Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
5099 hozzászólás a témában

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ez nem pont igy van. A totalcar-on van egy cikk. A biztosito allja a csere autot, de csak X napra es csak akkor ha igazolod, hogy munkaeszkoz, meg mittomen mi. Szoval gebaszos :-( A cikket erdemes elolvasni, utanajartak es ott le van irva mizu.

Ha jol emlekszem a biztositonak kell a javitasi idore masik autot adnia, vagy valami ilyesmi, csak ugye kerni kell, nem hivjak fel ra a figyelmet.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Hûha, gyerkõcök, komoly gondban vagyok, s hát melyik másik topic-ba is írhatnám...

Szóval a járgányt megzúzták (oldalról, telibe), s nekünk sürgõsen szükségünk lenne egy bérelt autóra egy hétfõtõl induló külföldi utazáshoz - nincs valakinek tapasztalata kölcsönzõ céggel, hová érdemes menni? Úgy nézem elég változatosak az árak, s nekünk nyilván egy Tesco-gazdaságos megoldás kellene. Elig kilátástalan, azt sem tudom hová forduljak, nagyon nem szeretnék ráfizetni...

Ha jol emlekszem a biztositonak kell a javitasi idore masik autot adnia, vagy valami ilyesmi, csak ugye kerni kell, nem hivjak fel ra a figyelmet.

Ha ilyen megsincs, akkor az ujsagban hirdetett Regina-Carst -erdemes megnezni, legalabb latja hogy erdemes hirdetni.
LCS- ek tudnak rola meselni.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ez pedig az orszag elso 10 second car-ja. Azota egy masik (ezust) S2 is ment 11-es ido ala, de ez a kis gyonyoruseg egy ideje csak 11 alatt fut.

http://www.freeweb.h...ntech)_1092.mpg

Azok szamara, akik nem jartasak drag temaban. Az auto 10.92 masodperc alatt tett meg 402 metert es ennyi ido alatt 210km/h sebessegre gyorsult fel. Utcai yokohama gumikkal a rabaringen (tehat sima aszfalton). 0-100 4sec alatt es nem a katalogusok szerint, hanem a sofor meg is futja vele :-)

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ez viszont nem kamu: http://gyik.rulez.or...spok_indul.html

Futamai: http://gyik.rulez.org/gyorsulas/video/

nesztek:-D
sztem geg:-D

Enyim Paripa

Let the people speak

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hûha, gyerkõcök, komoly gondban vagyok, s hát melyik másik topic-ba is írhatnám...

Szóval a járgányt megzúzták (oldalról, telibe), s nekünk sürgõsen szükségünk lenne egy bérelt autóra egy hétfõtõl induló külföldi utazáshoz - nincs valakinek tapasztalata kölcsönzõ céggel, hová érdemes menni? Úgy nézem elég változatosak az árak, s nekünk nyilván egy Tesco-gazdaságos megoldás kellene. Elig kilátástalan, azt sem tudom hová forduljak, nagyon nem szeretnék ráfizetni...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Feltöltött kép
nesztek:-D
sztem geg:-D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
erre mondják hogy
bütyköstaxi

amúgy 3as mûszerfal, nagylökös alap

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
:-D
én meg igen
van egy is talonban
mer szééépek meg mer nem az ember helyett vezetnek
bírják a terepet(lsd SAUH) meg ilyenek
meg fillérekbe van:-)

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Nemszeretem a régi golfokat, de ez.... Kéne :)
Ezviszont ronda... bár ha valami normális fényhídja lenne :)
Feltöltött kép

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
mar nemazert, de ez ugy nez ki, mintha azert lenne ott, mert mar nem megy es kiloptak belole mindent...:D

kozelebbrol biztos szebb...
Van állásom...:bananadan

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
majd leflexelek a rugóból énis meg diszperzittel bekenem a gumi oldalát:-D

de ott figyel a vaskereszt.....

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Feltöltött kép

ha lenne autóm, így nézne ki :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
multkor csepelen amig targival tettem egy kört - raklap levesz kamion -bemegy lerak kijön le is aszfaltoztak egy 100 méteres szakaszt...
nesze neked budapest..
legutóbb meg 100l jött egy skoda felisa puttonyos verda, és fennakadt egy targin.... 10 cm-re a vezetõ (szõke!) nõ feje mellett vitte ki az A és B oszlopokat(mivel C nincs benne, ezért azt nem.....)

nemkis mázlija volt a hölgynek....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

akkor több ilyen túrát nem csinálok asszem.
de ezt megúsztam forgalmi nélkül is.
azon röhögök hogy csepel gyártelepen blül, szakadó esõben egy buzgó fakabát filmezett...:-)

mit követhetett el, hgy ott kellett fagyoskodnia a 3lábú kamera mellett?
cegény:-D

u.i.: sajna se nagy mell se szöke haj, se semmi ilyesmi férfiellenes fegyver nincs sok itthon...:_)

az jó hely, imádok ott közlekedni...ha 1x biztosítozni akarom az autómat, biztos oda megyek, csak meg kell tanulni kikapcsolni a reflexeket....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
akkor több ilyen túrát nem csinálok asszem.
de ezt megúsztam forgalmi nélkül is.
azon röhögök hogy csepel gyártelepen blül, szakadó esõben egy buzgó fakabát filmezett...:-)

mit követhetett el, hgy ott kellett fagyoskodnia a 3lábú kamera mellett?
cegény:-D

u.i.: sajna se nagy mell se szöke haj, se semmi ilyesmi férfiellenes fegyver nincs sok itthon...:_)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

:-\
fakk.
és ha megkapnak?

ha szõke vagy nagymellû és elég ártatlan nagy szemekkel nézel esetleg +uszod egy "de tényleg nagyon gyorsan vizsgáztasd le " dumával, amúgy helyszínen 20-30 rúgó zsebbe és mehetsz tovább, persze kioktatva hogy "de tényleg..." 3. verzió feljelent, elveszi a forgalmiból a mûszaki lapot, opcionálisan leveteti a rendszámot is, és miután lezajlott az eljárás csak a mozaik utcában vizsgáztathatod le...legalábbis 1-2 éve így volt...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Netrõl leszeded az igénylõlapot, kitöltöd, bemész az okmányirodába, kapsz egy csekket 2.500 Ft-ról, befizeted, megkapod. Ha nincs, és elkapnak, megbasznak.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
:-\
fakk.
és ha megkapnak?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
ehhez a dumához kell útvonal engedély.

Aktuális civil

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ha lejárt müszakival elkapják az embert akkor mit csinálnak vele?
"hisz épp a szervízbe viszem..."
?
kösz