Jelentkezz be Regisztrálj
Gamez - a játékok topikja
Posted 2007. February 09. - 21:29
Posted 2007. February 09. - 21:20
Posted 2007. February 09. - 21:09
Iljics,szójjá vazze lerugom a fas*ra...
amúgy most 10napig ingyé lehet wowzni legálisan!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. February 09. - 20:53
Posted 2007. February 09. - 20:48
Posted 2007. February 09. - 20:14
Azt mondja hogy 3DMark-ban annyit kap mint én, de a CS ugyanolyan mint X1600XT-vel, akármit állít át. Új XP-t tett fel, de a driverben már ellentmondásba keveredett, szerintem az alap XP driverrel használja vagy nemtom de katasztrófa a srác (mondta hogy a HL2-t mindenképpen adjam a kártyához, az mind1, hogy nem járt hozzá és eleve csak ATi-hoz járt egy idõben), fõleg a stílusa.
Ja, GTS lesz, bár gyenge hozzá mindenem de nõ tõle a pöcsöm !
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2007. February 09. - 19:45
Láma a kölök, vagy mi van? Mi lett helyette? GTS, f*szom?
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2007. February 09. - 19:41
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2007. February 09. - 19:31
na asszondja hogy:
A helyszín Laki Téka
Van 13 gép fut rajtuk a CS1.5 azt szevasz.
Gépet lehet hozni, van még vagy 10 hely a routeren, persze hozz kábelt hozzá.
AZ idõpont legyen Február 24(?) este 22- reggel 7-ig.
No?
Posted 2007. February 09. - 19:25
Posted 2007. February 09. - 19:13
Thief 1-2-3 pl örök kedvencem lesz/volt/mostis. 1-2ben pályák vannak, 3ban is, csak átvezetéssel. De a lényeg, hogy minden küldetés elég hosszú, így ha végeztél vele, simán ki tucc szállni, és nincs épp vágyad arra hogy eladj/öltöztess/stb. Ennek ellenére jó játék, nem szakad meg a történet.
Újabb NFSekben is amúgy ez a bibi: vége a versenynek és töltés nélkül ott vagy a "kül"világban. Irány a bolt, tuning, verseny, -> végtelenciklus.
Ez a tendencia sok játékban megfigyelhetõ. Ugyanis a játékidõt rá kell írni a dobozra. De nem mindegy hogy a játékidõt egyben vagy apránként játszod le. Ha egyben játszod le, elõbb veszel új játékot. Akár az övét, akár másét, akkor is jobban jár mint ha 2 hónapig egy játékot tolnál.
Erre a HL2 tett rá még egy lapáttal. EP, EP2, stb. Olcsók, rövidek. De az olcsósága miatt több fogy belõle. És ahogy mondják, sok kicsi sokra megy, többre mint kevés nagy. Rövid, így gyakran is (fog) fogy(ni).
Posted 2007. February 09. - 18:17
most hogy felment a patch nem indul...szal megvan a pihi
mindegy ugyis ujra akrtam kezdeni az nwn2õt..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2007. February 09. - 17:10
Posted 2007. February 09. - 15:19
Hozzáteszem hogy soha nem wow-oztam. Fable TLC, Oblivion, DungeonSiege, IcewindDale, stb, ezekkel toltam (nem is keveset, volt hogy 10-12 órát egyhuazmban.)
Posted 2007. February 09. - 13:11
Posted 2007. February 09. - 11:21
Én Lineage2-vel játszok, nagyon hasonló koreai fejlesztés. Nagy elõnye hogy vannak hazai legális és ingyenes szerverek hozzá(és sokkal szebb a grafika, bár ez szubjektív ugye).wowozik valaki?
most készülök beleugrani,aztán uj nekem az egész...
ahogy elnézem semmi köze az általam ismert szerepjátékokhoz/ad&d,magus,vampire../
Aszabályrendsze elsõre bonyolult, de könnyû megtanulni. A szerepjátékokhoz tényleg nincs sok köze(a szabályrendszernek).
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2007. February 09. - 10:11
Posted 2007. February 09. - 00:38
most készülök beleugrani,aztán uj nekem az egész...
ahogy elnézem semmi köze az általam ismert szerepjátékokhoz/ad&d,magus,vampire../
vendég_Charon_*
Posted 2007. February 08. - 22:42
AZ idõpont legyen Február 24(?) este 22- reggel 7-ig.
Adok egy százalék esélyt magamnak, hogy esetleg beugrom a notival, meg egy lankábellel. Majd idõben közelebb eldõl, hogy tényleg-e.
Posted 2007. February 08. - 22:40
RAUH-Welt
B E G R I F F