Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Érdemes-e külföldre menni bicajért?
Indította
.viki
, 2004. november 11. 13:38
Írta 2005. március 03. - 20:29
www.paypal.com <itthon nincs ilyen.
ha poggyászként hozza, akkor szerintem nem nagyon kötnek bele. Azt mondja, hogy 20$ az értékük, és kész
ha poggyászként hozza, akkor szerintem nem nagyon kötnek bele. Azt mondja, hogy 20$ az értékük, és kész
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. március 03. - 20:23
sziasztok
valaki mondja meg mi az a PayPal vagymi....és mi kell hozzá....
ja és ha haver repcsin hoz egy vázat meg egy telót légipogyászként azért nem izélnek?
köszkke
valaki mondja meg mi az a PayPal vagymi....és mi kell hozzá....
ja és ha haver repcsin hoz egy vázat meg egy telót légipogyászként azért nem izélnek?
köszkke
69.
==================================================
Írta 2005. február 24. - 14:26
Írta 2005. február 24. - 14:23
csak mehogy lock-olja valaki az oldalt...ugyebár ez nem az apróhirdetés rovat....
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése
Írta 2005. február 22. - 23:13
nemhiszem, egyébként mennyi?
privi....
privi....
69.
Írta 2005. február 22. - 23:08
vedd meg az enyémet. én itt vagyok rám nem kell várni
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. február 22. - 22:42
Iljicsnél kicsit lassú a dolgok lefolyása. De ha van pénzed, elõbb utóbb lesz bringád.
pénz beszél
de ha adna egy ajánlatot akkor lenne pénzem.
aza lényeg hogy 2000$ ér kéne bringa:D
dh,fr,lehet használt is
ennyi.
kicsit tág fogalom de ezért kéne beszélni
69.
Írta 2005. február 22. - 22:40
Iljicsnél kicsit lassú a dolgok lefolyása. De ha van pénzed, elõbb utóbb lesz bringád.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. február 22. - 22:34
Írta 2005. február 22. - 22:34
Várj még egy kicsit:D
mert?
69.
Írta 2005. február 22. - 22:33
Írta 2005. február 22. - 22:32
Hy !
Iljics -csel szeretnék beszélni ilyen ügyben,mit tegyek?? (privire nem válaszol egy ideje)
üdv
Iljics -csel szeretnék beszélni ilyen ügyben,mit tegyek?? (privire nem válaszol egy ideje)
üdv
69.
Írta 2005. január 25. - 13:30
Türelem! Majd válaszolnak. Tapasztalatból mondom, hogy hetente kb egyszer nézik a mailboxukat. Én is e-mailben intéztem az új vázam rendelését.
Írta 2005. január 24. - 18:13
Kösz! Az x-factorban sajnos nincsen már. (korábban volt itthon forgalmazó, csak nem kellett a népnek...) A német Met oldalra meg én is eljutottam, találtam néhány bécsi boltot, akiknek a honlapján nincs info a termékeikrõl, úgyhogy elárasztottam õket e-mail-ekkel, de eddig sajna nem nagyon akarnak válaszolni... Ha esetleg van más ötlet még szóljatok légyszi! Köszi még egyszer!
(amúgy próbálkoztam a szlovákoknál is, csak ott meg sokkal drágább mint máshol)
(amúgy próbálkoztam a szlovákoknál is, csak ott meg sokkal drágább mint máshol)
Írta 2005. január 24. - 16:45
Nézz el ide:
http://www.met-helmets.de/new.php?l=de&p=haendler
Itt biztos találsz megfelelõ boltot. Nekem sikerült csak úgy találomra
http://www.met-helmets.de/new.php?l=de&p=haendler
Itt biztos találsz megfelelõ boltot. Nekem sikerült csak úgy találomra
Írta 2005. január 24. - 15:42
én az x-factorban pár hónapja láttam met bukót.
meg haver is ott vette pár éve.
sztem hívd fel õket;)
meg haver is ott vette pár éve.
sztem hívd fel õket;)
Autist Team:)
Írta 2005. január 24. - 13:45
Hello!
A segítségetekre lenne szükségem! Szeretnék venni egy Met sisakot, de ugyebár itthon nem forgalmazzák. (miért is forgalmaznák?!?) Kimennék érte Ausztriába, de sajnos eddig még nem sikerült a neten találnom egyetlen olyan bringásbolt oldalt se, ahol lenne... Szóval ha van köztetek valaki, aki esetleg tud ilyen oldalról, vagy gyakran jár ki és tud boltot mondani az szóljon légysziiiiiiii!!! Nagyon fontos lenne! Elõre is köszi!
A segítségetekre lenne szükségem! Szeretnék venni egy Met sisakot, de ugyebár itthon nem forgalmazzák. (miért is forgalmaznák?!?) Kimennék érte Ausztriába, de sajnos eddig még nem sikerült a neten találnom egyetlen olyan bringásbolt oldalt se, ahol lenne... Szóval ha van köztetek valaki, aki esetleg tud ilyen oldalról, vagy gyakran jár ki és tud boltot mondani az szóljon légysziiiiiiii!!! Nagyon fontos lenne! Elõre is köszi!
Írta 2005. január 07. - 12:44
És pl. a Big Mac Indexben Budapest elég "elõkelõ" helyet foglal el.
Aktuális civil
Írta 2005. január 07. - 12:29
A Springfield gatyak a legjobbak Rajtuk van az ar euroban. Mondjuk amin rajta van hogy Eur 35, azt itthon kiteszik 13e -ert. Es van pofajuk rajtahagyni az euros arat
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. január 07. - 12:02
Nem feltétlenül drágább a megélhetés: végülis 200 forintért 3.6 liter benzint kapsz. Télleg drága. Városon belül ingyen telefonálsz. Az is. Ruhaleárazásnál 1500 forintért veszel farmert (nem 18.000ért), és már azért a kaja se filléres cikk itthon...
Aktuális civil