Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
5099 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ezaz.. 20 lityó sok? egy rendes sportautó eszik ennyit, aminek nyomják.. az én golfom sztem a 10-11 lityó körl jár. pedig egy 1.5ös benyás.
tehát fogyasztás nem katasztrófálisan sok. baleset utasként? esélytelen ebben megsérülni.
amerikai statisztika nem érdekel, mert azok az emberek semmiben sem mérvadóak.
európait tessék.
asszem ennyi.

és ha érzelmi alapon akarjunk nyugodtan szted, akkor miért akadsz ki ennyire(szintén érzelmi alapon)?
jóaz:)
kicsit pazarlás, de jó.
aki megteheti, tegye!

igazából az a fura h közülünk senkit sem fenyeget hogy ilyet vegyen. akár más autót ennyiért. najó, Dig-et leszámítva.
tehát senkit se fenyeget a probléma, és mégis ennyire nekiugranak az embernek hogy ne tegye, baromság etc?
:P

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts

Hol a gond? Sehol.

A dobozos trailerrel való rohangászás milyen használat ha nem civil?
Amúgy meg mindkét idevonatkozó postomban kiemeltem, hogy az érzelmi alapon való döntéssel semmi gond, ha valakinek H kell, vegyen azt. Én a mellette felsorakoztatott észérveket tartom baromságnak.

-fogyasztás: de, katasztrófálisan sokat fogyaszt.
-biztonság: utasként, és elütött gyalogosként is szar. Vajon miért nõ évrõl évre a terepjárókban és pickupokban elszenvedett halálos balesetek száma? A személyautókban meg csökken, pedig nagyságrenddel jobban nõ a számuk.
-terepezõ képesség, stb. bele se kezdjünk, mert a tisztelt "levezettem már 20000 off-road kilométert" értsd "ültem a szalonban egy terepjáróban" kollégák úgyis leoltanak.

Uff

no akkor...
1. 20 liter sok? attól függ... egy rendes autó (2,5L felett) simán megeszik 10-15 littyót, ha néha nyomják neki, nem kell nagyon, elég autópályán 160 fölött...
meg mondj egy olyan teherautót, ami ilyen keveset eszik :P
2. mutatnál egy statisztikát (NEM tesztet, meg hasoló európai f*szságokat) amiben a hummer gyengébben szerepel, mint a személyautók többsége?
3. terepen sem olyan rossz a hummer, csak közel sem a legjobb terepjáró, ennyi.. terepjáró az merci g(?), lada niva, defender, meg van egy két suzuki is...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
chopper az nem motor:D
motor az a ninja meg a hayabusa

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Balassagyarmaton van egy H2,elkérték a srác jogsiját a szervek és :chin: hogy mi lehet ez :D végülis elismerték h B vel vezetheti a tag :-)

nekem is jó lenne egy "lassú jármû" ,motorban is pl a choppert szeretem,abból is ami verzákat O.C.C. :krol:

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

HLev

HLev

vendég

• fórumtag
  • 123 posts

akkor? nemértem.
senki se magyarázta hogy civil hsaználatra kell egy ilyen. Vole elmondta vagyis idézett a tesztbõl.
és szeretne egy ilyet mert tetszik neki.
hol a gond?

jól néz ki, nagy, nem fogyaszt katasztrófálisan sokat, de aki megveheti az úgyis tudja az egész istállót etetni, és nem környezetszennyezõbb mint egy 600ccm-es trabant v egy varnyú, amit csak nem képesek betiltani...:P

Hol a gond? Sehol.

A dobozos trailerrel való rohangászás milyen használat ha nem civil?
Amúgy meg mindkét idevonatkozó postomban kiemeltem, hogy az érzelmi alapon való döntéssel semmi gond, ha valakinek H kell, vegyen azt. Én a mellette felsorakoztatott észérveket tartom baromságnak.

-fogyasztás: de, katasztrófálisan sokat fogyaszt.
-biztonság: utasként, és elütött gyalogosként is szar. Vajon miért nõ évrõl évre a terepjárókban és pickupokban elszenvedett halálos balesetek száma? A személyautókban meg csökken, pedig nagyságrenddel jobban nõ a számuk.
-terepezõ képesség, stb. bele se kezdjünk, mert a tisztelt "levezettem már 20000 off-road kilométert" értsd "ültem a szalonban egy terepjáróban" kollégák úgyis leoltanak.

Uff

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
nem újt, még a régit csak arró nem találtam képet
de egyforma ez mind mint a nyúlszar
még a szinükis
ezüst-méregzöld

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

ugye már megin az irigység:)

húú vezettél új navarát?:D:D

no mék hóba csapatni.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
ugye már megin az irigység:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Ezt a sok f*szságot. Nehogymár megmagyarázza vki., hogy a Hummer racionalista döntés civil használatra, Mo.-on, vagy a világ országainak 99%-ában. Az emelkedõn visszaguruláshoz meg nem kell nyomatékváltó, a Subarukban pl. már vagy huszonegynéhány éves fícsör, úgy hívják, hogy hill-holder.

