Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Egyedi rock ring, stucni!!!!!!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
179 replies to this topic

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Nomost nekem két ilyen kéne!!! Ugyanis elõbb utóbb egy Truvative Hussefelt akrra akarok csrélni azon meg nincs kis tányér hely!!! Szóval 2 ugyanilyen RockRing kéne!!! Ha lahat!!!  ;)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Nos itt a terv!!!  ;D

Ha gondolod áttküldöm corellben!!!  ;)

Posted Image

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Igen asszem az a lukkor. De ugyan olyan kell mint majornak, mert neki Deore, nekem meg XT van, es mindketto ugyanaz, ha jol tudom. Es 4 agu.
Felolem lehetnek nagy lukak rajta, csak ne torjon szet. Mondjuk ugyis leginkabb alulrol kapna, onnan meg nem szamit, ha ki van lyuggava.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
OK!!! Ma estig még átküldöm!!! Vagy felrakom ide!!!  ;)

joarc

joarc

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
Holnap reggelig mert akkor megyek anyagért meg az emberemhez .

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Akkor a gravírozás felejtve!!! A desiget meg elküldöm neke még ma vagy holnap!!!  ;)

joarc

joarc

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
jo de csak kör alak legyen benne nem kell müszaki rajznak lennie csak a méreteket ird rá.
Gravirozni is lehet csak plussz pénz és késöbb lenne késs mert nem ugyanott van és nem tom mennyi lenne .

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Ha roajzolok neked egy Designt akkor tudrok olyat csinálni ? ? ? Nomeg tudtok gravírozni ? ? ?

Ja nekem az alu, 178as, 4 karos mara!!!

joarc

joarc

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
Nyugi husvétkor nem dolgozik senki holnap elmegyek anyagért és ha van idej az emberemnek holnaputánra meg is lessz.

Addig kitartás.
Jaa nagyobb karikákra lehet még több lukat rakni akkor is erös marad ugyhogy ha naktek megfelel,áttervezem 1 kicsit a könnyitéseket
Vole : neked akkor 104 es lyukkörü 4 águ karod van?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ja, mar nekem is kene. Lemertem, es 210mm az atmeroje. 3mm -es anyagbol nekem is jo lenne, mert az elozo is kb. akkora volt.
Holnap derul ki, hogy pontosan mikor tudnam kifizetni, de a jovo heten mar biztos.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
NOS ? ? ?

Lessz akor RockRingem vagy nem ? ? ?  :'(

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ja, de nem sok ertelmet latom, mert akkor inkabb felrakok a lancvillara egy gorgot, ami felfele huzza a lancot, es az mar eleg feszes ahhoz, hogy ne essen le a lanc. Es 35e helyett csak 5e. Ha meg egy nagyobb zuzasnal leesik, akkor 30e -ert en is felrakom. ;D ;D ;D 8) 8) 8)
Nos rockring ugyben nekem szerintem egy 3-4mm -es kene, az biztos eleg. Mondjuk nem eppen sziklazuzasra hasznalnam, de valoban neha odakoppanna, azert kell ekkora. A penzem aprilis 10 es 15 kozott jon meg, addigra jo lenne, vagy ha raer egy kicsit a penz, akkor minel elobb. De ahogy gondolod, meg ahogy elkeszul.

Egy masik dolog: van nekem itthon egy 5 karos eredeti lancterelom, nem ilyen hazi gyartmany. Meg anno a lancterelomhoz volt, de ugyebar az XT 4 -karos, ezert a garazsban pihen mar egy ideje, ugyhogy ha valakinek kell, akkor olcsoert megszamitom. Ja, es 42 -es tanyernal valamivel nagyobb, majd megmerem, mert ugyis pont akkora kene.

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Én nem akarok venni olyat csak jól nézett ki.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
OK!!!  ;D

Mikorra lesz meg leghamarabb ? ? ?

joarc

joarc

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
Jol látom hogy kb 35 rugo egy olyan vegyél joarc féle rokringet inkább 7 ér és megsprolod az elsö váltorendszert.

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Vole!
Szerintem az benne a fantázia, hogy lehet váltani, de nehezen esik le a lánc!
Aki nem szereti az egy tányért, de idegesíti a lánc leugrálása annak ideális!

joarc

joarc

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
Jo a könnyitések arányosan nagyobbak lesznek hogy ne nézzen ki hülyén .
Vole : ha biztosra tudod hogy kell legyártatom a tiedet is csak döncsd el milyen lemez kell.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
IGEN!!! Ugyanaz a két kar majdnem!!!

4 karos shimano stílusú lyukkör!!!  ;)

joarc

joarc

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
Ugye annak olyan a lyukköre mint a képen az lx é

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Nekem 3mmes kell!!! Nem akarok vele sziklákra ugrálni, csak az MRPhez kellen!!! Mert ehez alapban 5 karos rockring volt és Deore 4 karos!!! Minél elõbb annál jobb!!!  ;)