Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
5099 replies to this topic

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Hát ja a 6os kicsit nagyobb :)
Vole neked akkor ez kell: http://www.totalcar....05.02.24
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
és ehhez kell neked 420 lóerõ? ... mind1, én inkább vennék egy s2000et meg mellé egy fr-v t mondjuk. az utóbbiba a beépíthetõ bringatartón vinnék 3 bicajt, háccsó ülésen csomagok elöl 3 ember és jó. 200al az is megy. vagy egy kisbuszt és haverokkal lemenni, nem mész, csak 130al, de jól szórakozol.

ha ennyi pénzem van, minek vbegyek egy ilyen "all-in" csodát, amikor lehet 2 másik?

tök más nézõpont persze, egy nagy autó legyen erõs, naná, mert azt mozgatni kell (ilyenkor röhögök az 1.4es octaviákon... ha-ha) de SZÁMOMRA 420 le egy ilyen autóba értelmetlen. valakiknek nem, õk vegyék azt én meg vennék az 1 árából 2 nekem jobban tetszõ autót. egy db bringa még az s2000esbe is belefér .. darabokban :D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ennel mar csak egy jobb van, az RS6 ;) :D
Persze nekem tovabbra is terepjaro :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Pont ezaz, ha kell mehetsz nagybevásárolni, belefér a fél tecsó (kombiba), ha kell mehetsz bicózni akár 2 géppel is és ha úgy tartja kedved levillogtathatod a legtutibb kocsikat is német sztrádán...
Nem hiszem, hogy bárkinek is kéne ennél jobb verda. Legalábbis nekem nem :)

Egy hibája van, mégpedig az, hogy a Szentendrein nem nagyon akarnak majd versenyezni veled... :D

bptitans.hu

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

amugy tényleg impresszív. de szvsz ha ennyi lóerõ, akkor már sportos kinézet, két ajtó két ülés, kis tömeg, rövid(ebb) tengelytáv, stb. nem CSALÁDi autó

Ezzel tokeletesen egyetertenek, hanem epp az ellenkezojet gondolnam :D :D

Miert ne lehetne egy eros es gyors auto nagy is? Bedobsz hatra ket bringat meg a csomagokat es kihuzol ausztriaba bringazni ket hetre. Kuldod a sztradan mint a meszes, nyomod a szerpnetinen, utana meg kiszallsz, kiszeded a bringakat es irany a palya. Egy WRX -be max. beferne a ket kerek. Szvsz az RS4 -nek tobb ertelmet latom mint egy WRX -nek. Persze csak ha nem vagy autoversenyzo, de melyikotok az?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
Nem is olyan rég mentem hazafelé és egyszercsak mi gurul gyökkettõvel felfele a Chausse
de Waterloo-n???
Egy fekete elmondhatatlanul szép Ferrari Enzo................
Még a Porche-jüket mosó öregpapik is megfordultak. Sõt amikor végignéztem az utcán mindenki alatt ott volt a nyáltócsa. Ez pedig meglepõ egy olyan városban ahol egymást érik a maseratik meg az Aston Martinek......
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
aranyláncot is adnak hozzá ? :)
amugy tényleg impresszív. de szvsz ha ennyi lóerõ, akkor már sportos kinézet, két ajtó két ülés, kis tömeg, rövid(ebb) tengelytáv, stb. nem CSALÁDi autó

endroo: ha van szép stilod, nem felejtsd el belinkelni. azért van itt annyi impreza meg evo mert szép -azok szerint akik linkelik, meg szertem is-

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
fogadni mertem volna, hogyha Palmi, akkor audi :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
na akkor itt az én új favoritom, http://www.totalcar....5.02.23.
Nem japó, nem digó, olyan mint a német foci, semmi extra, de ha kell mindenkit odaver...
A kombi változat is jön nemsokára (szerencsére)

bptitans.hu

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
igaza van lor-nak
Most egy swiftõl dobjak hátast vagy mi???
Lehet szép egy egyterû is meg sok autóban meglhet találni a szépet de hamár a vágyak szerepelnek a topic címében akkor ...
szóval nem egy focus kombira fogok vágyakozni hanem ehy M6-osra
pedig az egyik legjobb családiautó és elérhetõ is
mármint a focus:)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

ki akar meggyõzni? ti írjátok le állandóan hogy így szar, úgy szar és jöttök a 15 millás wrc-kel. akkor valszeg csak az az autó ami 300 felett is gyorsul még, a pótkerék is meg van hajtva, minimum 400 lóerõs és nagyobb nyomatéka van mint egy tartályhajónak. :D
Ha etiópiában élnék nem is tudnám hogy van autó. Japánban nem nagy szám a subaru meg az evo sem, ahogy ámerikában a corvett vagy a viper sem. :chin:
Most õszintén ez szép?
http://www.mitsubish...on/lancer_s.JPG

szep

es mivel ferfinak szulettem ezert azok azok az autok tetszenek amik ferfiasak.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
a lancer régen volt szép most elég gáz sokkal szimpatikusabb az impeza

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
A Lancer akkoris szép. Ez az új nem, mert elb.szták ezt a faceliftelést, de az elõzõ akkoris dögös volt.

Szanaszét optikázva :: és anélkül is
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
De én nem is linkelek be 2 postonként egy másik színû stilot, stilot nõvel, stilot pálmafa alatt, stilot stiloval. ;)
Persze hogy nincs értelme, de egyébként mirõl szólna ez a topic? Hívjuk vissza Vdanit? Õ be tud linkelni minden nap két képet a 147/stilo/smart kombóról + van hozzá rengeteg érdekfeszítõ története. Tudom mert most az indexes fórumot boldogítja. :bananadan

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
mindenki leírja, hogy a szépség szubjektív, aztán fikáz valamit, hogy az mér lenne szép és mutat egyet ami szerinte szép. ennek semmi értelme.

az evo meg annyira nagy szám japánban mint az általad belinkelt új csoda stilo.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
ki akar meggyõzni? ti írjátok le állandóan hogy így szar, úgy szar és jöttök a 15 millás wrc-kel. akkor valszeg csak az az autó ami 300 felett is gyorsul még, a pótkerék is meg van hajtva, minimum 400 lóerõs és nagyobb nyomatéka van mint egy tartályhajónak. :D
Ha etiópiában élnék nem is tudnám hogy van autó. Japánban nem nagy szám a subaru meg az evo sem, ahogy ámerikában a corvett vagy a viper sem. :chin:
Most õszintén ez szép?
Feltöltött kép

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
igy van a v6 clio egy nagyon jo palya auto!

a felsorolt tipusok igen szepek!

ha nem itt elnel nem is tudnal a fiatrol

ha szepseg szubjektiv akkor miert akarsz megygozni, hogy azok a fiatok szepek?
meg, hoyg nincs szeperzekem...

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Most õszintén, a subaru, a skyline, a lancer szép? Ha nem lennének 2000 lóerõsek, nem is tudnád, hogy léteznek. Ennyi erõvel a V6-os clio is jó autó?
De nem hiszem hogy ezen vitatkozni kéne mert a szépség a legszubjektívabb dolog a világon.
A fiat meg azért tûnik japánosnak mert a japánokat is olaszok tervezik. :P

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

a Nagymell-el rendelkezõ szépet, vagy a kismell-el rendelkezõ szépet?

hülye vagy? partiba vágnám Õket :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
jujjjjjj rózászín imprezát akarok jujjjj :D
de a 2-es kép visz mindent.. szép az autó fényezése Feltöltött kép
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda