Ami eladó most az 2 darab 4 karos 168 mmes RockRing!!! MRPhez is jó!!! De ha Veszel egy Acort 5,2ér ahhoz is jó!!! Vag akár magában is!!! DSre tökáltatas középtányérhoz!!! 32-26os tányérik!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Egyedi rock ring, stucni!!!!!!
Indította
joarc
, 2002. március 19. 19:39
Írta 2002. április 06. - 20:59
Írta 2002. április 06. - 18:49
Major!
Milyen /lenne/ a rock ringed? 5 karra valo?
Es milyen is a mostani? Részfész+MRP?
Milyen /lenne/ a rock ringed? 5 karra valo?
Es milyen is a mostani? Részfész+MRP?
Írta 2002. április 06. - 16:59
OK!!! Eloxáltasd le nyuodtan és jól elajuk hidd el!!! Nem hagylak a szarban megígérm!!!
Írta 2002. április 06. - 16:45
Vizzel vágni csak nagyon kemény qanyagokat szoktak és nem is olyan pontos mint a cnc , kb arra képes mint a plazma
Írta 2002. április 06. - 16:42
Rendben Major ez igy korrekt szerintem ha nem bánod leeloxáltatom feketére és le is fotozom a jövö héten.
Írta 2002. április 05. - 20:40
Jol van, mindenfelekeppen kell, de mint mondtam, csak a jovo heten tudom fizetni.
Majd megbeszeljuk privatban.
Azert elore is koszi.
Majd megbeszeljuk privatban.
Azert elore is koszi.
Írta 2002. április 05. - 20:11
Sziasztok!
Segítsetek!
Olyan stucnira lenne szükségem, ami biztosan tartja a villanyakat 30-35mm-es befogással!
Rövid (50-60mm) kéne, 4 csavaros kormányfogással!
Lehet egyedileg legyártatni v. ajánljatok vmi konkrét kapható típust!
Eddig Funn Serial Killa stucniját néztem, nem tudja vki, hogy milyen magas ez?
NEM akarom a a villanyakat meghosszabítani, és a mostani B+ 4cm magas és nem fogja elég stabilan kikotyógosodik a kcs.
Sürgõs lenne!
Beg
ui.: azért ide írtam, mert ezt a stucnis topikot találtam, és tökéletes lenne az egyedileg gyártott is!
Segítsetek!
Olyan stucnira lenne szükségem, ami biztosan tartja a villanyakat 30-35mm-es befogással!
Rövid (50-60mm) kéne, 4 csavaros kormányfogással!
Lehet egyedileg legyártatni v. ajánljatok vmi konkrét kapható típust!
Eddig Funn Serial Killa stucniját néztem, nem tudja vki, hogy milyen magas ez?
NEM akarom a a villanyakat meghosszabítani, és a mostani B+ 4cm magas és nem fogja elég stabilan kikotyógosodik a kcs.
Sürgõs lenne!
Beg
ui.: azért ide írtam, mert ezt a stucnis topikot találtam, és tökéletes lenne az egyedileg gyártott is!
Írta 2002. április 05. - 19:57
Sziasztok!
Nekem van egy ismerösöm, aki vízzel vág. Vízzel gyakorlatilag bármilyen bonyolult forma kivágható, egyszerübb vele dolgozni, mint esztergagéppel, vagy CNC-vel. Árakról annyit, hogy 1 méter vágás kb. 1000 forint, ehhez jön hozzá az anyagköltség, amirõl jelenleg még nincs információm.
Ha van érdeklõdõ rá, akkor rákérdezek, hogy pontosan mennyire jön ki, vagy ha tudtok alapanyagot, akkor ezzel a vágás árral számolhattok.
Üdv.
FP
Itt egy minta kép:
A régi, még esztergált ring:
Elnézést azoktól, akiknek lassú az elérése és a képek lassan jönnek le!
Nekem van egy ismerösöm, aki vízzel vág. Vízzel gyakorlatilag bármilyen bonyolult forma kivágható, egyszerübb vele dolgozni, mint esztergagéppel, vagy CNC-vel. Árakról annyit, hogy 1 méter vágás kb. 1000 forint, ehhez jön hozzá az anyagköltség, amirõl jelenleg még nincs információm.
