Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
5099 replies to this topic

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
bringara mennyi?

es miert jo?
Van állásom...:bananadan

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ja, vicces, hogy versenycuccok alig drágábbak, mint bringára ugyanazok.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
ha annyi mint bringára akkor kimondottan olcsó :D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Hutott tarcsa ( esetleg gazelvezetovel ), jobb minosegu fekpofa, jobban tapado - jobb profilu gumi ;)
Meg persze Goodridge fekcsovek :D ( majdnem annyi mint a bringara )
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Szerencsere elkaptak a faxt. Bar ettol meg egy gyermek... A farkanal fogva akasztanam fel az ilyet.

A sracok nagyresze Yokohama A048-at hasznal, de csak szarazon, esoben halal :-) Michelin-nek vannak jok, reszemrol azt szeretem. Fekeknel ugy indul, hogy nagyobb tarcsa vagy gyaribol vagy verseny cucc, mas nyereg, verseny betet, fem fekcsovek, stb.

hát ez az utolsó bekezdés.. csaj, meg vetélés.. könnycseppet csalt a szemem sarkába :'(

mien gumi az ami szerinted már penge?
féket hogy? másik betét, nagyobb tárcsa vagy mi?
ótót nem vágom :D

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Betét tuning, ha kevés, akkor fék/tárcsa kombó csere lehetõleg hûtöttre, nagyobbra, fékcsõ tuning. Tudtommal.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
hát ez az utolsó bekezdés.. csaj, meg vetélés.. könnycseppet csalt a szemem sarkába :'(

mien gumi az ami szerinted már penge?
féket hogy? másik betét, nagyobb tárcsa vagy mi?
ótót nem vágom :D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Akkor felreertes volt. tisztaznek valamit. A magyar drag versenyeken valamit is szamito emberek (ertsd tudnak elso haromban lenni konstans a kategoriajukban) pont azert szoktak el a benzinkutas es sztritreszinges barmoktol es pont azert nincsenek mar kihalt utakon ott versenyeken, mert a sok idiota elbaxta a szorakozast es eletveszelyesse tette a dolgot. Anno, mikor csak mi mentunk ki, a palya elejen es vegen volt CB radio, piros lampaval zart szakaszon tortent, aztan ha zold lett piheno volt. voltunk 20-40-en es tudtuk mi van. Ma meg szazak vannak, a "versenyzok" (inkabb idiota apuci kedvencei luzerek) a tomegen padlogazzal hajtanak at es a "nezok" (szinten apuci-anyuci kedvencei idiotak) meg nem kepesek eleg helyet hagyni ket autonak. Szoval akikrol en beszeltem mar csak versenyen nyomjak. Nincs az autokon feszt end furujas matrinya halmaz es utcan nem versenyeznek mar. (ugy sincs ellenfel). Es a legtobbjuk nagyon jol vezet. Aki nem versenyez valahol, az is rendszeresen javitja a hungaroringes koridejet a nyilt napokon.

Es egy vegszo, nalunk az elso a fek es gumi a tuningnal. Eloszor tudj megallni, aztan lehetsz gyors is. Az utcan nyomulu idiotak pedig pont szarnak a fekre es gumira, aztan sorba halnak. Meg olnek. Mint tavaly az a barom aki belerohant este a szabalyosan halado skodaba es a csaj elvetelt :-(

Bocsi, hogy hosszura nyujtottam, de pont ez ellen kuzd a sportag, a sztereotipiak es a sok idiota sztritreszinges miatt bazi nehez.

