogy a Valve találta ki a HDR-t és azt se, hogy HDR=napsütés effekt, csak azt, hogy nincs az MW-ben ami igaz is. ;)

Lehet, hogy nem a HP2 enigne-t használja, de valami õsit az a lényeg, az Underground elõtti részét állítólag. Bump mapping meg különösebben nem számít (Quake 3 Arena vs. Medal of Honour: Pacific Assault, ugyanaz az enigne...), tódozott-foltozott engine van az NFS alatt, remélem, hogy a következõ rész 2 év múlva jön ki új engine-nel és korszerû grafikával.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
onnantól kezdve, hogy a háttér maga elnyagolt, és a gta3-ban sem nézett ki ennyire randán, szerintem a játék sz*r.
szépek lehetnek az autók, de az nekem karcsu.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Kala, torrenten már fent van két hete a teljes progi, ha gondolod keress rá. Mármint a 2142.

Ride everywhere.

.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Amióta játszottam PS2-n a Burnout-tal a NFS-re csak legyintek

egyet kell értsek ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
igen
épp most néztem rá a cdgalaxis.hu-ra, úgy tûnik, még nem jelent meg, a demo pályán vagyunk el már jóóóó ideje, és nagyon tetszik a titan