Most kaptam az infót hogy 9:00-ra módosul az indulása a reggeli hideg miatt.
Most megyek vissza bringával.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Zalaegerszegi bringások összetartása
Started by
valocipéd
, 2004. September 09. 21:58
Posted 2005. April 23. - 14:26
Posted 2005. April 22. - 17:28
Udv!
Most kaptam az infot hogy ma Zegen is felvonulas lesz. Tudtok valamit?
Most kaptam az infot hogy ma Zegen is felvonulas lesz. Tudtok valamit?
Posted 2005. April 22. - 13:53
Hello!
Gondolom te csörögtél rám a 95-ös körzetbõl, de épp' el volt némítva a telefonom és amúgy sem tudtam volna beszélni! Remélem nem jön közbe más program és akkor ott tudok lenni (eddig 99%)! Mostanában nem mozogtam Zegen bringás körökben, tehát fogalmam sincs ismerõs arcok kik lesznek! (lesznek-e...)
Ha valami "extra" van ami kellene (hoznom, vinnem, segítenem etc.) akkor jelezz nyugodtan amúgy egész nap elérhetõ vagyok telefonon (a mai delemet leszámítva)!
Üdvözlettel: SuB
Gondolom te csörögtél rám a 95-ös körzetbõl, de épp' el volt némítva a telefonom és amúgy sem tudtam volna beszélni! Remélem nem jön közbe más program és akkor ott tudok lenni (eddig 99%)! Mostanában nem mozogtam Zegen bringás körökben, tehát fogalmam sincs ismerõs arcok kik lesznek! (lesznek-e...)
Ha valami "extra" van ami kellene (hoznom, vinnem, segítenem etc.) akkor jelezz nyugodtan amúgy egész nap elérhetõ vagyok telefonon (a mai delemet leszámítva)!
Üdvözlettel: SuB
Posted 2005. April 22. - 12:27
Nagy valószínûséggel meg lesz tartva a túra. (Zeg Szombathely Kõszeg)
Ma este beszélek résztvevõkkel.
vasárnap 8-kor a dísztéren
esõkabátot meg ruhát hozzál
Ma este beszélek résztvevõkkel.
vasárnap 8-kor a dísztéren
esõkabátot meg ruhát hozzál
Posted 2005. April 21. - 13:34
Posted 2005. April 20. - 13:16
zsola_!
Tudsz valami arról, hogy lesz-e túra vasárnap?? Az idõjárásról vannak már bizatató adatok!
Tudsz valami arról, hogy lesz-e túra vasárnap?? Az idõjárásról vannak már bizatató adatok!
Posted 2005. April 18. - 14:34
Elnézve a met.hu-n az idõjárás elõrejelzést nem sok bíztatót mutat, de azért meggondolandó.
A Balaton kerülés elég durva azért nem csoda, ha vannak leszakadók!
Üdv
A Balaton kerülés elég durva azért nem csoda, ha vannak leszakadók!
Üdv
Posted 2005. April 18. - 13:32
Tavaly ez a túra elmaradt.
Legutóbb Güssingben 4-en voltunk de az idõjárástól függ mennyien mennek el.
Viszonylag kényelmes a tempó (~30), egy montis (de nem kezdõ) is tudja tartani.
Általában 1-1,5 óránként van pihenõ. Tapasztaltabb bringás is lesz.
A Balaton kerülés viszont durva. Gondolj bele 300 km. Hallottam erejével elkészült leszakadt emberekrõl.
A Storm boltban láttam ezeket a túrákat kiírva.
Legutóbb Güssingben 4-en voltunk de az idõjárástól függ mennyien mennek el.
Viszonylag kényelmes a tempó (~30), egy montis (de nem kezdõ) is tudja tartani.
Általában 1-1,5 óránként van pihenõ. Tapasztaltabb bringás is lesz.
A Balaton kerülés viszont durva. Gondolj bele 300 km. Hallottam erejével elkészült leszakadt emberekrõl.
A Storm boltban láttam ezeket a túrákat kiírva.
Posted 2005. April 18. - 11:44
zsola_!
Mesélj nekem errõl a hétvégi túráról! Mit takar pontosan, mennyien szoktak elmenni, program etc.?
Mesélj nekem errõl a hétvégi túráról! Mit takar pontosan, mennyien szoktak elmenni, program etc.?
Posted 2005. April 17. - 12:54
Hi!
Hát nincs szerencsénk az idõjárással.
De hétvégén lesz egy túra, addig lehet hogy felmelegszik az idõ.
Tehát:
2005.04.24 8:00-kor a Dísz térrõl indul egy túra Kõszegre
2005.06.05-én 7:00-kor szintén a Dísz térrõl fog indulni a Balatonkerülõ túra (esõnap 06.19-én)
Jöjjetek
Hát nincs szerencsénk az idõjárással.
