A balatoni kerülése(ke)n még gondolkodom, a zegi szervezésû nagyon durva lenne! Ahhoz még "csirkének" érzem magam.
Legalább láttad LBL befutóját is, én mostanában rendszeresen lemaradok a közvetítésekrõl...
Elnézve az idõjárást nyeregbe pattanok, igaz lenne egy csomó dolgom, de erre mindig van idõ! Egész jó lesz a folytatás is, ha valamikor ráérsz akkor tekerhetünk közösen: levelezõs tanulmányaimnak köszönhetõen jól betudom osztani az idõmet!
Üdv
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Zalaegerszegi bringások összetartása
Indította
valocipéd
, 2004. szeptember 09. 21:58
Írta 2005. április 27. - 08:47
Írta 2005. április 27. - 08:21
Igen
5 óra után nemsokkal már otthon voltam. Vitt a sör
Pont láttam LBL befutóját
A Sanyi aztmondta hogy valószínûleg 2 hét múlva lesz a Güssing-i túra, és Mariazell-be is szerveznek valamit.
Balatonkerülésre jössz ?
Én még gondolkodok melyikre menjek Tour de Pelsora vagy erre.
Lehet a Pelso könnyebb lenne.
Amúgy szerintem is jól sikerült a túra. Még le kellene fogynom hogy az emelkedõn bírjam.
8-án Szombathelyen 40 km mezõnyverseny lesz
5 óra után nemsokkal már otthon voltam. Vitt a sör
Pont láttam LBL befutóját
A Sanyi aztmondta hogy valószínûleg 2 hét múlva lesz a Güssing-i túra, és Mariazell-be is szerveznek valamit.
Balatonkerülésre jössz ?
Én még gondolkodok melyikre menjek Tour de Pelsora vagy erre.
Lehet a Pelso könnyebb lenne.
Amúgy szerintem is jól sikerült a túra. Még le kellene fogynom hogy az emelkedõn bírjam.
8-án Szombathelyen 40 km mezõnyverseny lesz
Írta 2005. április 27. - 08:13
Írta 2005. április 26. - 18:58
zsola_ -hoz egy kérdés?
Megkaptad a 2004-es Tour de Pelso pólót?
Prohi
Megkaptad a 2004-es Tour de Pelso pólót?
Prohi
Írta 2005. április 25. - 21:04
Írta 2005. április 25. - 21:04
5os matek?! NEm mondom...
Az agyhoz meg annyit hogy vasarnap mar majus lesz. Es meg mindig semmi 05os termek?...
Az agyhoz meg annyit hogy vasarnap mar majus lesz. Es meg mindig semmi 05os termek?...
Írta 2005. április 25. - 21:01
Dehogynem, ha hazaerek irok neki mailt! Talan tud SS agyat...
MaTT, en megyek Zegre, nem is 1x!!
MaTT, en megyek Zegre, nem is 1x!!
Írta 2005. április 25. - 20:58
félni nem félek de azér nem lenne rossz ha ötösre sikerülne a matek.
ma közölték hogy holnap írunk 20irodalom tételbõl, szerdán meg 24 nyelvtanból. jó esélyeim vannak ...
na megyek azér átnézegetem...
a kerékkel kapcs. meg remélem igazad lesz. hocsát esetleg nem tudnád megkérdezni, hogy tud-e szerezni ss agyat? ausztriából nem tudnak õk hozni?
nem jó ez a folyamatos reménykedés dolog, hogy csak hoz a cseke... :\ és ha nem?! (
ma közölték hogy holnap írunk 20irodalom tételbõl, szerdán meg 24 nyelvtanból. jó esélyeim vannak ...
na megyek azér átnézegetem...
a kerékkel kapcs. meg remélem igazad lesz. hocsát esetleg nem tudnád megkérdezni, hogy tud-e szerezni ss agyat? ausztriából nem tudnak õk hozni?
nem jó ez a folyamatos reménykedés dolog, hogy csak hoz a cseke... :\ és ha nem?! (
Írta 2005. április 25. - 20:56
Sracok! Az a date nem jo. Kullancsirtas kollektive...
Edit: mar hogy ne felne;)
Edit: mar hogy ne felne;)
Írta 2005. április 25. - 20:54
Az hamar meglesz, MaTT! Az erettsegitol meg ne felj bakker...
Írta 2005. április 25. - 20:53
degonosz vagy Ranger
amugy ha meglesz végre az a ... hátsókerék meg leérettségizem (május10) akkor utána tuti hogy megyek én! ha jönnek a többiek, jönnek ha ,nem akko egyedül nemérdekel )
sok dolgot hagytunk ki. park mögött baszott hosszu meredek úton manuál. parkban azon a kis dombon 180. vasúti izénél másik oldalt wallride stbstb )
csak lenne már meg a kerék!!
amugy ha meglesz végre az a ... hátsókerék meg leérettségizem (május10) akkor utána tuti hogy megyek én! ha jönnek a többiek, jönnek ha ,nem akko egyedül nemérdekel )
sok dolgot hagytunk ki. park mögött baszott hosszu meredek úton manuál. parkban azon a kis dombon 180. vasúti izénél másik oldalt wallride stbstb )
csak lenne már meg a kerék!!
