Hol a gond? Sehol.
A dobozos trailerrel való rohangászás milyen használat ha nem civil?
Amúgy meg mindkét idevonatkozó postomban kiemeltem, hogy az érzelmi alapon való döntéssel semmi gond, ha valakinek H kell, vegyen azt. Én a mellette felsorakoztatott észérveket tartom baromságnak.
-fogyasztás: de, katasztrófálisan sokat fogyaszt.
-biztonság: utasként, és elütött gyalogosként is szar. Vajon miért nõ évrõl évre a terepjárókban és pickupokban elszenvedett halálos balesetek száma? A személyautókban meg csökken, pedig nagyságrenddel jobban nõ a számuk.
-terepezõ képesség, stb. bele se kezdjünk, mert a tisztelt "levezettem már 20000 off-road kilométert" értsd "ültem a szalonban egy terepjáróban" kollégák úgyis leoltanak.
Uff
no akkor...
1. 20 liter sok? attól függ... egy rendes autó (2,5L felett) simán megeszik 10-15 littyót, ha néha nyomják neki, nem kell nagyon, elég autópályán 160 fölött...
meg mondj egy olyan teherautót, ami ilyen keveset eszik

2. mutatnál egy statisztikát (NEM tesztet, meg hasoló európai f*szságokat) amiben a hummer gyengébben szerepel, mint a személyautók többsége?
3. terepen sem olyan rossz a hummer, csak közel sem a legjobb terepjáró, ennyi.. terepjáró az merci g(?), lada niva, defender, meg van egy két suzuki is...