Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi
Started by
Lord_Leslie
, 2004. October 01. 18:49
Posted 2005. March 10. - 01:39

szerintem egy nulla bõven lemaradt.
és vicc
és vicc
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. March 10. - 01:37

http://www.hasznalta...screenwidth=800
aszttakurva...ha ez igaz?! mármint az ár..
Az, hogy hol árulják, meg mi a kiemelt szöveg, mindent elárul...
aszttakurva...ha ez igaz?! mármint az ár..
Az, hogy hol árulják, meg mi a kiemelt szöveg, mindent elárul...
Posted 2005. March 10. - 01:09

Szivar? Annak asszem 80 littyos a tankja, es biztos van elado ami at van alakitva gazosra. Nem egy draga darab, de jol birja. Az ajto pl. alu, ezert tuti hogy nem rohad szet.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. March 10. - 01:04

no épp ezé. ami fel birt izgatni, az a tróger w123 volt, de megette rozsda Úr. hüpp.Szerintem a mai autógyártás semmi különösebb ujat nem hordoz magában, kb. 100 éve ugyanaz az elv, a többi csak a cicakaka visszalapátolása a tehénbe.
jut eszembe: vevõk lennénk kizárólag nagy tankkal rendelkezõ 70<, benzin/gáz üzemû hajóra, 0-hoz esõ legközelebbi árral. Teljesen mindegy, hogy néz ki, rohad-e vagy fossá van ülve a sámli benne, csak legyen rajta legalább fél év mûszaki. De legfontosabb a vegyes üzem.
legutóbbi hirek alapján megint nekünk dolgozik a "szervezet" 5, ill. 6 pézzel megy feljebb az üzemanyag ára...nekem meg le van járva kibaszott útlevelem.
jut eszembe: vevõk lennénk kizárólag nagy tankkal rendelkezõ 70<, benzin/gáz üzemû hajóra, 0-hoz esõ legközelebbi árral. Teljesen mindegy, hogy néz ki, rohad-e vagy fossá van ülve a sámli benne, csak legyen rajta legalább fél év mûszaki. De legfontosabb a vegyes üzem.
legutóbbi hirek alapján megint nekünk dolgozik a "szervezet" 5, ill. 6 pézzel megy feljebb az üzemanyag ára...nekem meg le van járva kibaszott útlevelem.
Posted 2005. March 10. - 00:42

Posted 2005. March 10. - 00:29

[/font]
Hááát, attól, hogy teleb@sszák a hajót dvd, cd, mkvd, nsdap, mkp dógokkal, elektronikai játékkal, meg hangládával, egyre inkább kezdek tovább kapcsolni a privátra, pedig ott is elég bevált koreográfia zajlik...
Posted 2005. March 09. - 22:20

1. a hummer nem terepjáró
2. arra meg hogy WRX be csak két kerék fér be...
lor-ék subival jöttek ugyebár sikondára két bringával.
3. (és szebb subival mint ezek a rondább lámpások
1. jeee rispect
2. ... (lenyomtunk egy nagy boszme odit visszafele ;-) )
3. jah kerem gc8
amugy nem tecc a bug eye peldany wrc lampaja (spot lampas 2001)
de amit nemreg beraktam 2004-es spot lampakkal az mutatos.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
vendég_fac€_*
Posted 2005. March 09. - 22:01

Posted 2005. March 09. - 22:01

persze, hátsó ülés lehajtva... 2 személyes kupé + 2 bicó ideális benzintemetõ:-D
nekem szerencsére nem nagyon kemény a futómû, cserébe gyors kanyarokban már eléggé puha... sávváltásoknál rendesen be tud lengeni a kocsi hirtelen mozdulatokra... mondjuk nem zavaró, mert az úttartás kitünõ....
Palmi: az a csajka!
nekem szerencsére nem nagyon kemény a futómû, cserébe gyors kanyarokban már eléggé puha... sávváltásoknál rendesen be tud lengeni a kocsi hirtelen mozdulatokra... mondjuk nem zavaró, mert az úttartás kitünõ....
Palmi: az a csajka!
Posted 2005. March 09. - 21:59

