Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
5099 replies to this topic

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
"Az a jó az elsõ hóban, hogy aki nem tud vezetni, az nem megy ki az utakra, aki meg tud, az már az árokban pihen."

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Azert en nem csak ugy mondom. Hanem veszem a faradtsagot es folmegyek kuldeni olyan helyekre, ahol nincs senki, meg nagy a ho, meg neha akar ugy is, hogy necces a szitu. Es akkor ugyebar nem lesznek olyan nagy meglepetesek, mint amikor valaki rateved egy "kevesbe" sozott reszre, ahol mar nem is megy annyira a dolog... De termeszetesen velem is megtortenhet barmi. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

Zolle, az elobb voltam font a hegyen rallyzni kicsit nyari gumival. Jo volt es csusztam sokat keresztbe. Azt hiszem tudok vezetni. :D Raadasul Zap csak keves ember mellett erzi magat biztonsagban. Mellettem pont igen. ;) Ami nagyon megtisztelo am! Szal ez is azt bizonyitja, hogy holland vagyok. LOL! :D

"Azt hiszem tudok vezetni. "......sokan gondolják így....abból szokott a baj lenni....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Zolle, az elobb voltam font a hegyen rallyzni kicsit nyari gumival. Jo volt es csusztam sokat keresztbe. Azt hiszem tudok vezetni. :D Raadasul Zap csak keves ember mellett erzi magat biztonsagban. Mellettem pont igen. ;) Ami nagyon megtisztelo am! Szal ez is azt bizonyitja, hogy holland vagyok. LOL! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
más nem :D
de amcsik sztem télleg nem nagyon, mer minek
úgy még énis vezetek ahogy õk, nehüléskedj

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bö... :D Leszarom. Akkor a hollandok tudnak. Más nem... ;)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
nemtudnak :)
magyarok se:)
a hollandok, ahol ha tél, nyár, esõhónapsütés, mindig 130al mennek, azok talán tudnak

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
És ebbõl egyenesen következik, hogy nem tudnak vezetni?! Ugyan már... ;)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
amik szted mennyire spílerek az 55mph-s autópályás sebességkorlátozással?
mondta Jé hogy senkise megy gyorsabban

egy olyan autóval ami olyan magas mint egy terepjáró, úgy billeg mint egy csónak, és 3 tonna
amcsi celica
automata váltó, dobfék, 0-60mph 13 sec
erm, itthon a suzuki megy így, vagy tán jobban is

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

sztem azér nem gyorsulgatnak mert
1. nem akarnak
2. nem tudnak vezetni

Az ilyet hagyjuk már...!

Mellesleg tényleg volt egy-két szép dög... ;)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

ohh sorry man...
visszalapoztam néztem, melyik link micsoda, és nem láttam.
zsolo-é meg "álcázott" link volt..

óóó kukoricát nekem.

Feltöltött kép
"In idem flumen bis non descendimus"

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts

Múlt héten kaptam egy meghívást egy kis találkozóra, amit minden szombaton megtartanak egy parkolóban itt Austinban (USA). Ezen a helyi muscle car és egyéb érdekes autók tulajdonosai találkoznak, nincs semmi gyorsulás, meg hõbörgés, csak ülnek, dumálnak, aztán este 9 fele mennek is haza. Kimentem hát a fényképezõmmel, és megörökítettem pár szép darabot. Annyit még szükséges hozzáfûznöm, hogy minden autó eredeti és itt fõleg a Shelby GT500-ra gondolok, aminek az ára még itt is 100.000$ felett van...
Jó nézegetést: http://public.fotki....sPeti/car_show/

ééééés itt a hemi 'cuda 71bõl:D
Feltöltött kép

sztem azér nem gyorsulgatnak mert
1. nem akarnak
2. nem tudnak vezetni

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ohh sorry man...
visszalapoztam néztem, melyik link micsoda, és nem láttam.
zsolo-é meg "álcázott" link volt..

óóó kukoricát nekem.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

http://totalcar.hu/magazin/kozelet/sclassecrash!1
neszenektek mercedes......

8 (nyolcas) hozzászólást kellett volna visszaolvasni.

"In idem flumen bis non descendimus"

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Mar volt ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
man volt

gyalog meg szerencs, hogy volt rajtad vmi
http://public.fotki....s/img_1095.html

amugy szepek a verdak.
bar nemtom hasznaljak-e minden nap oket

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
http://totalcar.hu/m.../sclassecrash!1
neszenektek mercedes......

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
Múlt héten kaptam egy meghívást egy kis találkozóra, amit minden szombaton megtartanak egy parkolóban itt Austinban (USA). Ezen a helyi muscle car és egyéb érdekes autók tulajdonosai találkoznak, nincs semmi gyorsulás, meg hõbörgés, csak ülnek, dumálnak, aztán este 9 fele mennek is haza. Kimentem hát a fényképezõmmel, és megörökítettem pár szép darabot. Annyit még szükséges hozzáfûznöm, hogy minden autó eredeti és itt fõleg a Shelby GT500-ra gondolok, aminek az ára még itt is 100.000$ felett van...
Jó nézegetést: http://public.fotki....sPeti/car_show/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
no.
csináltunk kis autószervízt a szt imre téren.. aksit elvittük feltölteni mind vízzel mind árammal, karbi kicsit kitakarít, aksi visszarak, motor bepöccint, és VOILÁ.
megy a tragacs.
sõt már alapjáratot is tudok állítani. nagyon zsír.

majd ha hazamentem jön a karbi leszedés, szétszedés, kimosás stb.
meg reggel olajcsere.

cseke rulz.
:*

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

De az az egy feler az osszes Bentley -vel ;) :)

A Bentley-k nagyon impozánsak, de nekem annyira nem jönnek be. Szerintem van náluk sokkal szebb autó is, jópár.