Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gamez - a játékok topikja

- - - - -

• Please log in to reply
5622 replies to this topic

Alex rider

Alex rider

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
jut eszembe egy kis jog.A cd másolásér 2-5 évig terjedõ szabatságvesztés jár.Namármost! Szerintetek hány olyan ember van akinek csak és kizárólag eredeti cd je van?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
mijaz a wow????:D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
kretén...

Iljics,szójjá vazze lerugom a fas*ra...

amúgy most 10napig ingyé lehet wowzni legálisan!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
azt hiszed én fizettem a wow-ért egy fillért is? :rolleyes:

Alex rider

Alex rider

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
ha valaki wowozni szeretne de nincspénze.....Akkor ne wowozon van helyette sillkroad online (ugyan olyan) INGYENES! (én nem játszok ilyesmivel)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
A kölyök nemcsak láma de olyan stílusa van hozzá hogy ha nagyobb lennék 13 kilóval komolyan elgondolkodnék azon hogy...na mind1, többet semmit nem postázok az biztos vagy IQ tesztet töltetek ki elõtte.
Azt mondja hogy 3DMark-ban annyit kap mint én, de a CS ugyanolyan mint X1600XT-vel, akármit állít át. Új XP-t tett fel, de a driverben már ellentmondásba keveredett, szerintem az alap XP driverrel használja vagy nemtom de katasztrófa a srác (mondta hogy a HL2-t mindenképpen adjam a kártyához, az mind1, hogy nem járt hozzá és eleve csak ATi-hoz járt egy idõben), fõleg a stílusa.

Ja, GTS lesz, bár gyenge hozzá mindenem de nõ tõle a pöcsöm ! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Nos kérlek alássan kizárt. :) Az X1600XT-t még egy X800GTO is lenyomja röhögve. Pölö: http://www.hwt.hu/ny...php?cikk_id=214
Láma a kölök, vagy mi van? Mi lett helyette? GTS, f*szom? :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Az létezik, hogy egy X1600XT ugyanannyi fps-t nyomjon CS:S-ban mint egy 7900GTX ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Elég konkrét? :) Senki sem kívánta módosítani a dátumot, tehát ekkor lesz.

na asszondja hogy:
A helyszín Laki Téka
Van 13 gép fut rajtuk a CS1.5 azt szevasz.
Gépet lehet hozni, van még vagy 10 hely a routeren, persze hozz kábelt hozzá.
AZ idõpont legyen Február 24(?) este 22- reggel 7-ig.
No?

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Be lehet még szálni ebbe a CS partiba? Kiváncsi vagyok mire emlékszem még. Meg sok arcot még úgysem láttam innen. Ha van már valami konkrét infó az idõpontról meg részletekrõl akkor jöhet priviben, amennyiben még van szabad hely.

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
még az elõzõ posthoz (ugye artam hogy nem csak attól olyan a wow amilyen mert jó játék):

Thief 1-2-3 pl örök kedvencem lesz/volt/mostis. 1-2ben pályák vannak, 3ban is, csak átvezetéssel. De a lényeg, hogy minden küldetés elég hosszú, így ha végeztél vele, simán ki tucc szállni, és nincs épp vágyad arra hogy eladj/öltöztess/stb. Ennek ellenére jó játék, nem szakad meg a történet.

Újabb NFSekben is amúgy ez a bibi: vége a versenynek és töltés nélkül ott vagy a "kül"világban. Irány a bolt, tuning, verseny, -> végtelenciklus.

Ez a tendencia sok játékban megfigyelhetõ. Ugyanis a játékidõt rá kell írni a dobozra. De nem mindegy hogy a játékidõt egyben vagy apránként játszod le. Ha egyben játszod le, elõbb veszel új játékot. Akár az övét, akár másét, akkor is jobban jár mint ha 2 hónapig egy játékot tolnál.

Erre a HL2 tett rá még egy lapáttal. EP, EP2, stb. Olcsók, rövidek. De az olcsósága miatt több fogy belõle. És ahogy mondják, sok kicsi sokra megy, többre mint kevés nagy. Rövid, így gyakran is (fog) fogy(ni).
Meguntam az aláírásom....

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
igen ez igy van...

most hogy felment a patch nem indul...szal megvan a pihi
mindegy ugyis ujra akrtam kezdeni az nwn2õt..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
ez nagyon igaz.

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
nem (csak) ezért köt le mert jó játék. Hanem azért mert nincs egyeteln pillanat sem amikor úgy gondolnád hogy most alkalmad van abbahagyni arra a napra. Half-Life 2 szünetmentes töltése is ilyen. Szerepjátékoknál meg a következõ folyamat meg végbe (alapjaiban, nem mindenhol így): Küldetésre való felkészülés, Küldetés. Áh még eladom a szerzett cuccokat. Áh még megveszem azt ami az új szintem szerint megvehetõ. Ó ez rövid quest, ezt még megcsinálom. Stb, stb, stb.

Hozzáteszem hogy soha nem wow-oztam. Fable TLC, Oblivion, DungeonSiege, IcewindDale, stb, ezekkel toltam (nem is keveset, volt hogy 10-12 órát egyhuazmban.)
Meguntam az aláírásom....

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
én wow-oztam de sikerült leszoknom 1 hónap napi 4 óra játék után. Ha egyszer benne vagy a sûrûjébe nehéz lesz elszakadni. Nem véletlen.. nagyon jó játék, leköt.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

wowozik valaki?
most készülök beleugrani,aztán uj nekem az egész...
ahogy elnézem semmi köze az általam ismert szerepjátékokhoz/ad&d,magus,vampire../

Én Lineage2-vel játszok, nagyon hasonló koreai fejlesztés. Nagy elõnye hogy vannak hazai legális és ingyenes szerverek hozzá(és sokkal szebb a grafika, bár ez szubjektív ugye).
Aszabályrendsze elsõre bonyolult, de könnyû megtanulni. A szerepjátékokhoz tényleg nincs sok köze(a szabályrendszernek).

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Beszippant, azt megdeglesz. :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
wowozik valaki?
most készülök beleugrani,aztán uj nekem az egész...
ahogy elnézem semmi köze az általam ismert szerepjátékokhoz/ad&d,magus,vampire../

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

AZ idõpont legyen Február 24(?) este 22- reggel 7-ig.

Adok egy százalék esélyt magamnak, hogy esetleg beugrom a notival, meg egy lankábellel. Majd idõben közelebb eldõl, hogy tényleg-e.
Posted Image

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
most erre irnek egy nagyon durvat, de salat annal jobban komalom:i_love_yo
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F