Amíg nem módosította Endroo a hozzászólása végét addig valamiért egy jobbfajta Volgára gondoltam, amivel bevitték az embereket az Andrási 32-be, de mán rágyüttem, hogy halottaskocsi...
Posted 2005. March 09. - 21:58

Persze nekem tovabbra is terepjaro
a hummer nem terepjáró

arra meg hogy WRX be csak két kerék fér be...
lor-ék subival jöttek ugyebár sikondára két bringával. (és szebb subival mint ezek a rondább lámpások

Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
vendég_fac€_*
Posted 2005. March 09. - 21:54

Posted 2005. March 09. - 21:51

...fekete kombi lefüggönyözött ablakokkal és tök lassan megy
http://members.chell.../auto/Gaz13.jpg
http://russiancarand...s/GAZ13AMB1.jpg
Posted 2005. March 09. - 21:51

na ezaz. Ha megveszed a RS6-ot, az szép, de az csak formára kombi, pesten mire elmész a tesco-ig, kirázza a kölköt a futómû a gyerekülésbõl. Szóval az egy álcázott porsche, és sajna elég hamar lebukik 
Tényleg nem jó ez a "mindenre jó" autó. Bringából még csak-csak elmegy, de autóból nem kellene olyan, mi mindent visz. Kell vagy 8, és melyik nap milyen kedved van, abba ülsz bele
[igen, sokat nézek cribs-et az MTV-n
]

Tényleg nem jó ez a "mindenre jó" autó. Bringából még csak-csak elmegy, de autóból nem kellene olyan, mi mindent visz. Kell vagy 8, és melyik nap milyen kedved van, abba ülsz bele

[igen, sokat nézek cribs-et az MTV-n

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. March 09. - 21:47

az a gond, hogy egy rs4-be sem fer be ket bringa (kiv ha kombi)
vagy csak ugy mint a imp gt-be.
+ ha 200-al akarsz mindenkit levillogni akkor ahhoz nem csak motor kell
hanem futomu is,
ami viszont a varosban nem a legtutterebb.
vagy csak ugy mint a imp gt-be.
+ ha 200-al akarsz mindenkit levillogni akkor ahhoz nem csak motor kell
hanem futomu is,
ami viszont a varosban nem a legtutterebb.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. March 09. - 21:33

Posted 2005. March 09. - 21:31

és a végén már ráncos öregember leszel és még mindíg azon rágódsz hogy az új kocsik közül melyiket vedd meg 3 évesenJaja, a Q7 tetszik, csak uj autot elvbol nem veszek, mire a Q7 -bol lesz hasznalt, addigra meg mar boven egy Infiniti -t szeretnek nyuzni
FX 45 rulez

Posted 2005. March 09. - 21:29

Haver ugyan meg fiatal, de pont most vadaszik egy szep 600 -as SEC Mercire. Nincs is szebb a regi nagy balnaknal

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. March 09. - 21:24

Jól van na most már rájöttem, hogy mi a baj. Ti még ott tartotok, hogy melyik kocsi visz mindent az autóskártyában.
Én meg igyekszem reálisan gondolkodni és az tetszik amit lehet hogy meg is tudok venni. Majd ha ti is megöregedtek rájöttök, hogy miért jobb egy S4-es kombi audi mint egy TT. Aztán amikor még jobban megöregedtek, rájöttök hogy miért jobb egy kétüléses kabrió és végül eljuttok oda hogy miért jobb egy bálna merci (majd eljön az idõ amikor már csak a kocsi hosszával lehet imponálni
).
Málna: én is azt linkelem be ami szerintem szép ... egyszer.
De ráugorhatok a carstyling.hu-ra és elkezdhetek onnan képeket keresni, hátha lesz egy olasz autó ami tetszik a nagyérdemûnek.
Tetszik a subaru is de nem mondom hogy überállesz, mert anál is van jobb.

Málna: én is azt linkelem be ami szerintem szép ... egyszer.

Tetszik a subaru is de nem mondom hogy überállesz, mert anál is van jobb.
Posted 2005. March 09. - 21:24

Jaja, a Q7 tetszik, csak uj autot elvbol nem veszek, mire a Q7 -bol lesz hasznalt, addigra meg mar boven egy Infiniti -t szeretnek nyuzni
FX 45 rulez

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!