Ha van érdeklõdõ rá, akkor rákérdezek, hogy pontosan mennyire jön ki, vagy ha tudtok alapanyagot, akkor ezzel a vágás árral számolhattok.
Üdv.
FP
Itt egy minta kép:
A régi, még esztergált ring:
Elnézést azoktól, akiknek lassú az elérése és a képek lassan jönnek le!
Írta 2002. április 05. - 19:29
Hy!
Everybody Mikor lesz már kép a stucniról ??? ??? ???
És mikor lesz ár ??? ??? ???
Köszi Attee
Everybody Mikor lesz már kép a stucniról ??? ??? ???
És mikor lesz ár ??? ??? ???
Köszi Attee
Írta 2002. április 05. - 17:56
joarc:
Hát akkor kifizetem...
Nem akarom hogy te szívj mert hülye voltam!!! BOCS!!!
Ha megtennéd hogy lefényképezed azt nagyon megköszönném!!! Csak mert akkor tudom hirdetni hogy eladó!!! Vagy ha valakinek el tudod adni akkor add el nyugodtan!!! Ha válatlen ez kéne valakinek!!!
Szerintem hamarosan lesz pézem és akkor megveszem!!! Nem tudok mást tenni!!!
Hát akkor kifizetem...
Nem akarom hogy te szívj mert hülye voltam!!! BOCS!!!
Ha megtennéd hogy lefényképezed azt nagyon megköszönném!!! Csak mert akkor tudom hirdetni hogy eladó!!! Vagy ha valakinek el tudod adni akkor add el nyugodtan!!! Ha válatlen ez kéne valakinek!!!
Szerintem hamarosan lesz pézem és akkor megveszem!!! Nem tudok mást tenni!!!
Írta 2002. április 05. - 16:53
Vole éssz a ringed 210 átméröjü és sok rajta a lyuk.
Ha esetleg kell irj sms-t a szám privátban.
Ha esetleg kell irj sms-t a szám privátban.
Írta 2002. április 05. - 16:49
Hát ez nagyon jo mert itt van a kezemben a cucc . És most én bukjak be 7000 forintot azért mert megrendelés után mégsem kell . Ugyse fog senki venni pont ugyanolyat ami neked kell . Rakd rá a régi hajtomüvedre és add el vele eggyütt.
Írta 2002. április 04. - 20:52
joarc:
Gáz van!!! Úgy néz ki mégsem kell a dolog!!! :-[ Bocsi!!! Csak nem tudtam hogy ilyen gorsan lesz új hajtómûvem!!! Mégegyszer elnézést!!! Remélem el tudod adni másnak vagy esetleg még nincs kész!!! Mégegyszer bocsánat!!! :-X
Gáz van!!! Úgy néz ki mégsem kell a dolog!!! :-[ Bocsi!!! Csak nem tudtam hogy ilyen gorsan lesz új hajtómûvem!!! Mégegyszer elnézést!!! Remélem el tudod adni másnak vagy esetleg még nincs kész!!! Mégegyszer bocsánat!!! :-X
Írta 2002. április 04. - 17:08
Írta 2002. április 04. - 15:32
Én vettem egy rock ringet a Hajduban, egy Konáról szedték le ennek megfelelõen Kona márkájú, és azt hiszem 8 ropi volt, de lehet RaceFacét is venni, az meg 10 ropi. Feketére eloxáltak, és szépek!!!
Írta 2002. április 03. - 20:15
Írta 2002. április 03. - 17:36
Na lessz egyedi agyam az eggyedi tárcsához. Elég jó, alu, lehet sima papucssal meg csõtengellyel használni, 7 e be kerül, szerintem megéri, majd ha jók lesztek megmutatom ;D
(meg ha idecipelik végre nekem azt a kib*#¢tt digitális kamerát)
üdv
opium
(meg ha idecipelik végre nekem azt a kib*#¢tt digitális kamerát)
üdv
opium