Jelentkezz be Regisztrálj
Gamez - a játékok topikja
Posted 2006. November 08. - 20:58
a másik hogy amikor más nagyban cszik akkor én alszok már sose tudok hajnalig a gép elõtt ülni..
Posted 2006. November 08. - 20:50
Heroes III tényleg nagyon jóó!! imádom majdhogynem az egyik legjobb játék:) San Andreas nekem sikerült 100%-ra, elvoltam vele egy ideig:P
Cs-t meg abbahagytam egy éve kb..pedig jó gamma volt csak meguntam..
meguntad?! :wtf:
hat azt meg hogy?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. November 08. - 20:28
Posted 2006. November 08. - 18:38
Cs-t meg abbahagytam egy éve kb..pedig jó gamma volt csak meguntam..
Posted 2006. November 08. - 18:27
meg cs:s ugyebar. A GTA san andreast meg sose vittem vegig, de mar vagy 3szor eljutottam kb 70%-ig, majd win reinstallnal mindig elbaxtam a mentesemet, es nincs lelkierom megint ujrakezdeni.
a NFS high stakes az egy ilyen ujra kiadott verzioban van meg, Sold Out games neven fut itt. valamit atbarkacsolnak benne, hogy menjen a mai gepeken, es orom.
most megvettem a carbont, de majd egy het mulva er ide, meg jon a TOca Race Driver 2 es 3 is. ebay rulZ.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. November 08. - 17:31
Posted 2006. November 08. - 16:11
amúgy a másik favoritom most a Settlers II - 10th annyiversary re-edition. Oldskool rulez.
CS is alap, Oblivion is. Meg Fable TLC, Dungeon Keeper 2, és YETISPORTS!!!!!!
aki még nem jáccott mind a 7 yetisportsal, nem tudja mit hagyott ki.
Posted 2006. November 08. - 15:56
Posted 2006. November 08. - 15:38
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2006. November 08. - 15:22
Megoldás; õsrégi laptop, W98... kirándulásokon erre szoktuk rápakolni a fotókat a memkártyáról
Posted 2006. November 08. - 14:40
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2006. November 08. - 14:36
akkor le is szedem gyorsan, mert nagyon szépnek néz ki
thx
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. November 08. - 14:17
Kár, hogy a Medieval demo a gépemen még minimum beállításokkal is akadgat. Mindenesetre überkomoly stratégia lesz ez, nagyon profin van megcsinálva.
Aktuális civil
Posted 2006. November 08. - 14:12
igen, eredetiben.Rob,a source eredetiben van meg?(HL2) mennyivel másabb,mint az 1.6 cs?
sokkal másabb.
1) szebb
2) nincs gránát bug, mindenhol be lehet dobni, és ugy mozog, ahogy az várható. a füst és a fless is jobb.
3) nincs falon át lövés. néhány dobozt, meg dust2-n a fakaput, meg ilyesmit lehet átlõni, de kõfalakat (nuke/d2) nem. nuke-on is csak sárgát lehet átlõni (azt a bádogépületet, ami source-ban szürke-kék, és a fenti lerakón van a nyikorgós ajtó mellett belül.) meg a nyugati szintén bádog oldalfalát.
4) a hitbox perpill gáz. vagyis, ha mindeki ugyanazokat a beállításokat használja (egy olyan szerveren vagy, ahol van valami cvarblock) akkor egyenlõ esélyekkel mentek, de elképzelhetõ igy is, hogy "nem adja" szóval vannak jól beállított szerverek, és rosszul beállított szerverek is, attól függetlenül, hoyg tick66 vagy tick100
5) a fegyverek sokkal kevésbbé szórnak távolra pontozásnál, és sokkal jobban közelre tunkoláskor.
6) pár alapmap kicsit változott, mondjuk d2, ahol lehet közepet nézni t kezdõrõl (átfutó ct-k) meg ct oldalról lehet nézni A rövidet, B sötét is másabb. inferno tök más, nem dobozok vannak, hanem szénabálák meg szökõkút - plusz a lerakók nevét is felcserélték. meg van egy pár más változás is, train is más sok helyen, de nem lehet eltévedni.
asszem ennyi nagy vonalakban
ahhoz, hogy szép legyen, nagyon komoly gép kell. amin az 1.6 elfut 100 fps-el, azon ez még csak 30-40-el fog futni....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. November 08. - 13:36
Kala,az AoE2 megy xp alatt?nálam nem ment sajna
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2006. November 08. - 13:26
Posted 2006. November 08. - 13:12
kérdés; a CIV4 is hagyományos, körökre osztott?
PS-en; Final Fantasy VII, Tekken 2, Ridge Racer Type 4, Metal Gear Solid, Mortal Kombat Trilogy
barátosné gépén; Ragdoll Masters és Scorch (de ezekkel játszunk a legtöbbet )
Posted 2006. November 08. - 13:06
nekem csak a cs:s van fenn vártam a ceasar4-et, de sz*r lett. most valami normális tycoon-t várok, mondjuk egy uj transport tycoon-t. a sid meiers railroads-ot kivégeztem amit még szerettem, és lehet visszateszem: civcity:rome és tycooncity:new yorkAmúgy mindenki csak atós gámákkal nyomul?
Posted 2006. November 08. - 12:52
Posted 2006. November 08. - 12:39