De hétvégén lesz egy túra, addig lehet hogy felmelegszik az idõ.
Tehát:
2005.04.24 8:00-kor a Dísz térrõl indul egy túra Kõszegre
2005.06.05-én 7:00-kor szintén a Dísz térrõl fog indulni a Balatonkerülõ túra (esõnap 06.19-én)
Jöjjetek
Posted 2005. April 16. - 18:13
Hola!
Tényleg nem volt valami jó idõ Pécsett sem, na meg elég kevés szabad percem akadt! De azért ma hazaérkezésem után tekertem egy laza 70 kilcsit, mert már hiányzott! És az idõjárás is elég bizonytalan: semmi bíztatót nem hallottam... ...de azért bizakodó vagyok! Üdv
Tényleg nem volt valami jó idõ Pécsett sem, na meg elég kevés szabad percem akadt! De azért ma hazaérkezésem után tekertem egy laza 70 kilcsit, mert már hiányzott! És az idõjárás is elég bizonytalan: semmi bíztatót nem hallottam... ...de azért bizakodó vagyok! Üdv
Posted 2005. April 14. - 14:53
Posted 2005. April 13. - 21:49
zsola_!!!
Az e heti zalai idõjárás nem nagyon kedvezett a bringázásnak, ha gondolod jövõ héten végig ráérek egy tekerésre! A hét hátralévõ részében Pécsett vagyok, de ott sem jobb az idõ!(
Üdv: SuB
Az e heti zalai idõjárás nem nagyon kedvezett a bringázásnak, ha gondolod jövõ héten végig ráérek egy tekerésre! A hét hátralévõ részében Pécsett vagyok, de ott sem jobb az idõ!(
Üdv: SuB
Posted 2005. April 12. - 07:56
Nem koppintás, hanem ugyanaz, és az is annyira eredeti, mint ez, egyébként azt már elõbb legyárottoák, mint a tiédet;)
Posted 2005. April 11. - 23:21
De ez az eredeti
A tiéd csak koppintás
A tiéd csak koppintás
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2005. April 11. - 13:28
Posted 2005. April 10. - 20:55
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2005. April 07. - 20:06
Vegre valakik felelesztik a topicot;) Ma lattam a Kolcsey sulinal nehany cc-st. ZKSe tagok is voltak. Kijott a jo ido
Posted 2005. April 07. - 17:04
Hello zsola_!
A szerda jónak tûnik, csütörtökön viszont Pécsett leszek.
Milyen formában vagyok?? Ez jó kérdés... Tavaly szeptembere elõtt két évig szinte 30 kmt sem tettem meg bringával. azelõtt persze elég jól ment hobby szinten. Ennek rengeteg oka volt, majd egyszer elmesélem. Október eleje óta viszont idõjárástól függetlenül amikor tudtam bringára pattantam és így összeszedtem vagy 3600 kilcsit. Mostanában nem volt alkalmam összehasonlítani senkivel a formám, nem tudom te mit tudsz!!
A versenyzés az attól függ mennyire tudok fejlõdni.
Zalában Gutorföldén lakom: BAKtól dényugatra.
Itt a telszámom,0670/335-8273 - ha lenne valami, vagy mail, na és persze a fórum.
Üdvözlettel: SuB (Szabi)
A szerda jónak tûnik, csütörtökön viszont Pécsett leszek.
Milyen formában vagyok?? Ez jó kérdés... Tavaly szeptembere elõtt két évig szinte 30 kmt sem tettem meg bringával. azelõtt persze elég jól ment hobby szinten. Ennek rengeteg oka volt, majd egyszer elmesélem. Október eleje óta viszont idõjárástól függetlenül amikor tudtam bringára pattantam és így összeszedtem vagy 3600 kilcsit. Mostanában nem volt alkalmam összehasonlítani senkivel a formám, nem tudom te mit tudsz!!
A versenyzés az attól függ mennyire tudok fejlõdni.
Zalában Gutorföldén lakom: BAKtól dényugatra.
Itt a telszámom,0670/335-8273 - ha lenne valami, vagy mail, na és persze a fórum.
Üdvözlettel: SuB (Szabi)
Posted 2005. April 07. - 13:45
Hi SuB!
Jövõ hét szerda-csüt. felé ráérsz tekerni ?
Pontosan hol laksz Zalában ?
Készülsz valamilyen versenyre ?
Általában mennyi az átlagod ?
Horváth Sanyi (úszóm.) szervezett idén túrát ?
Jövõ hét szerda-csüt. felé ráérsz tekerni ?
Pontosan hol laksz Zalában ?
Készülsz valamilyen versenyre ?
Általában mennyi az átlagod ?
Horváth Sanyi (úszóm.) szervezett idén túrát ?