Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gamez - a játékok topikja

- - - - -

• Please log in to reply
5622 replies to this topic

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Most telepítem!:)

Végre volt egy kis normál idõm játszani: a demohoz képest sokkal jobban fut (2500+ Barton, 9800Pro, 1G), abszolút élvezhetõ. A 8G-s helyfoglalásért cserébe beszarás vizuál/audio/hangulat, meg 70 fokos proci. Oké, a párezer ember nem uniform mozgását valaminek számolni kell.
Nálam telitalálat: úgy fél óra alatt ki lehet tanulni a Rome-hoz képesti újításokat (ami nekem úgy volt jó, ahogy volt), aztán marad a jó kis csata, meg helyezkedés, hogy még jobb csata legyen. :)

Aktuális civil

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Kösz. És telepítés után gondolom ugyanoda tegyem vissza?:wtf:

elõször telepitsd fel, indits egy játékot, ment egyet: ez megcsinélja a mappát meg mindent.
aztán igen, simán felülirhatod a régi filét.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 posts

Ha jól emlékszem, a C:\Documents and Settings\userneved\My Documents\My Games\nfsmostwanted

Kösz. És telepítés után gondolom ugyanoda tegyem vissza?:wtf:
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Én most a Medieval II: Total War-t várom nagyon.

Most telepítem!:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

2 nekem kimaradt, 3 nem rossz de van pár idegesítõ verseny benne.

nem tettem fel a 3-at, mert attol feltem, akkor majd nem fog erdekelni a 2, szal igy jo. meghagyom a kronologiai sorrendet. :)

de egyelore ez is tetszik. kicsit tobb benne a fizika mint a NFS-ekben, de azert meg it is tul konnyen repkednek meg borulnak az autok mint kene.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Segitsetek!
A gépemet lassan újra szeretném telepíteni, de a Most wanted-es mentésemet nem szeretném legyalulni. Nem tudjátok, melyik könyvtárat/file-t kell elmenteni, hogy utána bemásolva az újonnan telepített játékba ugyanoda jussak vissza? Csinált már vki ilyesmit? Tapasztalatok?
Elõre is köszönöm a segítséget!

Ha jól emlékszem, a C:\Documents and Settings\userneved\My Documents\My Games\nfsmostwanted

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 posts
Segitsetek!
A gépemet lassan újra szeretném telepíteni, de a Most wanted-es mentésemet nem szeretném legyalulni. Nem tudjátok, melyik könyvtárat/file-t kell elmenteni, hogy utána bemásolva az újonnan telepített játékba ugyanoda jussak vissza? Csinált már vki ilyesmit? Tapasztalatok?
Elõre is köszönöm a segítséget!
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
2 nekem kimaradt, 3 nem rossz de van pár idegesítõ verseny benne.

FEAR Extraction Point nagyon jó, akinek tetszett az alapjáték próbálja ki ezt is ! :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
na most akkor megnezem ezeket.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

prof8

prof8

vendég

• fórumtag
  • 181 posts
Nekem is nagyon bejön, ma is nyomtam egy pályát unalmamban. A csata tényleg másabb egy kicsit, de ha megszokod, akkor jobb mint a heroes 3-ban. A heroes 4-rõl nem beszélek, mert az egy selejt. a 3 etalon, az 5 meg felújítva. Szerintem szép, bár zabálja a gépet rendesen.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nah, kinn van a medieval 2 total war.
annyira durva, hogy 70 fokra fûtötte a procimat :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nekem tetszik. De ha zavar, akkor miért nem kapcsolod ki?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
hogy birod vegignezni a masfel perces animaciot minden utesnel csataban? :wtf: szerintem Xi erosen irritativ kategoria.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nekem meg nagyon tetszik, de valahogy nem érzek rá. A végsõ gyõzelemig soha nem jutok el.:(

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Valaki próbálta már a heroes V-öt hálóban, mert nekem nem akar éppen menni, pedig letesztelném már szívesen haverom ellen. :D

en feltettem, de megorultem tole. a csatat azt valami felelmetesen elbaxtak.

RAUH-Welt
B E G R I F F

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts
Kööööööösz tényleg tök egyszerû:D
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

prof8

prof8

vendég

• fórumtag
  • 181 posts
Valaki próbálta már a heroes V-öt hálóban, mert nekem nem akar éppen menni, pedig letesztelném már szívesen haverom ellen. :D

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
volt már egyszer régen, és én fejtettem megÿ(ego :D) nagyon egyszerû mert ha a számjegyeket összeadod és kivonod a gondolt számból akkor 9 többszörösét kapod. nézd meg hogy 9 többszöröseinél ugyanazok a szimbólumok. ;)

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts

Sziasztok ismeri ezt az agymenést valaki,vagy esetleg tudja mi a sz@r a trükje.
Már meghülyölök töle:D
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

TripleB; nekem sem, ahogy a Carma 2 sem kultiválja az XP-t, de ezexerint nem írtam oda mindkettõ mögé :)
Megoldás; õsrégi laptop, W98... kirándulásokon erre szoktuk rápakolni a fotókat a memkártyáról

Õõõõ, nekem ment a Carmageddon 2 XP-n :confused:
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.