Azzal, hogy kinek mi tetszik, semmi baj, de könyörgöm!!!

akkor? nemértem.
senki se magyarázta hogy civil hsaználatra kell egy ilyen. Vole elmondta vagyis idézett a tesztbõl.
és szeretne egy ilyet mert tetszik neki.
hol a gond?

jól néz ki, nagy, nem fogyaszt katasztrófálisan sokat, de aki megveheti az úgyis tudja az egész istállót etetni, és nem környezetszennyezõbb mint egy 600ccm-es trabant v egy varnyú, amit csak nem képesek betiltani...:P

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Ilyenben ültem muhahaha
http://www.carhouse....ser_design2.jpg
ilyet vezettem: de ez szar
http://carpictures.d...988-1993)/1.jpg
ilyetis, ezis szar:D
http://www.rp-online...ssan_navara.jpg

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
"követed a mestert (dakhhmnikát).
kinõttél a bringázásból, az dedósoknak való, most jön a himmi hummi.."

Kerlek idezd azt a hozzaszolasomat amiben azt mondtam ,hogy nem fogok bringazni. Kivancsi lennek ra.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

HLev

HLev

vendég

• fórumtag
  • 123 posts

Konyorogj, felolem le is terdelhetsz ;)

Ugyis veszek egyet ha megtehetem. Lehet hogy par evvel kesobb eladom mert megunom vagy barmi, de a lenyeg hogy szeretnek egyet. Semmivel sem nagyobb marhasag, mint egy masfel millas dh vagy cc bringa.

Térdeljen elõtted a csajod.

Vegyél is egyet, és használd egészséggel, csak ne próbáld már bizonygatni, hogy miért jobb a H, mint egy landcruiser, vagy hasonló más amit még közúton is lehet értelmesen használni, és terepezõ képességei is megfelelnek itthon és a környezõ országok bármelyikében. A hummerrel max különc leszel, de okos nem.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
danikának apuci stiloját kell tunyázni :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

de a lenyeg hogy szeretnek egyet. Semmivel sem nagyobb marhasag, mint egy masfel millas dh vagy cc bringa.

lebuktál vazzeeeeee
követed a mestert (dakhhmnikát).
kinõttél a bringázásból, az dedósoknak való, most jön a himmi hummi..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

"személyszerint hummer és társai lol terepjáró. városba............"

Ki mondta hogy oda kell kizarolag?
WRX nem LOL varosba?

Van itt ujpesten egy pocs, aki azt elvezi, hogy az STI -vel szaguldozik a kisutcakban. Persze szeret ejjel is maszkalni. Olyan buzi hangos, hogy felebredtem mikor elment a haz elott.
Nekem meg az a LOL ;)

Tök pártatlanul - engem hidegen hagynak az autók és sztem mind a kékvillám,mind a Hummer LOL városba mert ellentmond az ésszerûségnek (lásd outival vagy DH géppel trekkingelés,nem tudom,ki írta)
Van tõlünk 4 utcányira 1 Hummer ami körbemegy a hegyen naponta 2x és a fõúton nem fér L 1szerre a busz meg ez a valami.
Nyáron,ha le van húzva a sötétített ablak,yó nézni a csóka artzát, ugyanazzal a bamba vigyorral bámul kifelé,mint ami a különféle neves alkalmak után a bérelt limuzin tetõablakán egyszerre kiálló bepiált leányzók pofikáján mefigyelhetõ.
Az ilyen éjjeli-városi dongók meg bekaphassák a bránert.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Konyorogj, felolem le is terdelhetsz ;)

Ugyis veszek egyet ha megtehetem. Lehet hogy par evvel kesobb eladom mert megunom vagy barmi, de a lenyeg hogy szeretnek egyet. Semmivel sem nagyobb marhasag, mint egy masfel millas dh vagy cc bringa.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

HLev

HLev

vendég

• fórumtag
  • 123 posts
Ezt a sok f*szságot. Nehogymár megmagyarázza vki., hogy a Hummer racionalista döntés civil használatra, Mo.-on, vagy a világ országainak 99%-ában. Az emelkedõn visszaguruláshoz meg nem kell nyomatékváltó, a Subarukban pl. már vagy huszonegynéhány éves fícsör, úgy hívják, hogy hill-holder.

Azzal, hogy kinek mi tetszik, semmi baj, de könyörgöm!!!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Imádom a Baja 1000 pick up-okat!!!!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
A Hummer kepessegeirol csak annyit, hogy 2002-ben ha jol emlekszem Hummerrel nyertek a Baja 1000 -et ;)

Baja 1000 video:
http://video.off-roa...ideos/back1.mov

Tovabbi videok:
http://www.off-road.com/race/video/
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Hát apa a sok pacit nagy nyomatékkal étetni is köll ha teljesítményt is akarsz!! A hét liter után az asszony mosott fel mert behugyoztam úgy röhögtem!