http://www.hasznalta...creenwidth=1152
Az Oktavia is jo.
Egy bringasnak azert mindig jol jon egy nagy auto, amibe kenyelmesen tud pakolni ha kell

nem akarok 5 évesnél idõsebb autót
semmiképp sem!!!
csuzumi is 2 misi alapár+az extrák
lesz azis 3 mire autó lesz belõle
NE ÍGY! NE ÍGY!
vagy inkább 3
:*
én nagyjából évi 50 K-t megyek.....most 6,5- et eszik benzinbõl, a következõ 4-et fog enni gázolajból...kötelezõ ua. ez 1,4 az 1,3 (jó az autó is kisebb lesz, az az egy bajom van)..akcióba meg kb egyár a benzinessel...Uj dizelt meg minek? Atlagosan 500e-rel dragabb, mint egy benzines. Ki lehet szamolni, hogy hany kilometerig fedezi az a fel misi a ket kocsi kozotti fogyasztas kulonbozetet. Ha ezer forint kulonbseg van 100 kilometerenkent (mert 3 lityoval kevesebbet fogyaszt es olcsobb a dizel uzemanyag) akkor 50e kilometer. De ehhez meg az is jon, hogy azonos teljesitmenyhez nagyobb dizel kell, tehat magasabb a kotelezo, stb. Mi a multkor kiszamoltuk, hogy egy 2.0l benzinest es egy azonos ereju dizelt nezve, hany kilometer megtetele utan lesz egal az arkulonbozet miatt. ~100e km... Es ha a szervizkoltsegeket is enzzuk, akkor ez kicsit tolodik kifele. A legtobb ember pedig - az uj autot vasarlok - 100e utan szoktak autot cserelni. Ergo, a dizel sehogysem eri meg. Kiveve ha lopott anyaggal megy es azt 150Ft-ert hozza a jozsi.
Normál használat[I] ! mellett simán kibír annyit mint egy benzines...más kérdés hogy mivel dizelhez képest jól mennek a tdi-k, hdi-k satöbbi, ezen fellelkesülve sokan széttapossák....én ha még vennék is használtat, dííelt azt csak qrva jó ismeröstõl....
de mondjuk amit Zolle írt évi 6-8 K futásteljesítményen meg nem sokat sporól fogyasztásbasn...úgyhogy esetében csak spursághoz sztem nincs értelme a dizelnek..
magamnak viszont csak azt veszek..
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakExcuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakNormál használat[I] ! mellett simán kibír annyit mint egy benzines...más kérdés hogy mivel dizelhez képest jól mennek a tdi-k, hdi-k satöbbi, ezen fellelkesülve sokan széttapossák....én ha még vennék is használtat, dííelt azt csak qrva jó ismeröstõl....PEdig de. Egyreszt kevesebbet gyartanak minden alkatreszebol, mint egy benzinesbol, igy eleve magasabb alkatreszarak vannak. A common rail-ek pedig X ido alatt elfaradnak es lehet cserelni az adagolot, stb. Persze ahogy szoknek bele a kilometerek, aranyosan farad el minden mas is es emiatt meg dragabb egy szerviz. Vagy ha bexarik a turbo, akkor meg aztan igazan zsebbe lehet nyulni.