Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
5099 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
:D
a hasonlat odabasz :D
amúgy én télen a boltunknál leszoktam sózni a lépcsõt... nemkéne?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ez kicsit olyan: mindenki buzi csak a mi szerelmunk tiszta. dolog
mindenki mas csak en nem!

viszont addig se sarkalnam a cegeket arra, hoyg ilyen rozsdabogjákat gyartsanak.

ennyi leptem suli

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

nem csak a fustrol van szo
a kornyezet ovasahoz azis hozzatartozik, hoyg
ne olyan autoval jarj a boltba amivel egy hadsereget lehetne szalitani!
mert ami benzinbol te elmesz a boltba meg haverhoz abbol mas megjarja a balcsit.

Nah ez megint az elhanyagolhato kategoria.
Majd ha az osszes varosi busz helyett troli lesz, a dizel mozdonyok helyett villany, olajradiator helyett napelem, esetleg szeleromu vagy egyeb megujulo energiaforrasbol taplalkozo eszkoz, akkor en is megteszem amit lehet. Amig a tenyleges kornyezettszennyezok azt csinalnak amit akarnak, a zoldek meg baszogatjak a relative kisembereket mert a nagyokat nem tudjak, addig en sem foglalkozom ezzel.
( megjegyzem ha a jovoben hazat epitek, akkor azon napelem lesz, ha lehet akkor a fold melyebol nyerek meleget, es nagy gondot forditok a szigetelesre, hogy minel kevesebb menjen karba a mar meglevo hideg / meleg levegobol )

Ezen kivul nem sozom a kurva jardat, hanem inkabb letakaritom rendesen. De mindez nem er semmit addig, amig jon a kocsog hokotro, es teleszorja az utcat soval.

Hiaba, latszolag tehetunk a dolgok ellen, de valojaban szart sem er a kisemberek torekvese mig a nagyok erdekei mindezek ellen vannak.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Pocok, amíg lerakod a C-s jogsit, ami a H1-hez kell, te is egy füstokádó Avia-n vagy Robur-on fox okulni, tehát környezetet szennyezel, meg különben is, a DH versenyen is kikerülöd az ugratót, levágod a pályát, széterodálod a hegyeket, meg különben is. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem csak a fustrol van szo
a kornyezet ovasahoz azis hozzatartozik, hoyg
ne olyan autoval jarj a boltba amivel egy hadsereget lehetne szalitani!
mert ami benzinbol te elmesz a boltba meg haverhoz abbol mas megjarja a balcsit.

ez is kornyezet
ha teehtnem enis kivagnam a picsaba az ifakat trabikat warcikat
talan nemsoka megeljuk

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

csak pl azzal, hogy nagy hazam van nem baszom ugy az egesz vilagot mint egy kamionnal
eleg nagy hanyada a kornyezet szennyezesnek az usa miatt van

Lor, olyanrol hallottal mar hogy gyar, busz, kamion, teherauto ? Ezek mind sokkal kornyezetszennyezobbek mint egy normalis terepjaro.
De minden nap tudnek olyan autot mondani, amibel <2000 -es motor van es olyan fustot nyom mintha begyulladt volna egy gumitelep. Eloszor inkabb olyan dolgokkal kene foglalkozni, ami valoban rossz, es csak utana elovenni azokat, ami a "meg lehetne rajta javitani" kategoriaba tartozik.

Valami ujabb erv esetleg?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
meg!
az also az 94-es

persze allapottol fugg mennyit er meg cumo
amit nemreg linkeltem coupet az 86-os es nem hallod a motort jaras kozben.
szal eppen nem gond a kor
foleg ha boxi
hozza kell viszont szokni, hoyg 80-as evekben olyan dologk voltak bennuk amiket az europaiak csak most kezdenek bele rakni es nagy ujjitaskent konyvelik ell.

