Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gamez - a játékok topikja

- - - - -

• Please log in to reply
5622 replies to this topic

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
nekem valamiért iszonyat szar a grafika

ennyire: http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186318

valaki valami okosságot mondhatna

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
Én most felnézek ;)

Edit: elugrom egy kari fáért, aztán kb egy óra és jövök.

Azért látszik hogy szünet van: "szerver túlterhetl..." :)
"Minden hülyeség" by Tomidny

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
talán ma már én is beszállok lfs-ezni.....

van olyan torrenten hogy LFS s2.....ezt jó lesz?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
emberek!
este lesz lfs?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
A Pro Street-ben egy bizonyos szint után a drag mûfajban a sima gyorsulási versenyek mellé bejön egy-két wheelie...,ekkor elvileg úgymond lógatni kellene, tehát megemelni a kocsi elejét. Hogyan lehet ezt elérni az adott kocsinál (vagy én vagyok béna, vagy az rx8-as mazda nem alklamas erre) ? :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
ma valamikor lfs?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Amikor az egeret vettem, akkor en is q-pad XL -re vadasztam, de nem volt sehol. Viszont volt ExactPad, ugyhogy ez lett. Oszinten szolva nem bantam meg. A kovetkezo valszeg q-pad XL lesz vagy annak egy ujabb verzioja, de ahogy ezt elnezem, ebben az eletben mar ez nem megy tonkre :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nem a tesco-s szövetre kell ám gondolni.
ég és föld egy rendes szövet pad és a tesco-s közt a különbség.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Szovetet probaltam mar korabban ( bar nem gamer padot ), nekem annyira nem tetszett. Jobban is koszolodott mint a normal.
Az Exact pedig nem hideg, nalunk van futes ;) :D
Hangosnak sem mondanam, tobb mint egy eve megvan, amig nem mondtad, nem is gondoltam hogy hangos is lehet. Pedig raadasul a durvabbik felet hasznalom, a simabb nem jott be annyira.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az exactmat-tal az a baj, hogy hideg, és hangos.
ha kipróbálsz egy szövet padot, rájössz, hogy mi kell neked :)
tudom, mert több mint egy évig volt nekem is mx518+exactmat.
most meg két g5-ösöm van, az egyikhez egy q-pad XL a másikhoz meg egy everglide titan monstermat van. sokkal jobb :) fõleg a q-pad

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
MX 518 + ExactPad :)
Remelem ha valamelyik tonkremegy, kapok belole ujat, mert nagyon jo ez a kombo igy :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Émmég mindig az 510-est nyúzom, tök jó, csak néha kell rajta cserélni korcsolyákat. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
most jut eszembe, fel sem tettem még itt, hogy:

nem kell valakinek teljes eredeti HalfLife2 Episode1, illetve 3 napos teljes eredeti CS:Source vagy DoD:Source próbaverzió?

Ingyen.
Steam-en.

(Vettem még hóelején Valve Complete Packet, aztán EP1 volt, azt "ajizhatom")
Meguntam az aláírásom....

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

kaptam a csajomtol egy logitech G5 egeret karacsonyra :)

nekem kettõ van :D
ha hazajössz, legalább nem kell másik egeret megszoknod ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Ehh egy G5re én is beneveznék, G7 annyira nem kéne nem vagyok nagy cordless fan, persze ha valaki a két szép szememért adna egyet nem utasitanám vissza...(ez a plusz grammok bepakolása az egérbe csak marketing fogás vagy látod értelmét is? nekem picit olyan tetris feelingem lenne..)

Nekem még a Razor Copperhead teccik, nagyon eltalálták a design-t...

Ha nincs zsé amugy nekem az usp + HE kombo a legbejövös, és garantáltan lesz cash kövi körre...Az awm/awp-t nem nagyon szeretem, oda a kihivás, elég térdenlöni valakit azt csá...

nemtom mi ertelme van a sulyozasnak, szerintem eljatszogatok vele egyszer aztan ugyis ugyhagyom. ez nem olyan dolog amit ejjel-nappal valtoztatgatsz. Amugy azert lett ilyen, mert most egy Mx518 van, ami vegulis detto ugyanez kicsit regebbi technikaval. csak mar kicsit le van harcolva. szal nem kell atszokni mas formara.

regen otthon nekunk is razer volt, az is jo, de a logitechek mostmar jobban bejonnek.

usp+HE, vagy siman csak usp az alap, sk-nak hivjak, csapatutasitas :) mikor 3 vagy tobb embernek nincs penze akkor senki nem vesz semmit max par granatot aztan rush :) es kovcsi korben lehet taktikolni vagy felallva vedeni rendes fegyokkal. jajj de regen waroztam mar... lehet azota mar ki is raktak a klanombol :P
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
de áá elegem van:D inkább megyek nfsu-2õzni az nagyon megy:D

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
de csak azért, mert eloszor be kell allitanai beallitasokba a kormanyzast... :D

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
dehogyis:) nagyon is jóó:)
de ez az lfs.nem tudom irányítani a kocsit...
kicsit bonyolultabb a nfsu 2 után..

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
elavult jatek... ::):)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
nfsu2-vel nem nyomja senki neten?kipróbálnám:)