Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gamez - a játékok topikja

- - - - -

• Please log in to reply
5622 replies to this topic

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Láttam volt itt szó COD-ról, CS-rõl, miegymásról...nem ET-zik valaki véletlenül rajtam kívûl? Tudjátok Wolfeinstein - Enemy Territory. Nagyon állat! Ingyenesen letölthetõ a teljes verzió (kb. 250 MB) és máig népszerûbb mint a COD, pedig már vagy 4 éves (3 éve volt az év internetes játéka...:) ). Oké, aláírom, nem a legszebb a grafikája (nem olyan mint a COD, inkább olyan mint a CS -> legalább nem kell hozzá reaktor szintû gép:afro: ), de az összetett feladatok, a kasztrendszer, a második világháborús hangulat, stb. Whooáááá...én csak ezzel játszok neten...:scared: !
Ha valaki ismeri/játsza/érdeklõdik az írjon privit...thx!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

hmhmh kipróbálom õket!!
de esköszöm nem jöttem rá...
nm is a csata a gond,hanem hogy nincs hozzá türelmem

Köszi sikerült!
Mármint nwn2...

amúgy hasonlóan vagyok én is,colin4hez nem volt türelmem mig a karbonnal meg jól elvagyok...

nwn2megint,strogholdot sikerült már szerezni?!??!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Baaah :D
Ne kerékpáros idõt mondj :P

Amúgy milyen guminyomással? :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
02:42:35 :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Öö... LiveForSpeedrõl volt már szó? :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
A szíriusz szem kettõ. Na az a jó. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nekem megvan, de idegesit

minden verseny elott van 2 practice session, plusz az idomero, 1500 parameteret lehet az autonak kulon allitani, es egy versenysorozatban legalabb 12 verseny van.

szal szimulatornak lehet jo, de en arcade-okon nevelkedtem, szal sztem tul van bonyolitva :)

de ha szeretsz pepecselni a rugokemenysegekkel, meg a sebesegvalto atteteleivel, akkor hajra. en full stock beallitasokon is alaztam a mezonyt. amig meg nem untam. nem ilyen porgos-halados mint a NFS-ek. ez a masik veglet. azokon vegigszaladsz egy delutan alatt, ezzel meg egy hetig is tolhatod, es 23%-nal fogsz jarni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
toca 3 meg van vkinek?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Mekkora meccsek voltak ma.... végig fej-fej mellett, sokszor századra azonos körök, mindenki fair, és végre én is 1.35 alá mentem, ha nem is sokkal: 1.34.96 :)
Jól elfáradtam..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Alapfokú matematika. :) A lényeg, ha jól emlékszem, hogy valami versike, miszerint az összeg 9, 3 szám van, s a harmadik 3. A másik kettõben is van valami logika, de valami szélsõséges volt a kombó, asszem 603, vagy 063, esetleg 153 vagy 513. Hajrá, ennyire emlékszem, régen volt. (még ha a 4.nek is találod ki...3 csatát csak túlélsz az õrökkel...:) )

hmhmh kipróbálom õket!!
de esköszöm nem jöttem rá...
nm is a csata a gond,hanem hogy nincs hozzá türelmem

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 posts

javitson ki valaki, ha tevedek, de a max_fps paranccsal sztem nem feljebb tornaszod, hanem limitalod az fps-edet.

:wtf: én com_maxfps-t írtam nem max_fps-t :wtf:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Alapfokú matematika. :) A lényeg, ha jól emlékszem, hogy valami versike, miszerint az összeg 9, 3 szám van, s a harmadik 3. A másik kettõben is van valami logika, de valami szélsõséges volt a kombó, asszem 603, vagy 063, esetleg 153 vagy 513. Hajrá, ennyire emlékszem, régen volt. (még ha a 4.nek is találod ki...3 csatát csak túlélsz az õrökkel...:) )
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nwn2 vel játszik valaki?
segitség kéne,mikor a collector rejtélyét vagy mit kell megoldni,eccerûen nem tudom megfejtetni a könyvben lévõ mondókát...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
javitson ki valaki, ha tevedek, de a max_fps paranccsal sztem nem feljebb tornaszod, hanem limitalod az fps-edet.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 posts
jaja az fps meg számít elég sokat, de vannak ojan játékok amin van egy felsõ határ, de azt lehet feljebb tolni a com_maxfps <szám> -el/-al (valamejik)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a hdr engem idegesit. plusz rabolja az fps-t :)

cs:s foreva :spoko:

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hát, én már mindet kipróbiztam, de a jó kis CS/CS-S vált be legjobban - a legviccesebb meccsek, a legjobb helyzetek, stb. És az a szép benne, hgy még most is szép. (az újraírt CS-S pályák full HDR-el stb...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 posts
szerintem a SOF2, CS, COD2 a legjobb 3 :D:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

'Oszt LFS má' smafu? :)

vázat vettem, nem procit/memot/ramot.. :)

így továbbra se lenne élvezet.. :-/

meg a CS-t is csak úgy mondom..
de szerintem nem mostanába fgook belevágni ilyen multis játékokba..
ersõsen rabolják a szabadidõd :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
'Oszt LFS má' smafu? :)