LL voltal sikoondan ugye. ;-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
jeeee
második delikvens jöhet.. :)
bár az elsõbe meg kerékpár fér kényelmesen :chin:

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Jóvanna, most asszem láma voltam/vagyok ! :D (fóleg, hogy még a GT is ott van a hátulján a kocsinak ! omg)

@lor:

6 éves Subit még meg szabad venni ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
csak pl azzal, hogy nagy hazam van nem baszom ugy az egesz vilagot mint egy kamionnal
eleg nagy hanyada a kornyezet szennyezesnek az usa miatt van
azert mert ÕK megtehetik!

nah ennyi kb
ezert ruhellem

http://subaruklub.ra...5/Turbo_314.jpg
2.150.000ft
http://subaruklub.ra.../cucc/cucc1.jpg
2.250.000ft

o nem akarja egynlore
hetvegen balaton kornyeken vigyazni! :-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Ez egy Honda Type-R, ugye ? Mer' ahhoz nem kell olyan hûdesok pénz sem. (relatíve persze)

és még te néztél mérgesen rob-ra amikor összekeverte a Charger-t :D
valamint fogalomzavar..
Honda - márka
Type-R - gyári tuning fantázianév
és mondjuk szerintem te tipusként az Integra-ra gondoltál ;)

http://www.kris.1000...s2/5_1024-1.jpg

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Iljics: ez egy Nissan Skyline GT R-33. :D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Mar en is mondtam korabban, hogy a Hummer melle kene egy Maserati Gransport. De az sem azert mert megy mint az okor, hanem azert mert. :)
De ha nem tehetem meg, es a kettobol csak az egyiket vehetem akkor inkabb a H1 Alpha mint a Gransport.

Sajnos nagyon sok okor van az utakon, aki vesz valami vasat, szedett-vedett tuningolt gepet csinal belole, majd a kozutakon kieli magat, mert a munkahelyen basztatjak es keveset keres, otthon az asszony varja aki allandoan visit, ket-harom gyerek aki uj jatekot akar es nincs mibol megvenni, befizetettlen csekkek es meg sorolhatnam. Ezek utan kimegy es jozanul vagy kicsit spiccesen elkezd vaganykodni es beleszall 100-al egy normalisan kozlekedo autosba. Mar csak a sajat biztonsagom miatt is nagy kocsit veszek inkabb. Ha a Hummer ala begyurodik, akkor letolatok rola, vagy ha beakad, akkor eloveszem a csorlot, es rasegitek picit :D Ezutan hazamegyek, es megnezem a hirekben a halott barmot.
Pont az ilyenek es a figyelmetlenek miatt nem fogok soha motorral a kozutakra menni, mert az megroszabb. Sok ilyet lattam, es nem vagyok macska, hogy maradjon meg 6 eletem egy komolyabb incidens utan.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
ilyenem szó alatt a kép :)
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Nekem volt egy ilyenem.

5 literes motor, 22 liter/100 km, kövérebb gáznál láttam, ahogy a benzinmutató elindul lefelé.. 1984es, motoros ülés, klima, szervo, tempomat (igaz, nem mûködött), 7 személyes, ha a hátsó üléseket ledöntöttük szintbe, akkor kényelmesen elfért egymás mellett két ember aludni.. Visszasirom, nem egy rakéta, de nagggyon kényelmes volt..

Képed van róla ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ez egy Honda Type-R, ugye ? Mer' ahhoz nem kell olyan hûdesok pénz sem. (relatíve persze)

Mer' egy állat vagyok !

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
A lakás más téma. Ha naon sok pénzem lenne, akkor is inkább egy ien segget tudnék a sajátomnak, mint egy terepdzsippet.
Posted Image

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Igen...általában szimplán mimnden megtehetem kérdése...tudok e normális méretû autót venni, ki tudok e fizetni egy kertes házat..mekkorát,fenn tudom e tartani....stb...a bringánál ugyanúgy...jó a Duke villa, ha SID-re nem telik...de ha telik, nem veszek Duke-ot...pedig mindkettõ jó..

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Nekem volt egy ilyenem.

5 literes motor, 22 liter/100 km, kövérebb gáznál láttam, ahogy a benzinmutató elindul lefelé.. 1984es, motoros ülés, klima, szervo, tempomat (igaz, nem mûködött), 7 személyes, ha a hátsó üléseket ledöntöttük szintbe, akkor kényelmesen elfért egymás mellett két ember aludni.. Visszasirom, nem egy rakéta, de nagggyon kényelmes volt..

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
De ha megtehetned hogy Malibun legyen egy 3-400 negyzetmeteres, belso futheto medences hazad, a kertben egy kis to, mellette egy fedett grillezo, akkor nem ott laknal te sem ahol most. Jol gondolom ugye? Akkor megsem arrol van szo, hogy nem kell, hanem hogy nem teheted meg.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!