Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gamez - a játékok topikja

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5622 hozzászólás a témában

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
egyértelmû: a kilõtt bizbasznak ára van (jobb alul írja)
és amikor új sorozat indul, felszorozza az aktuális kamattal az aktuális pénzed
nem érdemes pénzre gyúrni, de vásárolni rajt után érdemes

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Tényleg, a pénzt mi alapján kapod? Ez nem egészen egyértelmû; minden hullám után?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na igen, látom Te is offenzívra vetted. Nyilván el kell adni, fõleg az elején. Nem lehet gazdasági fölénnyel nyerni, próbáltam tényleg a Hozé-féle taktikát, azaz, hogy csak a kamatra mész, csak 3-4 jól elhelyezett torony van, s halálra keresed magad - de a végén így hamarabb csúfos véget érsz, mintha ehelyett inkább izomerõre mentél volna.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
rajtottem, hogy jha pihentetitek akkor lehül a kuplung. no meg persze a gumik is :)
mekkor mar rajt elott ez a felirat : Brake in time: Cj te is :D loool.
"Minden hülyeség" by Tomidny

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Nah, 32-es pálya, screenshotom is van, a két alsó 3-as szintû zöld helyett 3 db 3-as szintû piros rakétás volt az egy mellett amit nem adtam el. Azt hittem a zöldekkel továbbjutok :) De nem...

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Charon van pár beállítani való a lapperon, majd gyere msn.

jaham, a floodolási szabályokat mérsékelhetnénk :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mi másra? De beszívom mindig a 29-es pályát, azok a rohadt begyorsulós-fajták, simán elslisszolnak. Megjegyzem, addig egy se megy át a hálón. Valószínûleg túl sûrû és intenzív a védelem - kicsit ritkítani kellene.

Azt is észrevettem, hogy az alappiros-feltuningolva az egyik legjobb védelem - 5-ös szintre húzva már nagyot üt. A fagyasztókból nekem viszont a második nem igazán mûködik.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Pontosan. Na elmentem a 29. pályáig, de ott lenyomtak a kis mocskok. A 27-es semmi, de igazán semmi a 29-eshez képest. Nálam az jött be, hogy sok kicsi minirakétát kell venni, s lehetõleg úgy, hogy a sebzésnövelõ bónuszokból kettõ is azokat tuningolja. Ez volt a második próbálkozis. Na de harmadjára bevetem a "sávalapot", ugye Kala? :D

Azaz mindkét bónuszt sebzésnövelõre költötted?
Nem látok fát a pálya mellett :D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Dante, megnyugtatlak. A 29. után jön még durvább. :) eddig 1x sikerült átjutnom, lenyomtak mint a bélyeget.

FreeRaz

FreeRaz

vendég

• fórumtag
  • 218 hozzászólás
Charon van pár beállítani való a lapperon, majd gyere msn.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Pontosan. Na elmentem a 29. pályáig, de ott lenyomtak a kis mocskok. A 27-es semmi, de igazán semmi a 29-eshez képest. Nálam az jött be, hogy sok kicsi minirakétát kell venni, s lehetõleg úgy, hogy a sebzésnövelõ bónuszokból kettõ is azokat tuningolja. Ez volt a második próbálkozis. Na de harmadjára bevetem a "sávalapot", ugye Kala? :D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Olyan "versenyt" kellene hirdetni, hogy ki tudja a legolcsóbban kihozni az elsõ 10 pályát.
Én 2 zöld, 1 piros, 1 kéknél tartok.
Most jöttem ré. hogy vásárolni csak menet közben érdemes, mert induláskor adja hozzá a kamatot.
És a kilépõ oldali lövõket vegyétek le "Weak"-re.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Nah jah, kipróbáltam, s pont 0 "életre" vittek le. Mondjuk elsõ próbálkozásom volt a játékkal, s igazából addig nincs is kihívás. Megpróbáljuk ismét. Nekem mondjuk nem világos, hogy a "narancssárgák" ellen valamilyen torony esetleg jobb-e.

Mint építész sztem igazán elvárható tõled, hogy megtervezz egy jól funkcionáló hálózatot a tornyokból...Nem is tudom, hogy nem sikerült elsõre :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Köszönet Vick-nek a hotlapper forrásáért.
Most már lehet virulni megint, megy a szerver megint.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

legdrágább kategória nem fejlesztve és középsõ sorosak level 4-re felhúzva még +25%-os bonus mellett sem elegendõek...

Nah jah, kipróbáltam, s pont 0 "életre" vittek le. Mondjuk elsõ próbálkozásom volt a játékkal, s igazából addig nincs is kihívás. Megpróbáljuk ismét. Nekem mondjuk nem világos, hogy a "narancssárgák" ellen valamilyen torony esetleg jobb-e.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
tyûûû, nagyon szépen köszi raz!!!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
vki game?!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

A 27. pályán a regenerek úgy mennek át, hogy szemmel láthatóan nem sérülnek. Ezt nevezem. Szerintem valamelyik drágább fegyver kell ellenük (max 500-ért vettem fegyvert).

legdrágább kategória nem fejlesztve és középsõ sorosak level 4-re felhúzva még +25%-os bonus mellett sem elegendõek...

FreeRaz

FreeRaz

vendég

• fórumtag
  • 218 hozzászólás
Dave, te is csikrefejeset kérsz? :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

CJ