én is vevö lennék egy jo kis rockringre
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Egyedi rock ring, stucni!!!!!!
Started by
joarc
, 2002. March 19. 19:39
Posted 2002. August 30. - 09:53
Posted 2002. June 17. - 16:32
Posted 2002. May 10. - 21:21
Posted 2002. May 08. - 21:32
Posted 2002. May 08. - 21:10
Posted 2002. May 07. - 00:26
Meretezett rajz fennvolt a Hügi honlapjan :)
El se hiszem!
Egy per tenyleg nem hianyzik senkinek sem...
Ha meg vmit lemasolsz kicsit es kicsit jobba teszed az mar nem uaz - es nem mondhatjak hogy hamisitasz es ebbol nyereseged van....
Tehat eljen a magyar ipar! :)
El se hiszem!
Egy per tenyleg nem hianyzik senkinek sem...
Ha meg vmit lemasolsz kicsit es kicsit jobba teszed az mar nem uaz - es nem mondhatjak hogy hamisitasz es ebbol nyereseged van....
Tehat eljen a magyar ipar! :)
Posted 2002. May 06. - 21:35
Valami nagyoni kiray tarcsas hatsoagyrol van vkinek robbantott abraja? /DT, Yasec/
Lancvezeto:
Mi a RooX et masoltuk le /alu - alu-plexi/... bar nekem nincs csak a kormanyveg Ugye a Bomberbe nem lehet bedugni semmit se igy muszaly volt ...
Ha barmi jo rajza van vkinek az ne kimeljen!!!
Lancvezeto:
Mi a RooX et masoltuk le /alu - alu-plexi/... bar nekem nincs csak a kormanyveg Ugye a Bomberbe nem lehet bedugni semmit se igy muszaly volt ...
Ha barmi jo rajza van vkinek az ne kimeljen!!!
Posted 2002. May 06. - 19:33
joarc: A vízzel vágott rockring kérdését már többen elvetették, de szerintem is a legolcsóbb megoldásnak tûnik. Én is vízzel vágattam az enyémet, elég extrém formájú lett és a feliratok is jól látszanak benne. Eloxálás után meg olyan, mintha gyári lenne! Egyre viszont vigyázz! Létezõ márkanevet NE irass bele bárki kéri, mert jogvédelem alatt áll és ha bukta van, akkor elég kellemetlen lehet, ugyanolyan elbírálás alá esik, mintha cipõt gyártanál pld. NI*E néven. A leszedhetõ matrica nem gond, de ha már anyagába maratod bele, akkor igen. Inkább találj ki valamilyen fantázia nevet neki.
Üdv
FP
Üdv
FP
Posted 2002. May 06. - 15:49
Bocs, nem voltam itt pár napig(túra rulzz)
TOM:
Lehet hogy nehéz lesz, pedig én próbáltam rávenni a tagot, hogy aluból csinálja, azt6mondta ha szerzek alut abból is megcsinálja.
A CNC-nek meg mind1 mibõl van
üdv
Opa
TOM:
Lehet hogy nehéz lesz, pedig én próbáltam rávenni a tagot, hogy aluból csinálja, azt6mondta ha szerzek alut abból is megcsinálja.
A CNC-nek meg mind1 mibõl van
üdv
Opa
Posted 2002. May 06. - 15:27
itt van a hatos oldalon,különben annyira teccik az a hajtómû holnap elvileg lessz is annyim csak hát akkor mivel telefonálok?
Posted 2002. May 06. - 15:18
Posted 2002. May 06. - 15:09
Posted 2002. May 06. - 14:53
engem érdekelne a dolog megdizájnolva ojan részfészesen,kettõ kéne a középsõ tányérral használnámés adok érte elsõ váltót,ha az ugy jo
Posted 2002. May 06. - 12:58
Posted 2002. April 26. - 22:12
Opa!:
Nekem volt Acel stucnim, meg CrMo is... /5-6 eve ezek voltak a menok :)/ ezek rugalmasak, de CC re egyenes kormannyal tok jok lehetnek. Szeles emelt kormannyal kisse gaz.
Szerintem a te stilusodhoz egy merev konnyu alustucni jobb lenne nem?
Szerinted hany kg lesz az a stucni? - kb mint a kerod... a masik hogy ilyen alakzatot tomor acelbol nem igazan szoktak csinalni... en ha ilyen anyagban gondolkoznek CC re csinalnek egy egyszeru kerek vagy - megjobb negyszog keresztmetszetut. Mondjuk ezt heggeszteni kene vhogy...
Mi lett a CNC zett stucniddal? Megnyekkent?
Nekem volt Acel stucnim, meg CrMo is... /5-6 eve ezek voltak a menok :)/ ezek rugalmasak, de CC re egyenes kormannyal tok jok lehetnek. Szeles emelt kormannyal kisse gaz.
Szerintem a te stilusodhoz egy merev konnyu alustucni jobb lenne nem?
Szerinted hany kg lesz az a stucni? - kb mint a kerod... a masik hogy ilyen alakzatot tomor acelbol nem igazan szoktak csinalni... en ha ilyen anyagban gondolkoznek CC re csinalnek egy egyszeru kerek vagy - megjobb negyszog keresztmetszetut. Mondjuk ezt heggeszteni kene vhogy...
Mi lett a CNC zett stucniddal? Megnyekkent?
Posted 2002. April 25. - 15:59
Na lehet hogy sznob vagyok, de lessz titán(!)+acél ötvözet stucnim! ;D
Azonic HAmmer vagy Funn utántaz lesz, asszem ebbõl már nem kell újat vennem! ;D
üdv
Opa
Azonic HAmmer vagy Funn utántaz lesz, asszem ebbõl már nem kell újat vennem! ;D
üdv
Opa
Posted 2002. April 25. - 15:53
A rockring ára annyi amennyi .
nemsokára lessz olyan vizzel vágott rockring amibe neveket feliratokat kis motivumokat lehet vágatni érdekelne ez valakit?
nemsokára lessz olyan vizzel vágott rockring amibe neveket feliratokat kis motivumokat lehet vágatni érdekelne ez valakit?
Posted 2002. April 23. - 17:46
No emberek, mennyi a külsõ rockring ára?
Egyik haverom is tud csináltatni, de nemtom az mibõl van, és mennyibe kerül, de majd megkérdezem, jól.
Egyik haverom is tud csináltatni, de nemtom az mibõl van, és mennyibe kerül, de majd megkérdezem, jól.