Írta 2005. április 25. - 20:51
Jah, jo lehetett!
multkor tekerunk a varosba, jonnek a tuzoltok mint allat, bocika meg szep nyugodtan keresztbe kacsazik az uton...na akkor is majdnem behugyoztam, meg Zegen is, amikor csortetett elore mindenhol!
Alig varom mar, remelem jovo heten mar le tudunk menni, es Sala is itthon lesz! A garazsoknal nagy gaz van? Azt a haztetot be kellene vallalni...
multkor tekerunk a varosba, jonnek a tuzoltok mint allat, bocika meg szep nyugodtan keresztbe kacsazik az uton...na akkor is majdnem behugyoztam, meg Zegen is, amikor csortetett elore mindenhol!
Alig varom mar, remelem jovo heten mar le tudunk menni, es Sala is itthon lesz! A garazsoknal nagy gaz van? Azt a haztetot be kellene vallalni...
Írta 2005. április 25. - 20:49
Írta 2005. április 25. - 20:48
Írta 2005. április 25. - 20:47
Amikor legutobb itt voltatok, es egesz nap korzoztunk, annak is volt hire. Szuleim elmentek kjalni, es kerdezte a pincer hogy hol vagyok. Szulok mondja hogy tekerek. Erre a pincer: "de ugye nem azokkkal az eszetlen vadalatokkal, akik bevettek a varost?!"
de ezt mar meseltem asszem
de ezt mar meseltem asszem
Írta 2005. április 25. - 20:44
akkor kepben vagyok!
Megyunk,de elotte egy kis edzest kell tartani...
Megyunk,de elotte egy kis edzest kell tartani...
Írta 2005. április 25. - 20:35
Már volt
Azér ti lejöhettek felvonulni, elég nagy látványoság lesztek
Azér ti lejöhettek felvonulni, elég nagy látványoság lesztek
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Írta 2005. április 25. - 20:16
Jahm, mi meg ide!
Mikor lesz felvonulas? Ugy meghivtok minket is? :bananadan
Tegyuk az utvonalat a banya fele, aztan ott mindenki lezuhan! :scared:
Mikor lesz felvonulas? Ugy meghivtok minket is? :bananadan
Tegyuk az utvonalat a banya fele, aztan ott mindenki lezuhan! :scared:
Írta 2005. április 25. - 20:01
Hát ez tök vicces. Eddig a régi zegi fórumosok, azért voltak elkeseredve, hogy nem ír senki, aztán most vagytok ti ketten újak, aztán õk már nem is írnak, hanem átszoktak hozzánk:D
Írta 2005. április 25. - 13:50
üdv zsola_!
Sikeresen és egyben megérkeztél Sárvárra?? Talán neked egy kissé hátszelesebb volt a hátralévõ utad, mint nekünk! Vasvárig még egész jó volt, de onnantól keményen fogott minket a szél! A városban azért kissé szétszakadt a mezõny, mindenki a maga módján ment fel a dombra. Egervárig már nagyon gondolkodtam mi is lesz ilyen szélben velem hazáig, hiszen Zegtõl még a 30 kilométert pont széllel szemben kell megtennem. Egymás szélárnyékában azért könnyebb egy kicsit. Egervár után ez eleje meglódult én nem mentem velük gondolva az elöttem levõ kilométerekre is. szélárnyék nélkül elég jól lemaradtam(unk 100-200 méter egy-egy ember között), de a JET kútnál azért bevártuk egymást. A városban mindenki az útjára, ki inni, ki haza. Jól megkínlódtam hazáig, de legalább megérkeztem.
Azért ennyi passzív idõ után ezen pár hónapnyi bringázással a lábamban nem panaszkodom. csiszolnom kell még az állóképességemen, sokat tekernem.
Tetszett a túra, jó társaság, jó hangulat, de nem sok ember nevét tudtam megjegyezni köszönhetõen a rossz névmemóriámnak és a sok újnak!
Remélem lesznek még ilyen túrák és ha az idõ is engedi akkor biztos mennék!
üdv
Sikeresen és egyben megérkeztél Sárvárra?? Talán neked egy kissé hátszelesebb volt a hátralévõ utad, mint nekünk! Vasvárig még egész jó volt, de onnantól keményen fogott minket a szél! A városban azért kissé szétszakadt a mezõny, mindenki a maga módján ment fel a dombra. Egervárig már nagyon gondolkodtam mi is lesz ilyen szélben velem hazáig, hiszen Zegtõl még a 30 kilométert pont széllel szemben kell megtennem. Egymás szélárnyékában azért könnyebb egy kicsit. Egervár után ez eleje meglódult én nem mentem velük gondolva az elöttem levõ kilométerekre is. szélárnyék nélkül elég jól lemaradtam(unk 100-200 méter egy-egy ember között), de a JET kútnál azért bevártuk egymást. A városban mindenki az útjára, ki inni, ki haza. Jól megkínlódtam hazáig, de legalább megérkeztem.
Azért ennyi passzív idõ után ezen pár hónapnyi bringázással a lábamban nem panaszkodom. csiszolnom kell még az állóképességemen, sokat tekernem.
Tetszett a túra, jó társaság, jó hangulat, de nem sok ember nevét tudtam megjegyezni köszönhetõen a rossz névmemóriámnak és a sok újnak!
Remélem lesznek még ilyen túrák és ha az idõ is engedi akkor biztos mennék!
üdv