Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi
Started by
Lord_Leslie
, 2004. October 01. 18:49
Posted 2005. March 05. - 22:09

400Nm... hát ez kész. és le van fojtva. és csak 10lityik eszik. és csak 5milla.
meg akarok halni.
meg akarok halni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. March 05. - 10:21

Posted 2005. March 04. - 20:38

kezdem unni ezt a Dacia képet..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. March 01. - 20:16

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2005. March 01. - 12:46

hmm, aztán kamionnal arrajárva CSAAAPPPPP

Posted 2005. March 01. - 10:23

LOL
bár lehet, hogy elsõre én is besz*pnám.
bár lehet, hogy elsõre én is besz*pnám.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. March 01. - 09:35

Posted 2005. March 01. - 07:23

mert beírják a CAD programba, hogy 4 méter hosszú, 0,26-os légellenállás és érdekes módon mind ugyanazt a formát dobja ki.

Posted 2005. March 01. - 05:44

ez a tendencia.
beraksz 10db 20 éves autót egymás mellé, egyértelmü melyik melyik márka, semmi hasonlóság:-)
mostani autókkal ezt nem lenne érdemes bepróbálni (példának okáért: 1es BMW, astra) és mehet a sor tovább... semmi jellemzõ nincs már bennük.
beraksz 10db 20 éves autót egymás mellé, egyértelmü melyik melyik márka, semmi hasonlóság:-)
mostani autókkal ezt nem lenne érdemes bepróbálni (példának okáért: 1es BMW, astra) és mehet a sor tovább... semmi jellemzõ nincs már bennük.
Posted 2005. March 01. - 00:55

a suzuki nem hazudtolta meg magát a swiftel, csak naná hogy jól néz ki egy 12 éves elõd után...
amugy szvsz a modern formának köze nincs a fiathoz, a menõ most a szögletes lesz újra, ez meg egy nagy golyó.
az opelen csak röhögök. szép autó, régóta kb az egyetlen európai autó, ami nekem tecc., de könyörgöm, egy corolla/civic már 3 éve így néz ki. ha már új modell, szvsz legyen csak modern és ne a mások által kijárt ösvényt kövesse. vagy fejlessze tovább érdemben.
amugy szvsz a modern formának köze nincs a fiathoz, a menõ most a szögletes lesz újra, ez meg egy nagy golyó.
az opelen csak röhögök. szép autó, régóta kb az egyetlen európai autó, ami nekem tecc., de könyörgöm, egy corolla/civic már 3 éve így néz ki. ha már új modell, szvsz legyen csak modern és ne a mások által kijárt ösvényt kövesse. vagy fejlessze tovább érdemben.
Posted 2005. February 28. - 23:10

az opelben semmi "futurisztikus" nincs. szép is, bár egy bertone cuope nemkicsit szebb nála:-)
a futurisztikus vonások pedig minden csak nem szép. lsd fiat.... ebben nincs ami megfogja az embert, szerintem. otromba orr, droid kasztni...
megnéztem élöben a swiftet. istenem, OLYAN DROID azis hogy az nemigaz:-D
persze méretre nem lett nagyobb, csak ksiebb, rondább, meg mégjobban koporsó filingje van.... de lehet valaki erre bukik.
a futurisztikus vonások pedig minden csak nem szép. lsd fiat.... ebben nincs ami megfogja az embert, szerintem. otromba orr, droid kasztni...
megnéztem élöben a swiftet. istenem, OLYAN DROID azis hogy az nemigaz:-D
persze méretre nem lett nagyobb, csak ksiebb, rondább, meg mégjobban koporsó filingje van.... de lehet valaki erre bukik.
Posted 2005. February 28. - 23:06

a fiatra gondolsz?
szerintem is randa.
de az opel így oldalról tetszik....
szerintem is randa.
de az opel így oldalról tetszik....
Autist Team:)
Posted 2005. February 28. - 23:05

tényleg igény van ilyen enyhén részeg autódesignerek munkájára? nem hiszem hogy ilyen irányba kéne "fejlödnie" az autóiparnak, nem hiszem hogy ilyen ocsmányságokra igény van. (nem az audi)
fura.
bár ez sok volt így egyszerre. de kezdek megijedni, mikor egyre ujabb termékeit látom egy egy gyárnak....
fura.
bár ez sok volt így egyszerre. de kezdek megijedni, mikor egyre ujabb termékeit látom egy egy gyárnak....
Posted 2005. February 28. - 20:58

és így egy fokkal türhetõbb, de akkorse jön be

Posted 2005. February 28. - 20:25

De az énarobotban is csak audik voltak, biztos, hogy a jövõben már csak az a cég lesz, úgyhogy ...
az meg hogy milyen alvázon van nem igazán befolyásolja a belsõ méretket.

az meg hogy milyen alvázon van nem igazán befolyásolja a belsõ méretket.
Posted 2005. February 28. - 20:16

és tegyük hozzá, hogy az Audikos se szép ez a böszme nagy hütõrács.
nekem a stilo se tecc, szebb a mostani.
3ajtó megán Boááá
nekem a stilo se tecc, szebb a mostani.
3ajtó megán Boááá