Hát még minden képlékeny
nem kaptam hitelt mer unokatesom a nevemre vett egy kocsit . Most megy az átiratás. utána intézem hitelt oszt veszem a bicajt.
kb 1 hónap. ez a legfrisebb info.
Remélem már összejön. Csak azt sajnálom, hogy magyarszékre nem lesz meg
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Zalaegerszegi bringások összetartása
Indította
valocipéd
, 2004. szeptember 09. 21:58
Írta 2005. április 01. - 10:07
Írta 2005. április 01. - 10:06
Hát még minden képlékeny
nem kaptam hitelt mer unokatesoma nevemre vett egy kocsit . Most megy az átiratás. utána intézem hitelt oszt veszema bicajt.
kb 1 hónap
nem kaptam hitelt mer unokatesoma nevemre vett egy kocsit . Most megy az átiratás. utána intézem hitelt oszt veszema bicajt.
kb 1 hónap
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. március 31. - 20:42
Írta 2005. március 28. - 12:13
Írta 2005. március 27. - 11:33
Sracok! Valamikor ki kene gurulni a palya fele, hogy megnezzuk mire is szamitsunk. Esetleg fenykepezgetni is. Velemeny?
Írta 2005. március 25. - 21:56
Oké akkor majd felhívlak, ha felébredek
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Írta 2005. március 25. - 21:32
Ranger!!
szar idõ lessz holnap szoval lehet nem cuccolok be a Haroval.
Ellenben ha nem fog esni azért országuton betekerek virslis gumival és akkor megbeszélhetyük a kereket+priviben irtad hog y elrendezõdött..szóval.
hivy fel holnap!!délelött.
a számom elvileg tudod.
vezetékesen a 92/386-129en zargathatsz. keresd robit.
szar idõ lessz holnap szoval lehet nem cuccolok be a Haroval.
Ellenben ha nem fog esni azért országuton betekerek virslis gumival és akkor megbeszélhetyük a kereket+priviben irtad hog y elrendezõdött..szóval.
hivy fel holnap!!délelött.
a számom elvileg tudod.
vezetékesen a 92/386-129en zargathatsz. keresd robit.
Írta 2005. március 25. - 20:57
hát sala, sajnálom:(
A holnapi zegrideból meg nem lesz semmi, mert szar idõ van, meg itt már esett is!
Meg bocinak eltörött a váza, aztán holnap mennenk Kornéllal kicseréltetni Sopronba!
Szóval aképp is csak ketten tudtunk volna menni, meg sala sincs..........
Szóval akkor majd átrakjuk egy másik hétvégére, amikor már mindannyian le tudunk menni, mert hulpnak is ekészül a bicaja, meg Mattnak is hamarosan meglesz!!
A holnapi zegrideból meg nem lesz semmi, mert szar idõ van, meg itt már esett is!
Meg bocinak eltörött a váza, aztán holnap mennenk Kornéllal kicseréltetni Sopronba!
Szóval aképp is csak ketten tudtunk volna menni, meg sala sincs..........
Szóval akkor majd átrakjuk egy másik hétvégére, amikor már mindannyian le tudunk menni, mert hulpnak is ekészül a bicaja, meg Mattnak is hamarosan meglesz!!
Írta 2005. március 25. - 16:43
Írta 2005. március 25. - 15:43
Írta 2005. március 25. - 13:44
Írta 2005. március 25. - 13:14
Sajnálom... Az a jövõre az nem jövõhét?
Írta 2005. március 25. - 13:13
Hujujjj felénk már elég morci az idõ... Nemtom milesz holnap
Írta 2005. március 25. - 12:34
Nem jött össze a pénz...
Bicaj majd csak jövõre.....
Azért nektek holnap jó tekerést
Bicaj majd csak jövõre.....
Azért nektek holnap jó tekerést
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. március 25. - 12:00
az egy nagy sz*r najo nem. végülis ennyi: britt és amerika történelem+ilyen tradíciók... angol nyelven. lényeg hogy megismerd a usa és uk életét kicsit részletesebben. csak sztem nem lehet vele semmire menni. úgy értem nincs olyan felsõoktatási intézmény ahol ez a tárgy kéne..
másrészt meg jó mert minden évben van civi verseny ami 2nap lógás suliból 3embernek. ezt mi ugy oldottuk meg haverokkal h tavaly is meg idén is mi hárman mentünk és nulla készüléssel tök faszát buliztunk debrecenben, idén meg kecskeméten most kecskeméten asszem a zegiek dobogós helyet értek el. gratula )
összegezve végülis nem ojan rossz tárgy csak én nem látom értelmét.
na bicikli on:
másrészt meg jó mert minden évben van civi verseny ami 2nap lógás suliból 3embernek. ezt mi ugy oldottuk meg haverokkal h tavaly is meg idén is mi hárman mentünk és nulla készüléssel tök faszát buliztunk debrecenben, idén meg kecskeméten most kecskeméten asszem a zegiek dobogós helyet értek el. gratula )
összegezve végülis nem ojan rossz tárgy csak én nem látom értelmét.
na bicikli on:
Írta 2005. március 25. - 11:51
Es Matt, az a civilizacio vagy milyen tantargy az mit takar?
Írta 2005. március 25. - 11:35
kösz )
ez most német közép.
felsõfoku angol akkor ha 4esre le tok érettségizni angolból meg pár tárgyból angolul..
szal ezennel naon remélem véget ért a némettel mint nyelvvel való foglalkozás az életemben
ez most német közép.
felsõfoku angol akkor ha 4esre le tok érettségizni angolból meg pár tárgyból angolul..
szal ezennel naon remélem véget ért a némettel mint nyelvvel való foglalkozás az életemben
Írta 2005. március 25. - 11:29
Gratula Matt. Felsofoku, nem? Legalabbis en olyanrol tudok, hogy 4 ill 5 eseten felsofoku. 3-nal kozepfoku. Legalabbis a ket-tannyelvu eseten
Írta 2005. március 25. - 00:15
Írta 2005. március 24. - 23:43
reméljük neked is jol alakulnak a dolgaid
nekem ma derült ki hogy sikerült a nyelvvizsgám, juhí
stucni..passz..
nekem ma derült ki hogy sikerült a nyelvvizsgám, juhí
stucni..passz..