jah akkor már értem elvileg köcc azé a kódolás álmomba nem jutot volna eszembe

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
én is tudok angolul, de nem ezt kérdeztem.
RAUH-Welt
B E G R I F F
rámész a nyuszi kezére.a fekete sávban kijonnek szavak.ezek francia metro állomások.gugliba megnézed hogy egy állomás hanyas vonalon van rajta,ha többön is (a'la deáktér) akkor összeadod. kapsz egy számot és az angol abc számadik betuje...igy szépen kijon az hogy nemmondommeg mi:)
Túl nagyban gondolkozol. Szavak? Túl hosszú lenne 3 szó egymás után. Rövidebb a megoldás annál.
Semmit nem találok a felsõ fekete sávban, invertáltam a színeket (ezt tanácsolták máshol). Megvan a 3 megálló a francia a metrón, és az ott áthaladó vonalak számainak összege rendre 19, 5 24, és ez az angol ABCben az S, E, X betûk. Az eldugott képen (metro.jpg) zöld az egyik megálló, a Porte de Clignacourt, ott csak a 4es megy, így az a D betû? HELPPP!!!!
![]()
Használd ki a windows hangefelvevõ (sndrec32) összes funkcióját. A lehetõségek száma nem végtelen: gyorsítás, lassítás, elõrelejátszás, visszafele lejátszás, hangerõmódosítás. És olvasd el a Clue-t figyelmesen. De vigyázz, "arab"ul van írva.
SPOILERa szöveg elé és után SPOILER felirat, a szöveg köré pedig quote, majd color=white tag-ek
Gondoltam errebevásárlólista: színek keverése;)
én 31esnél vagyok, és nincs kedvem visszaolvasni mindent
- ha kell segítek
- de elakadtam , uh segítsetek
PTamás, melyik is az? (level 9)