Enyim Paripa

Let the people speak

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
nekem az a kedvencem, amikor a tecso parkoloban gizdaznak....

meg a benzinkutakon gettoznak, es stirolik egymas szazeves 1es golfjat..:D
bocs thez..:D..nem a kocsid ellen szol, hanem a feles gizdazas ellen...

jah, meg a fever ele beparkolo tuning 1,6 os ope asta volt a legjobb, amit lattam..:D igazi szanalmas lol
Van állásom...:bananadan

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
al01: pont nem azok az idegesítõk akik tudnak
és nem is róluk van szó!
hanem az úton útfélen parkoló idegesítõ és vezetni nem tudom streetracingos feliratos gyerekektõl
(tudom régen nem volt a matria kapható és tényleg csak azok kocsiján volt, akik... de ez mára megváltozott)
és vége tényleg

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
aki rallycrossozik, hegyiverseny stb az tud vezetni
de ne gondolja már minden 2. kiscsávó aki alá berak az apuci egy audit hogy annyira penge mint brian spilner.
most nem erre a syntecre gondoltam

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Jol van, reszemrol lezartam a temat. Mindenki okos es senkinek semmi kozvetlen infoja errol a dologrol. ez kb. olyan, mint ha anyam magyarazna, hogy menjek terepen, pedig meg eleteben nem csinalta. Ne legyunk mar annyira okosak.

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ez nem gizdazas, hanem egy sport, amit uz. Amugy pl. a szinten bazi gyors kek subaru gt (ami mar csak neveben az) tulaja a Clio kupaban versenyzik. Tavaly meg kozepmezony volt, iden mar a 10.-ben van mindig. O pl. tud vezetni. Aztan eleg sokan vannak akik a drag mellett mennek hegyi versenyeken, amator rallyn, rallycross-ban, szlalomon, stb. Maradjunk annyiban, hogy az elmezony vezetni is tud. ;-)

al01: váltó és kuplungkezelés.
de vezetéstechnika.. tényleg jobb idõt menne, de ezt még olyan is csinálhatja aki egész életébn szimulátorok elött ült, és most elõször bekerül egy autóba
de utána meg végighúz egy egész parkoló autósort mert nem tudja hol a kocsi széle
érted...
lehet jobban gyorsulna mint mi, viszont aki csak erre gizdázik...
gratulálunk neki
az nem vezetés, hanem váltástechnika

Enyim Paripa

Let the people speak

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
sztem aki telemûanyagozza a kocsiját, rommá tunyázza aztán 180al behullik a fák közé az nem tud vezetni
fel kell fogni hogy mikor hol mennyire lehet menni
nem birom ezt a feszt end dö fjuriösz társadalmat
már a suzuki 1.0 (GSXR 1000 becenevü) hulladék is gyorsulni jár

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
al01: váltó és kuplungkezelés.
de vezetéstechnika.. tényleg jobb idõt menne, de ezt még olyan is csinálhatja aki egész életébn szimulátorok elött ült, és most elõször bekerül egy autóba
de utána meg végighúz egy egész parkoló autósort mert nem tudja hol a kocsi széle
érted...
lehet jobban gyorsulna mint mi, viszont aki csak erre gizdázik...
gratulálunk neki
az nem vezetés, hanem váltástechnika

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ezt sem igaz igy. Ugyanezzel az autoval masok 1-1,5sec-el rosszabb idot mennek es mennel vele Te is, nem csak elsore. Nem olyan egyszeru ez ;-) Viszont o legalabb nem viszi utcara, nem tombol vele, nem jatsza a janit. Ha verseny van, elmegy es megnyeri :-)

gyorsulásról meg annyit hogy a sebességeket pakolgatni bárki tudja egymás után
de vezetni elég kevesen sajnos

Palmer

Bezony nem mai darab. Tizeneves ez az S2. De azert en elfogadnek ebbol egy gyarit is a maga 220LE teljesitmenyevel. Tenyleg fillerekert lehet belole 280-300LE-t kihozni, tobb meg nem kell utcara. ;-)

Enyim Paripa

Let the people speak

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
télleg a syntech volt ;)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Nem néztem meg a gyorsulós videót, de a felvezetõ szövegbõl csakis a sötétkék syntech S2-es lehet. Az a kocsi tényleg megy.
Kicsit régi verda de ebben legalább még a tuti quattro hajtás van.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
gyorsulásról meg annyit hogy a sebességeket pakolgatni bárki tudja egymás után
de vezetni elég kevesen sajnos

Vole

Vole

bentlakó