Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Manitou

- - - - -

• Please log in to reply
3554 replies to this topic

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
Hi menyit érhet egy 2004es színe új Manitou Minute 1.0 spv 110-130 nem átütõs!??

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

akkor nem értelek. ;)

Hosszú ... :gwizd:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

De a blacknak nem specko szûkülõs rugója van (hasonlóan a psylohoz) az útállítás miatt ? Olyat is tudnak esztergálni ?

akkor nem értelek. ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

endroo a rugót nem esztergálják, hanem kovácsolják.

Azért édes vagy, hogy ennyit nézel ki belõlem :wtf: ;)

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
Én iiiiiiis! Engem is érdekõ!

Kuruczgyerek

Kuruczgyerek

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Hi

A manitou gyárlátogatásos videó engem is érdekelne .....

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
hárakjad.

Beraczkai

Beraczkai

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Ja, láttam Manitou gyárlátogatós videót, ha sokan nem látták, akkor felrakom.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
illetve ilyen nagy géppel hajlitgatják. ott azon a helyen van vagy 20db. :D Ilyen nagy henger az egész, és ott mûveli.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
endroo a rugót nem esztergálják, hanem kovácsolják.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts
Hi,
Szóval vettem 1 telót néhány éve a Nellában, de 1 régi, alapméretes vázba kellett berakni. Õk egyböl elküldték 1 szak-men -hez ,aki ezt megcsinálta a villanyak cserét. Mai napig használom ezt a villát és meg se mozdúlt, semmi baja.
Mondjuk ez 1 vadi új villán lett elkövetve, de mondom, ez 1 mûködõ dolog. És tegyük hozzá, én nem ugrálok - DH-zok ezzel a telóval.
Remélem tudtam segiteni.
MARCI
Marci

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Mentsegemre legyen mondva,h osszhas. elettan zh utan es paleopatologia vizsga elott vagyok, 'kisse' faradtan.

Én meg csütörötkön vizsgázom növényélettanból...szép kis baleset lesz az is. :(

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
hát énis odavittem..mondom csináljon 30%-kal puhosabbat azt csinált. te is vidd el..elég 1, és mond meg neki, hogy X%-kal kemányebbet csináljon.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
De a blacknak nem specko szûkülõs rugója van (hasonlóan a psylohoz) az útállítás miatt ? Olyat is tudnak esztergálni ?

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
Aha hm: Jo hir, hogy biztosan van ilyen.
Vizsgaidoszak utan meglatogatom. Vigyem a regit, hogy "ilyen kell csak erosebb" ? gondolom nem vagja mi aza Manitou Black ;)
koszi!
vad
"This was a fuckin' bomb
For a few seconds this place was Armageddon
There was a FIREFIGHT!"

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
naos. ott a szentkirály térnél, vagy hol a halálba ott van egy rugókészítõ bácsi. nekemis ott csinálta a ruganyót a boxxiba. 2db 2-2e. jó munkát végzett ;)
a helyet málna tudná pontosítani.....
de...4-6os villamos, blaha leszál, keleti felé feka 7-es 1 megálló, leszál, utcán be jobbra, át a téren, és hüpp hüpp hüpp barbatrükk, és már ott is vagy.

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
Oksa koszi az otletet!

off:
név info: mindenkinek a regisztrált neve jelenik meg a továbbiakban. amivel elõször regisztrált. változtatásra jelenleg nincs mód.
on

Sucks! fuck! remelem egyszer majd lehet modositgatni.
csokitorta
"This was a fuckin' bomb
There was a FIREFIGHT!"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nekem egybõl két címet is kiad....
de biztos van "szegedi kisokos" is, vagy arany oldalak, vagy ilyenek. ha más nem megy, bemész egy motorosboltba (ahol van mondjuk mz alkatrész, ott több az esélye az ismeretségnek) és megkérded, nem ismernek-e esetleg rugókovácsot, vagy rugókészítõt.

off:

név info: mindenkinek a regisztrált neve jelenik meg a továbbiakban. amivel elõször regisztrált. változtatásra jelenleg nincs mód.

on

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
OK bocs! de en valahogy a "furgeujjak"-ra asszocialtam....no comment. Mentsegemre legyen mondva,h osszhas. elettan zh utan es paleopatologia vizsga elott vagyok, 'kisse' faradtan.
Egyebkent van ilyen szerintetek, hogy rugokeszito???
Mindjart keresgelek az ujjakon....
vadkan

UI:
full OFF
Hogy tudom azt modositani, hogy a nevemnel csak a VADKAN jelenjen meg es ne a VADKANUR?????
Bocs, de nagyon hurka vagyok, ha szg.rol van szo..
ON
"This was a fuckin' bomb
There was a FIREFIGHT!"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nem tudom, miért nem megy az én linkem, de az a szaknévsor internetes oldalának a címe ;)

edit: mostmár mûködik.