Vmikor mostanában csocsó/dárc buli?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Official Bp stuffZ
Started by
Rave_Ace
, 2004. October 15. 16:09
Posted 2004. November 11. - 09:52

Posted 2004. November 08. - 23:58

Hát ez a Kék Lyuknak nevezett hely iszonyú szar. De lehet, hogy csak az volt a baj, hogy nem ittam annyit, mint Rave_Ace.
Majd legközelebb a PeCSaba bepótoljuk a 80-as évek feelingjét! ;D
Ja jó volt a vacsi és már megint van pár nick akikhez arcot is tudok kötni.
Majd legközelebb a PeCSaba bepótoljuk a 80-as évek feelingjét! ;D
Ja jó volt a vacsi és már megint van pár nick akikhez arcot is tudok kötni.
Posted 2004. November 08. - 23:01

Posted 2004. November 08. - 22:43

Posted 2004. November 08. - 19:23

Helló
Ez egy jól sikerült este lett ;D ;D 8)
Remélem a Zsombiék is hazaértek rendben. A DM klub szar volt, egyetlen egy ember élvezte az ott lévõ 20-ból: a Makker. Szem nem maradt szárazon, titok nem maradt továbbra is titok....
Örülök, hogy láthattalak titeket.
Ez egy jól sikerült este lett ;D ;D 8)
Remélem a Zsombiék is hazaértek rendben. A DM klub szar volt, egyetlen egy ember élvezte az ott lévõ 20-ból: a Makker. Szem nem maradt szárazon, titok nem maradt továbbra is titok....
Örülök, hogy láthattalak titeket.
Posted 2004. November 08. - 17:16

Nekem is lett közben jobb programom....
majd legközelebb!
Amugy tényleg jól sikerült az este
Révi nem hazuttoltad meg önmagad...Habár amikor nekiálltatok elemezni Findli peteérési folyamatát ......
;D ;D ;D ;D ;D
majd legközelebb!
Amugy tényleg jól sikerült az este

Révi nem hazuttoltad meg önmagad...Habár amikor nekiálltatok elemezni Findli peteérési folyamatát ......
;D ;D ;D ;D ;D
Posted 2004. November 08. - 13:05

Aztán bocsi Salának és Vinnienek, hogy nem mentem bringázni, de még most is fáradt vagyok (túl sok volt öreg testemnek a heti esések ??? )
Akkor én is bocsi Salának, hogy én sem mentem bringázni ;D Bár én meg neki nem is ígértem úgyhogy akkor inkább senkinek sem bocsi ;D ;D
Posted 2004. November 08. - 10:37

legközelebb el lesz vivve.
vacsi (ami aztán végülis ebéd lett) nagyon fini lett. Anyu ügyesen fõz. Ezért (is) szeretjük. :-*
vacsi (ami aztán végülis ebéd lett) nagyon fini lett. Anyu ügyesen fõz. Ezért (is) szeretjük. :-*
Posted 2004. November 07. - 20:37

A csocsózásból hamar lelépett a pörgõs fiú, kivácsi vagyok mit mûvelt a DM klubban 
Az uccsó 4-es (Vinnie!!, Melon, Palmi, én) negyed 4-kor lépett le a Forestbõl, addig nyomtuk. Én próbálkoztam, de nagyon béna vagyok csocsóban, szegény fiúkat már nem tudtam hogyan variáljam át csapatilag, hogy ne pár percig tartson a 10 golyó...
Aztán bocsi Salának és Vinnienek, hogy nem mentem bringázni, de még most is fáradt vagyok (túl sok volt öreg testemnek a heti esések ??? )
Jó sokan voltunk, lehetne sûrûbben ilyet!
Rob! A vacsi legalábbb finom volt? Ha már nem voltál? Öcsi meg inkább hozza el Katát is, de ne maradjon otthon.
Révikém drága! Jobbulást! Megint te vitted este a prímet!

Az uccsó 4-es (Vinnie!!, Melon, Palmi, én) negyed 4-kor lépett le a Forestbõl, addig nyomtuk. Én próbálkoztam, de nagyon béna vagyok csocsóban, szegény fiúkat már nem tudtam hogyan variáljam át csapatilag, hogy ne pár percig tartson a 10 golyó...
Jó sokan voltunk, lehetne sûrûbben ilyet!
Rob! A vacsi legalábbb finom volt? Ha már nem voltál? Öcsi meg inkább hozza el Katát is, de ne maradjon otthon.
Révikém drága! Jobbulást! Megint te vitted este a prímet!
Posted 2004. November 07. - 20:33

Rave, meg mindig nem tanultad meg a lenyeget... mindegy mennyit iszol, csak ne keverd ;D ;D
Posted 2004. November 07. - 20:19

Sztem olyan fél 11 körülrõl már csak nekünk vannak emlékeink:)
De azért remélem a fekvés nem Joe Black módra sikerült ;D
Üdv:thy
De azért remélem a fekvés nem Joe Black módra sikerült ;D

Üdv:thy
Posted 2004. November 07. - 18:45

Jó volt bazzz....
Sokan voltunk, valamikor elvesztettem a fonalat.... ;D
És a mai nap..... :-\ nyomor
3-ig feküdtem aludtam és hánytam felváltva.... és most se vagyok százas...
Sokan voltunk, valamikor elvesztettem a fonalat.... ;D
És a mai nap..... :-\ nyomor
3-ig feküdtem aludtam és hánytam felváltva.... és most se vagyok százas...

Posted 2004. November 07. - 15:47

Posted 2004. November 06. - 19:28

Posted 2004. November 06. - 19:15

igen, anyámék perpill táncolni vannak.....
vacsora lesz, ha nem mondtam volna, anyám úgy tûnik egész nap ezt csinálta. (nem voltam itthon)
már reggel éreztem, hogy ez nem az én napom, és még nem is kezdõdött el igazán...
öcsém katázik.
vacsora lesz, ha nem mondtam volna, anyám úgy tûnik egész nap ezt csinálta. (nem voltam itthon)
már reggel éreztem, hogy ez nem az én napom, és még nem is kezdõdött el igazán...
öcsém katázik.
Posted 2004. November 06. - 19:10

Ez azt jelenti, hogy még el se kezdõdött?? Pár perc alatt lerendeziktek? Ne maradj otthon! Öcsiddel mi van?
Posted 2004. November 06. - 18:55

imre nap volt tegnap, és apám imre.
azt hittem, tegnap lesz a "nagy családi összeröffenés" de nem.
ha hazajönnek, kezdõdik a jamboree
azt hittem, tegnap lesz a "nagy családi összeröffenés" de nem.
ha hazajönnek, kezdõdik a jamboree

Posted 2004. November 06. - 18:38

A gép elött ülve ünnepelsz? 
Gyere nyugodtan, mert Palmi is 10-ig dolgozik, utána csatlakozik csak! Szóval velünk/nálunk a helyed!

Gyere nyugodtan, mert Palmi is 10-ig dolgozik, utána csatlakozik csak! Szóval velünk/nálunk a helyed!
Posted 2004. November 06. - 18:16

rob családilag ünnepel.
nem érek fel idõben. talán megpróbálkozok a nyolcassal (10 körül van ott) majd telefonálok, hogy ott vagytok-e még, ha mégis megyek.
nem érek fel idõben. talán megpróbálkozok a nyolcassal (10 körül van ott) majd telefonálok, hogy ott vagytok-e még, ha mégis megyek.
Posted 2004. November 06. - 18:06